Νέα

Παρθένα κοπέλα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KINEZAKIAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πάει με παρθένα;

  • Ναι, με μια

    Ψήφοι: 36 38,3%
  • Ναι , με περισσότερες από μια

    Ψήφοι: 26 27,7%
  • Δυστυχώς όχι

    Ψήφοι: 12 12,8%
  • Όχι και δεν με νοιάζει

    Ψήφοι: 20 21,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

KINEZAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα μαγκες! Εχω ξαναγραψει στο σαιτ παλιοτερα με αλλο ονομα. Λοιπον θελω τις συμβουλες σας...
Σημερα το εκανα με την κοπελα μου 3 φορες η οποια δηλωνε παρθενα αποτελεσμα δεν εβγαλε καθολου αιμα απλα ποναγε
Ερωτηση δεν ηταν παρθενα , δεν παιζει ρολο το αιμα , μπορει να ματωσει την επομενη φορα?

Περιμενω συμβουλες αλανια και τα λεμε!
 

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
32
Like
0
Πόντοι
0
από προσωπική εμπειρία και από συζήτηση και με γνωστές μου δεν παίζει ρόλο το αίμα...δηλαδή μπορεί να μην ματώσει την πρώτη φορά που το κάνει ή μπορεί να αργήσει να ματώσει γενικά...είχα μια γκόμενα που ήμουν ο τρίτος της γκόμενος και δεν είχε ματώσει ακόμα, οπότε καταλαβαίνεις...
οπότε μην αγχώνεσαι...αυτά
 

Επισκέπτης
οντως δν εχει σημασια το αιμα...μιας κ μπορει ο υμενας της κοπελας να εσπασε με την 1η της περιοδο...ακομη μπορει να μην της σπασει ποτε η μπορει κ αργοτερα....
Απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι λες οτι το κανατε 3 φορες....αυτο πρεπει να ειναι ρεκορ γκινες για παρθενα....Εγω με μια παλιοτερη κοπελα μου αλλα κ σε πολλες συζητησεις κατεληξα οτι την 1η φορα της κοπελας δν κανεις τπτ.....δλδ αντε με τα 1000 ζορια να μπεις....με 2000 ζορια να βγεις...με αργες κινησεις κ μιλωντας της οσο πιο τρυφερα/γλυκα γινεται...κ αντε παλι απ την αρχη....δυσκολα τα πραγμτα...μια φορα ετυχε να ειμαι στα δυσκολα...ειναι πολυ ωραια η δικη σου αισθηση αλλα.....
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Γενικά κυκλοφορούν πολλές παρθένες  ;)
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Αρέσει και θέλουν οι γυναίκες να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε ο πρώτος της έστω και αν έχουν κάνει πριν ότι και με όσους μπορείτε να φανταστείτε. Πάντως επιστημονικά μπορεί να μην έχει σεξουαλική επαφή μια γυναίκα και να έχει σπάσει ο υμένας ή να μη ματώσει κατά τη διάρκεια εισόδου. Πιο λογικό είναι το θέμα που είπε πριν ο φίλος περί ανάγκης τρυφερότητας σε μια τέτοια φάση που αν δεν υπάρχει σε βάζει σε υποψίες...
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
Tο 3 φορές για παρθένα είναι κάπως εξωγήινο.  Το θέμα με το αίμα δεν με ξενίζει καθόλου. Αν κάποια έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό είναι πολύ πιθανο να έχει ρήξη υμένα χωρίς σεξουαλική επαφή κυρίως από τα ανοίγματα (σπαγγάτο). Βέβαια η παρθενία είναι μια μαλακία και μισή. Για το λόγο αυτό οι περισσότερες έχουν ένα πρώτο και αρκετούς δεύτερους. Πάντως αν γουστάρεις την κοπέλλα είναι αστείο, αν όχι γελοίο, να ασχοληθείς καν με το ζήτημα. Ίσως σου είπε αυτό που της έδωσες να καταλάβει ότι ήθελες να ακούσεις.
 

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Μηνύματα
126
Like
0
Πόντοι
1
To μόνο που δεν πρέπει να σε αγχώνει είναι το αίμα. Μία πρώην μου είχε δει αίμα μετά από πέντε φορές που το είχαμε κάνει. Φυσικά την επόμενη φορά δεν πονούσε καθόλου και μπορούσε να το απολάυσει περισσότερο αφού δεν είχε ποναλάκια ή τσουξίματα. Πάντως το τρεις φορές είναι πολύ παράξενο αφού την πρώτη φορά υπάρχει όσο και να είναι κάποιος φόβος και πόνος.
 

