Θυμάμαι μια Αλινα πού ήταν πριν ένα χρόνο περίπου εκεί μικρή . Ήταν πολύ καλή. Η ίδια είναι;Αλινα 118 έχω κριτική
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θυμάμαι μια Αλινα πού ήταν πριν ένα χρόνο περίπου εκεί μικρή . Ήταν πολύ καλή. Η ίδια είναι;Αλινα 118 έχω κριτική
Δεν ξέρω φιλεΘυμάμαι μια Αλινα πού ήταν πριν ένα χρόνο περίπου εκεί μικρή . Ήταν πολύ καλή. Η ίδια είναι;
H Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
Ρε παιδιά κρύψτε το λίγο τουλάχιστον. Γεμίσαμε προφίλ που φτιάχνονται, γράφουν ένα σχόλιο για κάποια και εξαφανίζονται.Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
Εκεί φίλε ήταν η ρουμπι η οποία είναι γύρω στα 30 ύψος 1.60 με το ζόρι με μια βαριά φωνή και στο μόνο που έπεσες μέσα είναι μελαχροινηΠέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
Ναι αλλά θέλει να τελειώνει ο άλλος σε 3 λεπτά,πολύ ξεπέτα γενικαH Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;
Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....Ναι αλλά θέλει να τελειώνει ο άλλος σε 3 λεπτά,πολύ ξεπέτα γενικα
Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....
Δεν αξίζει είχα πάει παλιότεραΓνωρίζει κανένας τίποτα για μια καρολίνα στο Όθωνος;
Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει.Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.
Έχω συζητήσει με άλλους δύο ο ένας μου είπε ναι ήταν ξεπέτα ο άλλος μου είπε κομπλέ συν εσύ που μου λες ότι ήταν κομπλέ.
Μαρία για πέταμαH Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;
Επειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;Στο γλαυκου 120 να ξέρετε το πηγαν 40 ευρω το απλο.
Ελεγαν απο 1 μαιου αλλα το πηγαν νωριτερα
Δεν πανε καλα τα πραγματα στη πατρα
οταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σουΕπειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;
Πάει ένας παλιός φίλος εκεί που τον εμπιστεύομαι γι'αυτό ρώτησα τον @Klitsosοταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σου