Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 855K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
363
Πόντοι
21
Φίλε προπερ την Άντζελα στο 120 τη πέτυχα τη πρώτη μέρα όταν πήγα αλλά δεν έγραψα εντυπώσεις γιατί δεν πέρασα δωμάτιο μαζί της
Όμως φίλε είναι τσιγγάνα,είναι μια μελαχρινή αδύνατη μικρής ηλικίας 23 περίπου
Όταν περίμενα τη Τζούλια είχε πελάτη έπιασα κουβέντα με τη σούλα τη τσατσά αν τη λέμε έτσι
Τη πίεσα και της λέω μη κοροϊδεύετε είναι τσιγγάνα και μετά το παραδέχτηκε
Τέλος πάντων αν είναι καθαρή και κάνει καλές υπηρεσίες χαλαλι
Με ψήνεις όμως που λες έχει μεγάλη ρωγα στήθους αν είναι και σκούρα η ρωγα θα τη δοκιμάσω
Τη δοκιμασα εγω φιλε!Καταρχας σε εμφανιση(γουστα ειναι αυτα)δεν με τρελανε..Φοραει φακους επαφης με ψευτικο χρωμα ματια κ γενικοτερα φρυδια χειλη ψευτικα.Επισης τσιγγανοφερνει κ δεν ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.Αν δεν ειχε ενημερωσει ο propper για τις ρωγες δεν θα εμπαινα.Παμε τωρα στο στηθος.εχει μικρο στηθος με τεραστιες ρωγες.Οταν λεμε τεραστιες οντως ειναι καυλα.Ειναι μεγαλες σαν κορομηλα.Ειναι σκουρες και απιστευτες!!!Υπηρεσιες ειναι καλη.Οχι οσο η Μαργαριτα απο Σαχτουρη αλλα αρκετα καλη.Εγω περασα πολυ καλα..Τσιμπουκι πολυ καλο..Απο πανω τελεια αλλα δεν καθεται πολυ ωρα.Στα 4 πολυ καλη..Ιεραποστολικο δεν ενιωθα οτι ημουν μεσα.Παρολο π τ μεγεθος ειναι πολυ καλο γ καποιο λογο ανοιγει πολυ σε αυτη τη σταση κ ηταν το μονο π μ χαλασε. Παντως εγω Θα παω παλι.Για Πατρα ειναι πολυ καλη και οι ρωγες της οι best ever!!Παρομοιες μονο μια πρωην μου απο τον Πυργο π ειχα παθει τρελα μαζι τους!!χρονια ειχα να τις γευτω.Εχε υποψιν οτι εφυγε αλλα θ ξαναερθει.Παρε τηλ πριν πας..

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.719
Τη δοκιμασα εγω φιλε!Καταρχας σε εμφανιση(γουστα ειναι αυτα)δεν με τρελανε..Φοραει φακους επαφης με ψευτικο χρωμα ματια κ γενικοτερα φρυδια χειλη ψευτικα.Επισης τσιγγανοφερνει κ δεν ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.Αν δεν ειχε ενημερωσει ο propper για τις ρωγες δεν θα εμπαινα.Παμε τωρα στο στηθος.εχει μικρο στηθος με τεραστιες ρωγες.Οταν λεμε τεραστιες οντως ειναι καυλα.Ειναι μεγαλες σαν κορομηλα.Ειναι σκουρες και απιστευτες!!!Υπηρεσιες ειναι καλη.Οχι οσο η Μαργαριτα απο Σαχτουρη αλλα αρκετα καλη.Εγω περασα πολυ καλα..Τσιμπουκι πολυ καλο..Απο πανω τελεια αλλα δεν καθεται πολυ ωρα.Στα 4 πολυ καλη..Ιεραποστολικο δεν ενιωθα οτι ημουν μεσα.Παρολο π τ μεγεθος ειναι πολυ καλο γ καποιο λογο ανοιγει πολυ σε αυτη τη σταση κ ηταν το μονο π μ χαλασε. Παντως εγω Θα παω παλι.Για Πατρα ειναι πολυ καλη και οι ρωγες της οι best ever!!Παρομοιες μονο μια πρωην μου απο τον Πυργο π ειχα παθει τρελα μαζι τους!!χρονια ειχα να τις γευτω.Εχε υποψιν οτι εφυγε αλλα θ ξαναερθει.Παρε τηλ πριν πας..
Ευτυχώς που υπάρχουν 2 3 άτομα εδώ μέσα και πέφτει ενημέρωση
Ωραίος τυπε και ο προπερ επίσης για τις ενημερωσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom