αν το θέλουν και οι δύο ;το ξεπαρθενιασμα δεν ειναι απτην φυση του αξιοπρεπη συνουσια τυπε :S
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν το θέλουν και οι δύο ;το ξεπαρθενιασμα δεν ειναι απτην φυση του αξιοπρεπη συνουσια τυπε :S
Τι είπες ρε μεγιστάνα Απόλυτε!Σιγά μην βάλει και εφημερίδες στο πάτωμα λες και βάφει το σπίτι ρε!να βαλει τιποτα νάιλα απο κατω τυπε να μην λερωσει![]()
οχι τυπε οι εφημεριδες δεν κανουν δουλειαΤι είπες ρε μεγιστάνα Απόλυτε!Σιγά μην βάλει και εφημερίδες στο πάτωμα λες και βάφει το σπίτι ρε!![]()
Υπερβολές....λίγο αίμα στο σεντόνι είναι!οχι τυπε οι εφημεριδες δεν κανουν δουλεια
μονο με ναιλα θα σωθει ο τυπος
ο ιδιος ας φοραει και κανα ολοσωμο αδιαβροχο που ναχει μονο μια τρουπα στο σημειο του πουτσου![]()
πάντως , εγώ ο ταπεινός lebesque, θα ήθελα και την γνώμη του boldemort επί του θέματος.Υπερβολές....λίγο αίμα στο σεντόνι είναι!
πάντως , εγώ ο ταπεινός lebesque, θα ήθελα και την γνώμη του boldemort επί του θέματος.
που χαθηκε αυτος ο τυπος?πάντως , εγώ ο ταπεινός lebesque, θα ήθελα και την γνώμη του boldemort επί του θέματος.
που να ξέρω;που χαθηκε αυτος ο τυπος?![]()
σωστος ο απολυτος....ειπαμε ψοφαει για πουτσο,αλλα μην κανω καμια μαλακια και χασω την ευκαιριααν της πει απτην αρχη οτι την θελει για πηδημα δεν θα του κατσει τυπε
ελλεεινιδα ειναι ειπαμε![]()

+100000000 ειδάλλως ετοιμάσου για ποοοοολύυυυυυ μαρκάρισμα..εγώ ζώ ένα δράμα με ψυχολογική αφόρητη πίεση που ΔΕΝ παλεύεταιΦΦΦΦΦ τεστ, ΤΕΣΤ....!!!!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !
Κάνε οτι θες μαζί της αλλά κράτα αποστάσεις!Θα κολλήσει σαν τσιμπούρι πάνω σου οπότε ξεκαθάρισε απ' την αρχή τι θες!Θες να την πηδήξεις?Θες να κάνεις σχέση?ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ!!!!!!!
Τον ξέρω αυτό τον τύπο γκόμενας....+100000000 ειδάλλως ετοιμάσου για ποοοοολύυυυυυ μαρκάρισμα..εγώ ζώ ένα δράμα με ψυχολογική αφόρητη πίεση που ΔΕΝ παλεύεται
το γεγονος οτι δεν εχω παει ποτε με παρθενα + το οτι η κοπελα ειναι πολυ δυνατο μωρο(εμφανισιακα δεν παει το μυαλο σου οτι ειναι παρθενα ;)) δεν μου παει να την παρατησω.....Τον ξέρω αυτό τον τύπο γκόμενας....
Παράτα την.....μόλις βρει τον δεύτερο θα του ζαλίσει τα αρχίδια λίγο, μετά στον τρίτο θα καταλάβει οτι σεξ δεν σημαίνει οτι θα παντρυτεί, θα κάνει παιδιά και θα ζήσουνε για πάντα ευτυχισμένοι....
το γεγονος οτι δεν εχω παει ποτε με παρθενα + το οτι η κοπελα ειναι πολυ δυνατο μωρο(εμφανισιακα δεν παει το μυαλο σου οτι ειναι παρθενα ;)) δεν μου παει να την παρατησω.....

για το γαμησι απο πισω ποια σταση ειναι η καλυτερη για την πρωτη της φορα?μου φαινεται οτι στα 4 θα πονεσει αρκετα,μαλλον στα πλαγια θα ειναι πιο ευκολο....προβλεπω παντως να παρω καμια ντουζινα λιπαντικα...θα σκασψ μουρη σαν τον πλασιε![]()
![]()
![]()
![]()
Την ξαπλώνεις στο κρεβάτι και αρχίζεις προεργασία στην πίσω τρύπα...ΠΡΟΣΟΧΗ,να είναι χαλαρή και με τα πόδια ψηλά!!Εάν γίνεται,να ανοίγει και λίγο τα κωλομέρια-κωλοτρυπίδα της,ακόμα καλύτερα..για το γαμησι απο πισω ποια σταση ειναι η καλυτερη για την πρωτη της φορα?μου φαινεται οτι στα 4 θα πονεσει αρκετα,μαλλον στα πλαγια θα ειναι πιο ευκολο....προβλεπω παντως να παρω καμια ντουζινα λιπαντικα...θα σκασψ μουρη σαν τον πλασιε![]()
![]()
![]()
![]()