Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες στο bou ever κύριοι !!!εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 783K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 441
Προσοχή εκεί στην Κινέτα τα είχε όλα τώρα έχει καί λαγοκεφαλους χαχα ποιός θά είναι ό πρώτος να δούμε πού θά κλαίει τό πουλί του Συναγερμός στην Κινέτα: Λαγοκέφαλοι σε ρηχά νερά – Τι λένε οι ειδικοί
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 791
- Πόντοι
- 86
Για πες καμία λεπτομέρειαπολυ ωραι φαση παιχτηκε
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ρε ποιος έκανε τον νταβατζη στην παραλία στην Κινέτα ????
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Όχι μάγκα μου δεν φέρει καμία ευθύνη ο Κωστάκης μην λες μαλακίες δεν κάνει τίποτα τέτοιο εγγυημένα στο υπογράφωΟ Κωστάκης
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
Το προηγούμενο ΣΚ για κάποιο λόγο είχε κόσμο στο Σχοινί, οπότε την έβγαλα εκεί. Σάββατο είχε 4-5 ζευγάρια, αυτό που καθόταν στην αρχή όπως κατεβαίνεις δεξιά ήταν τέρμα καβλωμενο,γύρω στις 18:30 ο τύπος γαμαγε την κοντή τύπισσα με το πλαστικό βυζί μέσα στην θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα. Βγαίνοντας και αφού άραξαν στην μπλε σκηνή τους αυτή του πήρε πίπα. Ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν μιας και ακόμα ο καιρός το επέτρεπε. Στο μεταξύ 2 αυνανες Μ ένα φουσκωτό πέρασαν 2-3 φορές πολύ κοντά από την παραλία για να πάρουν κάτι. Την μια φορά έριξαν και Άγκυρα μπροστά από το γνωστό αλβανοζευγαρι κι έπεσαν για μπάνιο με μαγιό. Κυριακή τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Πολύς αέρας, ένα ζευγάρι γέρος γρια και μια τύπισσα μόνη της γύρω στα 30,σκινυ με μικρό βυζί,να κάνει γυμνισμό. Άραξα κοντά της όπως και άλλοι 3-4 να δούμε τι ψάχνει. Εν τέλει η τύπισσα απλά μας έσπασε το αρχιδια να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και τίποτε άλλο. Έκανα κίνηση σε κάποια στιγμή να την γνωρίσω αλλά κατευθείαν μου είπε ότι δεν θέλει κουβέντα. Έφυγε γύρω στις 17:30 και ηρέμησε η παραλία από τις μαλακίες της.
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ναι η γνωστή τύπισσα και το γνωστό Αλβανό ζευγάρι που δεν κάνει γυμνισμόΤο προηγούμενο ΣΚ για κάποιο λόγο είχε κόσμο στο Σχοινί, οπότε την έβγαλα εκεί. Σάββατο είχε 4-5 ζευγάρια, αυτό που καθόταν στην αρχή όπως κατεβαίνεις δεξιά ήταν τέρμα καβλωμενο,γύρω στις 18:30 ο τύπος γαμαγε την κοντή τύπισσα με το πλαστικό βυζί μέσα στην θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα. Βγαίνοντας και αφού άραξαν στην μπλε σκηνή τους αυτή του πήρε πίπα. Ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν μιας και ακόμα ο καιρός το επέτρεπε. Στο μεταξύ 2 αυνανες Μ ένα φουσκωτό πέρασαν 2-3 φορές πολύ κοντά από την παραλία για να πάρουν κάτι. Την μια φορά έριξαν και Άγκυρα μπροστά από το γνωστό αλβανοζευγαρι κι έπεσαν για μπάνιο με μαγιό. Κυριακή τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Πολύς αέρας, ένα ζευγάρι γέρος γρια και μια τύπισσα μόνη της γύρω στα 30,σκινυ με μικρό βυζί,να κάνει γυμνισμό. Άραξα κοντά της όπως και άλλοι 3-4 να δούμε τι ψάχνει. Εν τέλει η τύπισσα απλά μας έσπασε το αρχιδια να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και τίποτε άλλο. Έκανα κίνηση σε κάποια στιγμή να την γνωρίσω αλλά κατευθείαν μου είπε ότι δεν θέλει κουβέντα. Έφυγε γύρω στις 17:30 και ηρέμησε η παραλία από τις μαλακίες της.
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.204
- Πόντοι
- 201
Επισκεψη σημερα με την συζυγο περι τις 14.30, ερχομενοι απο εκδρομη ΣΚ ειπαμε να κανουμε μια σταση Κινετα.
Κατσαμε περιπου 50 μετρα πριν την βιλα.
Αρκετα ζευγαρια ολων των ηλικιων μερικα πολυ καλα καθως και σντρες μονοι και ζευγαρια αντρων.
Απολαυσαμε γυμνοι το μπανακι μας κατσαμε καμια ωριτσα και φυγαμε καθοτι ειχαμε δουλειες Αθηνα.
Κατσαμε περιπου 50 μετρα πριν την βιλα.
Αρκετα ζευγαρια ολων των ηλικιων μερικα πολυ καλα καθως και σντρες μονοι και ζευγαρια αντρων.
Απολαυσαμε γυμνοι το μπανακι μας κατσαμε καμια ωριτσα και φυγαμε καθοτι ειχαμε δουλειες Αθηνα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες απαρτία, έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ξανά και άραξα μέχρι το σούρουπο. Μηδέν φάσεις,μηδέν παιχνίδι αλλά εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο.
Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες
Μπλε σκηνή καράφλας ταρίφα με χοντρή ξανθιά δεν γουστάρουν παιχνίδια με άλλους ούτε μάτι δίνουνΚυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες απαρτία, έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ξανά και άραξα μέχρι το σούρουπο. Μηδέν φάσεις,μηδέν παιχνίδι αλλά εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 446
ποιος θα εφαγε την κουραδα στην μαπα ,εγω χεζω στην παραλια και τα καλυπτω με πετρουλες ωστε οταν πανε να τις σηκωνουν να πιανουν σκατιλαΕχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα.
Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ωνσγμσω....Προσοχή εκεί στην Κινέτα τα είχε όλα τώρα έχει καί λαγοκεφαλους χαχα ποιός θά είναι ό πρώτος να δούμε πού θά κλαίει τό πουλί του Συναγερμός στην Κινέτα: Λαγοκέφαλοι σε ρηχά νερά – Τι λένε οι ειδικοί
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.198
- Πόντοι
- 4.510
Καλύτερα μέσα στα ανοιχτάποιος θα εφαγε την κουραδα στην μαπα ,εγω χεζω στην παραλια και τα καλυπτω με πετρουλες ωστε οταν πανε να τις σηκωνουν να πιανουν σκατιλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις