Rene90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2025
- Like
- 2.194
- Πόντοι
- 201
Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες στο bou ever κύριοι !!!εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα![]()
Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες στο bou ever κύριοι !!!εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα![]()
Για πες καμία λεπτομέρειαπολυ ωραι φαση παιχτηκε
Όχι μάγκα μου δεν φέρει καμία ευθύνη ο Κωστάκης μην λες μαλακίες δεν κάνει τίποτα τέτοιο εγγυημένα στο υπογράφωΟ Κωστάκης
Ναι η γνωστή τύπισσα και το γνωστό Αλβανό ζευγάρι που δεν κάνει γυμνισμόΤο προηγούμενο ΣΚ για κάποιο λόγο είχε κόσμο στο Σχοινί, οπότε την έβγαλα εκεί. Σάββατο είχε 4-5 ζευγάρια, αυτό που καθόταν στην αρχή όπως κατεβαίνεις δεξιά ήταν τέρμα καβλωμενο,γύρω στις 18:30 ο τύπος γαμαγε την κοντή τύπισσα με το πλαστικό βυζί μέσα στην θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα. Βγαίνοντας και αφού άραξαν στην μπλε σκηνή τους αυτή του πήρε πίπα. Ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν μιας και ακόμα ο καιρός το επέτρεπε. Στο μεταξύ 2 αυνανες Μ ένα φουσκωτό πέρασαν 2-3 φορές πολύ κοντά από την παραλία για να πάρουν κάτι. Την μια φορά έριξαν και Άγκυρα μπροστά από το γνωστό αλβανοζευγαρι κι έπεσαν για μπάνιο με μαγιό. Κυριακή τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Πολύς αέρας, ένα ζευγάρι γέρος γρια και μια τύπισσα μόνη της γύρω στα 30,σκινυ με μικρό βυζί,να κάνει γυμνισμό. Άραξα κοντά της όπως και άλλοι 3-4 να δούμε τι ψάχνει. Εν τέλει η τύπισσα απλά μας έσπασε το αρχιδια να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και τίποτε άλλο. Έκανα κίνηση σε κάποια στιγμή να την γνωρίσω αλλά κατευθείαν μου είπε ότι δεν θέλει κουβέντα. Έφυγε γύρω στις 17:30 και ηρέμησε η παραλία από τις μαλακίες της.
Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες
Μπλε σκηνή καράφλας ταρίφα με χοντρή ξανθιά δεν γουστάρουν παιχνίδια με άλλους ούτε μάτι δίνουνΚυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες απαρτία, έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ξανά και άραξα μέχρι το σούρουπο. Μηδέν φάσεις,μηδέν παιχνίδι αλλά εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο.
ποιος θα εφαγε την κουραδα στην μαπα ,εγω χεζω στην παραλια και τα καλυπτω με πετρουλες ωστε οταν πανε να τις σηκωνουν να πιανουν σκατιλαΕχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα.
Ωνσγμσω....Προσοχή εκεί στην Κινέτα τα είχε όλα τώρα έχει καί λαγοκεφαλους χαχα ποιός θά είναι ό πρώτος να δούμε πού θά κλαίει τό πουλί του Συναγερμός στην Κινέτα: Λαγοκέφαλοι σε ρηχά νερά – Τι λένε οι ειδικοί
Καλύτερα μέσα στα ανοιχτάποιος θα εφαγε την κουραδα στην μαπα ,εγω χεζω στην παραλια και τα καλυπτω με πετρουλες ωστε οταν πανε να τις σηκωνουν να πιανουν σκατιλα
εκει χεζει ο κωστακης αυτος ριχνει βομβες βυθου εγω ριχνω εδαφους σαν τις κλειμορΚαλύτερα μέσα στα ανοιχτά
Επίσης εκτός από λαγοκεφαλους έχει και πολλούς πουτσοκεφαλους!Προσοχή εκεί στην Κινέτα τα είχε όλα τώρα έχει καί λαγοκεφαλους χαχα ποιός θά είναι ό πρώτος να δούμε πού θά κλαίει τό πουλί του Συναγερμός στην Κινέτα: Λαγοκέφαλοι σε ρηχά νερά – Τι λένε οι ειδικοί
Έχει έχει αλλά αν αυξηθεί ο αριθμός τών λαγοκεφαλων οι πουτσοκεφαλοι θά εκλείψουν από τό νερό και θά περιοριστούν τουλάχιστον στα 3 μέτρα από τόν αιγιαλό καθώς οι λαγοκεφαλοι σαλταρουν μέχρι καί 3 μέτρα στην παραλία για μεζεδάκια φευ στους άθλιους λαγοκεφαλους.Επίσης εκτός από λαγοκεφαλους έχει και πολλούς πουτσοκεφαλους!
Έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ το χέσιμο μέσα στην θαλασσα σε Κινέτα και Σχοινί που σκέφτομαι να συνεχίσω και χειμώνα. Μετά αραγμα παραλία με φουλ κλανιδια, κατούρημα και να παίζω το καβλι μου.