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
υπάρχουν παρθένες στο ζώδιο !.... :grin: :grin:
 

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.194
Κριτικές
6
Like
2.637
Πόντοι
456
Συναδερφε απο το δεχεσαι τη πλακιτσα απο ολους εμας (να σου πω τα θελει ο ποπος σου με αυτο που ρωτησες.....) γιατι δεν ψαχνεις λιγο στο διαδικτυο γιοα να βρεις πληροφοριες για το θεμα? Θα βρεις  απαντησεις στο θεμα και θα δεις οτι και αυτο που συνεβει σε σενα ειναι πολυ πιθανο.
 

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
217
Like
3
Πόντοι
1
Oπως λεμε Αλβανος τουριστας!!!!!!
 

Επισκέπτης
φιλε μου σημερα μπορει να βρεις πολες παρθενες μπορει ομως απο καβλι να ειναι παρθενες ομως στο παρελθον μπορει μεσα να ειχε βαλει και κανα σκουποξυλο και για να σοβαρευτουμε λιγο ξερω περιπτωση που τον υμενα γυναικας τον εκοψε γιατρος κατα την πρωτη της γεννα.
 

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
408
Like
6
Πόντοι
1
Εντάξει φίλε μου. Αντε ας πούμε ότι ηταν και παρθένα. Λοιπόν τι έγινε?
Για μένα έπρεπε και εσύ να της πείς ότι είσαι παρθένος
 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
360
Like
54
Πόντοι
1
εγω ξερω μια που ειναι παρθενα απο αυτα που μου εχει πει αυτα που εγω καταλαβει και απο τι αλλες πηγες εχω σοβαρα μιλαω,αλλα πρεπει να εισαι λιγο ηρωας για να την γαμησεις,ειναι 20χρονων,να την γαμησω;μηπως να της πω να μου δωσει κανα 100euro η να της κανω δωρο την πρωτη φορα; :dancing: :helpplea:
 

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έβγαλε αίμα;Δηλαδή δεν κρέμασες σεντόνια ματωμένα στο μπαλκόνι και τα ρέστα;
ΑΑΑπαρέδεκτο... >:(
Σοβαρά όμως οτι εχουν πεί οι συναγωνιστές παραπάνω ισχυει.
Είναι θέμα ελαστικότητας του υμένα...ʼλλος σκληρός άλλος μαλακός...
Τώρα αν είναι αλήθεια κτλ αυτό είναι ένα θέμα που η επιστήμη(του site)σηκώνει τα χέρια(και τα πόδια)ψηλά... :huh: :cheesy:
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
16
Πόντοι
6
η δικιά μου σύντροφος με τάραξε στο αίμα. 3 μέρες έκανε να της σταματήσει. Τη πρώτη φορά που μπήκα έβγαλε λίγο κόκκινο. Λέω οκ, αυτό ηταν έσπασε. Μπαίνω τη δεύτερη με φόρα και νααααααααα τα αίματα. Μετά τραγουδούσα το "αίματα πως είσαι μάγκας..." :-)

Γενικότερα φίλε μου έπρεπε να δείς αίμα. Αν οχι τη πρώτη φορά στις επόμενες πρέπει να δείς κάτι. Οπότε πρέπει να έχει σπάσει αλλιώς ο υμένας(όχι απαραίτητα με σεξ). Υπάρχουν βέβαια κ οι εξαιρέσεις όπου ο υμένας είναι υπερ-ελαστικός κ πάει πέρα-δώθε. Αλλά συμβαίνει σε σπάνια σύνδρομα. Τέσπα κ να μην είναι παρθένα τί έγινε? Θα αλλάξει κάτι. Από υμένες υπάρχουν μπόλικοι ακέραιοι. Από γυναίκες που να αξίζουν έχουμε έλλειψη.
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66
Σημερα το εκανα με την κοπελα μου 3 φορες η οποια δηλωνε παρθενα αποτελεσμα δεν εβγαλε καθολου αιμα απλα ποναγε
Ερωτηση δεν ηταν παρθενα, δεν παιζει ρολο το αιμα, μπορει να ματωσει την επομενη φορα?

Πόσο χρονών είναι η κοπέλα;
Yποψιάζομαι ότι αφού το κάνατε 3 φορές και δεν έβγαλε ΚΑΘΟΛΟΥ αίμα... μάλλον θα ήταν παρθένα μόνον από τους πόρους!!! χαχαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom