Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 923K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
294
Πόντοι
21
Ρε τι γίνεται πάνω στο ποτάμι καμία ενημέρωση?
Πέρασα σήμερα απο το 120. Μισελ και Στεφανία (Νέα αφίξη). Η Στεφανία μαύρα χάλια εικόνα. Παχουλή και πολύ μελαμψή και αν κατάλαβα καλά είναι τσιγγάνα. Ακόμα και στο Μεταξουργείο δεν θα έβρισκε δουλειά. Κανονικά η συγκεκριμένη έπρεπε να σε πληρώνει για να πας μαζί της.

Στο 118 οι γνωστές.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Πέρασα σήμερα απο το 120. Μισελ και Στεφανία (Νέα αφίξη). Η Στεφανία μαύρα χάλια εικόνα. Παχουλή και πολύ μελαμψή και αν κατάλαβα καλά είναι τσιγγάνα. Ακόμα και στο Μεταξουργείο δεν θα έβρισκε δουλειά. Κανονικά η συγκεκριμένη έπρεπε να σε πληρώνει για να πας μαζί της.

Στο 118 οι γνωστές.
Ηλικία ύψος βυζια η στεφανια?

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
294
Πόντοι
21
Ηλικία ύψος βυζια η στεφανια?
Ηλικία πρέπει να ηταν καπου 27. Βυζια κανονικά και υψος κατι σε 1.60. Σαν εικονα πάντως πρέπει να εισαι μερακλής για να περάσεις. Εμενα με χάλασε.

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
294
Πόντοι
21
Ενημέρωση και για Όθωνος Αμαλίας(της Αντζελας) και για Γλαύκου 118.

Όθωνος Αμαλίας - Μαρίνα. Στο γνωστό site λέει ηλικία 40. Πραγματική ηλικία 48 σαν εικόνα απο κοντά. Σπασμένη και κουρασμένη. Το φώς σε ξεγελάει και φόραγε και κάτι σαν κορσέ που κρύβει την πλαδαρότητα απο την ηλικία.

Γλαύκου 118 - Χριστίνα (η γνωστή), Κατερίνα (η γνωστή) και Άντζελα (Νέα). Η Άντζελα μικρή σε ηλικια και άκουσα την υπηρεσία να λέει οτι ειναι 18 ετών. Σαν εικόνα κοντή και γεματούλα με πολύ μελαμψό χρώμα και βυζιά που μάλλον ειναι μεγαλούτσικα απο τα κιλά. Παραπέμπει και αυτή σε Ρομά όπως η Στεφανία (νεα) στο 120.

Δεν πέρασα με καμία. Πρέπει να καταλάβουν οτι με ρόστερ κάτω του μεταξουργείου δεν θα ανεβάσουν δουλειά. Είδα κάτι παππούδια που κάνουν κατάθεση που προφανώς συντηρούν αυτή την κατάσταση.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
394
Πόντοι
21
Ενημέρωση και για Όθωνος Αμαλίας(της Αντζελας) και για Γλαύκου 118.

Όθωνος Αμαλίας - Μαρίνα. Στο γνωστό site λέει ηλικία 40. Πραγματική ηλικία 48 σαν εικόνα απο κοντά. Σπασμένη και κουρασμένη. Το φώς σε ξεγελάει και φόραγε και κάτι σαν κορσέ που κρύβει την πλαδαρότητα απο την ηλικία.

Γλαύκου 118 - Χριστίνα (η γνωστή), Κατερίνα (η γνωστή) και Άντζελα (Νέα). Η Άντζελα μικρή σε ηλικια και άκουσα την υπηρεσία να λέει οτι ειναι 18 ετών. Σαν εικόνα κοντή και γεματούλα με πολύ μελαμψό χρώμα και βυζιά που μάλλον ειναι μεγαλούτσικα απο τα κιλά. Παραπέμπει και αυτή σε Ρομά όπως η Στεφανία (νεα) στο 120.

