Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 923K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
Παίζει του αξιόλογο αυτές τις μέρες;

Dragos2112

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
H Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
371
Πόντοι
21
Ρε παιδιά κρύψτε το λίγο τουλάχιστον. Γεμίσαμε προφίλ που φτιάχνονται, γράφουν ένα σχόλιο για κάποια και εξαφανίζονται.
Κάντε λίγο πιο οργανικό και αληθινό τουλάχιστον

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Εκεί φίλε ήταν η ρουμπι η οποία είναι γύρω στα 30 ύψος 1.60 με το ζόρι με μια βαριά φωνή και στο μόνο που έπεσες μέσα είναι μελαχροινη
Πρόσωπο μέτριο προς άσχημο.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
Ναι αλλά θέλει να τελειώνει ο άλλος σε 3 λεπτά,πολύ ξεπέτα γενικα
Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....
Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.
Έχω συζητήσει με άλλους δύο ο ένας μου είπε ναι ήταν ξεπέτα ο άλλος μου είπε κομπλέ συν εσύ που μου λες ότι ήταν κομπλέ.

LuckyLuke007

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2026
Like
1
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανένας τίποτα για μια καρολίνα στο Όθωνος;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956

Μπορούμε να γράφουμε και εδώ αποκλειστικά για τις κοπέλες

• Like
Αντιδράσεις: Romper

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
458
Πόντοι
21
Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.
Έχω συζητήσει με άλλους δύο ο ένας μου είπε ναι ήταν ξεπέτα ο άλλος μου είπε κομπλέ συν εσύ που μου λες ότι ήταν κομπλέ.
Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει.
Το Σεπτέμβριο που είχε ξεκινήσει εκ νέου στην Πάτρα με το που με είδε με θυμήθηκε. Οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λες, πως είναι ανάλογα τον πελάτη. Μονάχα μια φορά στο παρελθόν στου Σαχτούρη θυμάμαι μου είπε...άντε μωρό μου, χύσε. Αυτή η ατάκα μου έχει μείνει κι άλλη μία από μια στο Όθωνος, πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας, το φθινόπωρο του 2019 νομίζω, μια τσόντα σκέτη, που ήθελα να τη γαμησω σε στάση prone bone, και μου λέει, μωρό μου έτσι θα πονέσει το μουνί μου και δε θα μπορω να γαμηθω όλη μέρα μετά

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
77
Πόντοι
0
Γλαυκο στο γ εχει ενα καλο μουνι βιολετα απτα καλυτερα που εχει φερει

123tenoros123

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
0
Αγίου Στεφάνου στο Γλαύκο περίπου στις 12 μεσημέρι. Μπενω στο κατάστημα έρχεται μια περίπου στα 35 έως 40 ωραία, όνομα Μαρία αλλά μέχρι εκεί, την κατάλαβα τη δουλειά ότι θα φύγω Αχιστος και έτσι έγινε
30 ευρώ η επίσκεψη ξεκίνησε με πίπα
μετρημένες 10 παλινδρόμησης
Μετά αλοιφή και στα τέσσερα αλλά είχε ανοίξει τόσο πολύ τα πόδια που για την γαμησω έπρεπε να κάνω σπαγκατω
Εκτός από αυτό είχε βάλει το χέρι της και γαμάγα την χούφτα της προς ενημέρωση μήπως και
γλύτωσω κανά συναγωνιστή
Νομίζω ότι θα ξανάβαρανε μύγες στο γλαυκο
Θυμάμαι τον Γλαύκο που γινόταν πανηγυρι δεν είχες που να παρκάρεις το αυτοκίνητο και τώρα πας και έχει ένα το πολύ δύο αυτοκίνητα.
αυτά καλή συνέχεια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.367
Πόντοι
28.246
Στο γλαυκου 120 να ξέρετε το πηγαν 40 ευρω το απλο.
Ελεγαν απο 1 μαιου αλλα το πηγαν νωριτερα
Δεν πανε καλα τα πραγματα στη πατρα
Επειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
Επειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;
οταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.367
Πόντοι
28.246
οταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σου
Πάει ένας παλιός φίλος εκεί που τον εμπιστεύομαι γι'αυτό ρώτησα τον @Klitsos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom