Θυμάμαι μια Αλινα πού ήταν πριν ένα χρόνο περίπου εκεί μικρή . Ήταν πολύ καλή. Η ίδια είναι;Αλινα 118 έχω κριτική
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Κάντε λίγο πιο οργανικό και αληθινό τουλάχιστον
Πρόσωπο μέτριο προς άσχημο.
Έχω συζητήσει με άλλους δύο ο ένας μου είπε ναι ήταν ξεπέτα ο άλλος μου είπε κομπλέ συν εσύ που μου λες ότι ήταν κομπλέ.
www.bourdela.com
Μπορούμε να γράφουμε και εδώ αποκλειστικά για τις κοπέλες
Το Σεπτέμβριο που είχε ξεκινήσει εκ νέου στην Πάτρα με το που με είδε με θυμήθηκε. Οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λες, πως είναι ανάλογα τον πελάτη. Μονάχα μια φορά στο παρελθόν στου Σαχτούρη θυμάμαι μου είπε...άντε μωρό μου, χύσε. Αυτή η ατάκα μου έχει μείνει κι άλλη μία από μια στο Όθωνος, πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας, το φθινόπωρο του 2019 νομίζω, μια τσόντα σκέτη, που ήθελα να τη γαμησω σε στάση prone bone, και μου λέει, μωρό μου έτσι θα πονέσει το μουνί μου και δε θα μπορω να γαμηθω όλη μέρα μετά
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Δεν ξέρω φιλεΘυμάμαι μια Αλινα πού ήταν πριν ένα χρόνο περίπου εκεί μικρή . Ήταν πολύ καλή. Η ίδια είναι;
Dragos2112
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
H Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά κρύψτε το λίγο τουλάχιστον. Γεμίσαμε προφίλ που φτιάχνονται, γράφουν ένα σχόλιο για κάποια και εξαφανίζονται.Πέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
Κάντε λίγο πιο οργανικό και αληθινό τουλάχιστον
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Εκεί φίλε ήταν η ρουμπι η οποία είναι γύρω στα 30 ύψος 1.60 με το ζόρι με μια βαριά φωνή και στο μόνο που έπεσες μέσα είναι μελαχροινηΠέρασα από την Αγίου Στεφάνου 88, είναι η καινούρια κοπέλα, φλογερή μελαχρινή, ψηλή, λεπτή και όμορφη.Έκη Βρισκέτε και η ξανθιά Μαρία.
Πρόσωπο μέτριο προς άσχημο.
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Ναι αλλά θέλει να τελειώνει ο άλλος σε 3 λεπτά,πολύ ξεπέτα γενικαH Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;
Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....Ναι αλλά θέλει να τελειώνει ο άλλος σε 3 λεπτά,πολύ ξεπέτα γενικα
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ακόμα και το φθινόπωρο που δούλεψε στο Γλαύκο κάνα δίμηνο ποτέ δε βιάστηκε....
Έχω συζητήσει με άλλους δύο ο ένας μου είπε ναι ήταν ξεπέτα ο άλλος μου είπε κομπλέ συν εσύ που μου λες ότι ήταν κομπλέ.
LuckyLuke007
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2026
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανένας τίποτα για μια καρολίνα στο Όθωνος;
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Δεν αξίζει είχα πάει παλιότεραΓνωρίζει κανένας τίποτα για μια καρολίνα στο Όθωνος;
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Ιερόδουλες στην Πάτρα - bourdela.com forum
Ανοίγω αυτο το θεμα για να γραψουμε εμπειριες και εντυπώσεις πάνω σε ιερόδουλες και μονο που περασαν αλλα και που υπαρχουν ακομα στη πόλη. Να πουμε εντυπώσεις και να ενημερώνομαστε μελλοντικά με τις νεες που ερχονται.
Μπορούμε να γράφουμε και εδώ αποκλειστικά για τις κοπέλες
Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει.Είναι ανάλογα μάλλον στους πελάτες πως συμπεριφερεται.
Το Σεπτέμβριο που είχε ξεκινήσει εκ νέου στην Πάτρα με το που με είδε με θυμήθηκε. Οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λες, πως είναι ανάλογα τον πελάτη. Μονάχα μια φορά στο παρελθόν στου Σαχτούρη θυμάμαι μου είπε...άντε μωρό μου, χύσε. Αυτή η ατάκα μου έχει μείνει κι άλλη μία από μια στο Όθωνος, πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας, το φθινόπωρο του 2019 νομίζω, μια τσόντα σκέτη, που ήθελα να τη γαμησω σε στάση prone bone, και μου λέει, μωρό μου έτσι θα πονέσει το μουνί μου και δε θα μπορω να γαμηθω όλη μέρα μετά
123tenoros123
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αγίου Στεφάνου στο Γλαύκο περίπου στις 12 μεσημέρι. Μπενω στο κατάστημα έρχεται μια περίπου στα 35 έως 40 ωραία, όνομα Μαρία αλλά μέχρι εκεί, την κατάλαβα τη δουλειά ότι θα φύγω Αχιστος και έτσι έγινε
30 ευρώ η επίσκεψη ξεκίνησε με πίπα
μετρημένες 10 παλινδρόμησης
Μετά αλοιφή και στα τέσσερα αλλά είχε ανοίξει τόσο πολύ τα πόδια που για την γαμησω έπρεπε να κάνω σπαγκατω
Εκτός από αυτό είχε βάλει το χέρι της και γαμάγα την χούφτα της προς ενημέρωση μήπως και
γλύτωσω κανά συναγωνιστή
Νομίζω ότι θα ξανάβαρανε μύγες στο γλαυκο
Θυμάμαι τον Γλαύκο που γινόταν πανηγυρι δεν είχες που να παρκάρεις το αυτοκίνητο και τώρα πας και έχει ένα το πολύ δύο αυτοκίνητα.
αυτά καλή συνέχεια
30 ευρώ η επίσκεψη ξεκίνησε με πίπα
μετρημένες 10 παλινδρόμησης
Μετά αλοιφή και στα τέσσερα αλλά είχε ανοίξει τόσο πολύ τα πόδια που για την γαμησω έπρεπε να κάνω σπαγκατω
Εκτός από αυτό είχε βάλει το χέρι της και γαμάγα την χούφτα της προς ενημέρωση μήπως και
γλύτωσω κανά συναγωνιστή
Νομίζω ότι θα ξανάβαρανε μύγες στο γλαυκο
Θυμάμαι τον Γλαύκο που γινόταν πανηγυρι δεν είχες που να παρκάρεις το αυτοκίνητο και τώρα πας και έχει ένα το πολύ δύο αυτοκίνητα.
αυτά καλή συνέχεια
123tenoros123
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μαρία για πέταμαH Μαρία που δούλευε στο Γλαύκο;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.368
- Πόντοι
- 28.246
Επειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;Στο γλαυκου 120 να ξέρετε το πηγαν 40 ευρω το απλο.
Ελεγαν απο 1 μαιου αλλα το πηγαν νωριτερα
Δεν πανε καλα τα πραγματα στη πατρα
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.992
- Πόντοι
- 216
οταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σουΕπειδή θα ανέβω στην Πάτρα τις επόμενες μέρες και θα το συνδυάσω με το αθλημα υπάρχει τίποτα καλο;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.368
- Πόντοι
- 28.246
Πάει ένας παλιός φίλος εκεί που τον εμπιστεύομαι γι'αυτό ρώτησα τον @Klitsosοταν συνειδητοποιήσεις πως ειναι τα πραγματα στους οικους ανοχης της Πατρας,θα θες να επιστρεψεις σφαίρα στην Αθηνα να βρεις την υγειά σου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 22K