Δεν πέρασα με καμία. Πρέπει να καταλάβουν οτι με ρόστερ κάτω του μεταξουργείου δεν θα ανεβάσουν δουλειά. Είδα κάτι παππούδια που κάνουν κατάθεση που προφανώς συντηρούν αυτή την κατάσταση.
Καλημέρα συμφωνώ απόλυτος σε προς από τη Χριστίνα γτ εμένα μου φενετε πολυ ωραιο μουνι η κάνω λαθος; Εγώ την έχω πάρει 5-6 φορες και θέλω πάλι λόγω σώματος

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
294
Πόντοι
21
Καλημέρα συμφωνώ απόλυτος σε προς από τη Χριστίνα γτ εμένα μου φενετε πολυ ωραιο μουνι η κάνω λαθος; Εγώ την έχω πάρει 5-6 φορες και θέλω πάλι λόγω σώματος
Η Χριστίνα έχει ωραίο σώμα αλλά από υπηρεσίες υστερεί. Θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ντάνας αν ήταν πιο προσιτή. Εμένα μετά από 3-4 φορές που πέρασα δεν με κάλυπτε πια.
Όταν είσαι του αθλήματος και αποφασίζεις να έχεις στανταράκια, αυτά πρέπει να φυσάνε Σε παροχές και υπηρεσίες. Χρειάζεται τακτική ανανέωση ο γλαυκος γενικά.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
H Μαρία είναι ακόμα στο 120 ή έφυγε;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Η Χριστίνα έχει ωραίο σώμα αλλά από υπηρεσίες υστερεί. Θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ντάνας αν ήταν πιο προσιτή. Εμένα μετά από 3-4 φορές που πέρασα δεν με κάλυπτε πια.
Όταν είσαι του αθλήματος και αποφασίζεις να έχεις στανταράκια, αυτά πρέπει να φυσάνε Σε παροχές και υπηρεσίες. Χρειάζεται τακτική ανανέωση ο γλαυκος γενικά.
Έχει φέρει πολύ γυφταριο φίλε άθλια κατάσταση

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
Έρχεται στις 20 του μηνα
Έχεις περάσει τελευταία με τη Μαρία αξίζει?
Εγώ την θυμάμαι από το 2018 που ηταν
Τον Σεπτέμβριο πέρασα και πέρασα καλά όπως και στο παρελθόν. Άσχετα με το τι γράφεται κάποιες φορές εδώ. Κάποιες φορές ότι θα δώσεις θα πάρεις.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Τον Σεπτέμβριο πέρασα και πέρασα καλά όπως και στο παρελθόν. Άσχετα με το τι γράφεται κάποιες φορές εδώ. Κάποιες φορές ότι θα δώσεις θα πάρεις.
Έχει αλλάξει γιατί ήταν κάπως ξυνη παλιά?

SOMERR

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Σήμερα παίζει να καλό στο κέντρο;

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
:rose: Καλησπέρα, την Παρασκευή 19/12 έως 23/12 θα βρίσκομαι στην πόλη σας.
Στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά" έχω αναρτήσει το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες που παρέχω.
Θα χαρώ να σας δω
Φιλιά ♥️ ✨

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
77
Πόντοι
0
Εχει κανεις εικονα για γλαυκο τι θα συναντησω? Εχει καμια νεα αδυνατη?

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Κατω οι 2 που εφερε τις εχει δει κανεις χοντρες 40αρες ειναι?
η λανα στο κ αξίζει η άλλη στο σαχτουρη η Χριστίνα δεν έχουν γράψει τίποτα γι αυτην ακόμα
Δεν πάω τσάρκα σαχτουρη γιατί η τσατσά είναι περιεργη

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
294
Πόντοι
21
:rose: Καλησπέρα, την Παρασκευή 19/12 έως 23/12 θα βρίσκομαι στην πόλη σας.
Στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά" έχω αναρτήσει το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες που παρέχω.
Θα χαρώ να σας δω
Φιλιά ♥️ ✨
Καλησπέρα Ίριδα. Με το καλό να έρθεις στην Πάτρα. Θα έρθει και η φίλη σου η Nicole ή προσφέρεις τις υπηρεσίες μόνο μέχρι την 2η κατηγορία και όχι την 3η?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom