You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 981K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Α ο γνωστός δροσερός θείοςΏρα 12:00 μεσημέρι δεν έχει τίποτα ένας τύπος ηλικιωμένος με κοτσίδα λευκή και τίποτα άλλο
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Το Σχοινί είναι απόλυτη ερημιά τις καθημερινές πλέον και μόνο Κυριακή μαζεύει κόσμο, ούτε καν τα Σάββατα 

Την προηγούμενη Κυριακή τελειωμένη γέρικη πουστρα είχε στηθεί σε σκηνή στα 4, στην Κινέτα πριν τον κόλπο των γκέι

. Φυσικά έμεινε αγαμητος μέχρι να νυχτώσει αλλά το σκηνικό μου θύμισε καλοκαιρινό αθηναϊκό 

Την προηγούμενη Κυριακή τελειωμένη γέρικη πουστρα είχε στηθεί σε σκηνή στα 4, στην Κινέτα πριν τον κόλπο των γκέι

. Φυσικά έμεινε αγαμητος μέχρι να νυχτώσει αλλά το σκηνικό μου θύμισε καλοκαιρινό αθηναϊκό 

dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 775
- Πόντοι
- 86
τι εκανες τοσο κατω ?Το Σχοινί είναι απόλυτη ερημιά τις καθημερινές πλέον και μόνο Κυριακή μαζεύει κόσμο, ούτε καν τα Σάββατα
Την προηγούμενη Κυριακή τελειωμένη γέρικη πουστρα είχε στηθεί σε σκηνή στα 4, στην Κινέτα πριν τον κόλπο των γκέι. Φυσικά έμεινε αγαμητος μέχρι να νυχτώσει αλλά το σκηνικό μου θύμισε καλοκαιρινό αθηναϊκό
![]()
πραγματικα αυτο το σκ ηταν αθλιο!
αυνανες, ζευγαρια χωρις ορεξη, μια χοντρη που μαλωνε τον κοσμο και του ελεγε που θα καθισει, ο τυπος στη μπλε σκηνη (και εγω πηγα μεχρι εκει....)
Κλαίωμια χοντρη που μαλωνε τον κοσμο και του ελεγε που θα καθισει
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Χοντρή στο σχοινί που έλεγε που να κάτσει ο καθένας?τι εκανες τοσο κατω ?
αυνανες, ζευγαρια χωρις ορεξη, μια χοντρη που μαλωνε τον κοσμο και του ελεγε που θα καθισει, ο τυπος στη μπλε σκηνη (και εγω πηγα μεχρι εκει....)
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 775
- Πόντοι
- 86
κινεταΧοντρή στο σχοινί που έλεγε που να κάτσει ο καθένας?
αν καποιος καθοταν κοντα της (10-15 μετρα) του την ελεγε ... εβαζε κατι ομπρελες ... κατι αλλοπρόσαλλά πραγματα
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Α στο ξενοδοχείο λες στη Κινέτα ναι ξέρω ποια είναι όπου θέλει τα κάνει καθόλου μπορείκινετα
αν καποιος καθοταν κοντα της (10-15 μετρα) του την ελεγε ... εβαζε κατι ομπρελες ... κατι αλλοπρόσαλλά πραγματα
Και υποτίθεται ότι έχουν ξεσφύξει οι ζέστες...κινετα
Πολλή τρέλα εκεί έξω...
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.198
- Πόντοι
- 726
τι εκανες τοσο κατω ?
Η χοντρή γιατί έδινε οδηγίες που να καθίσει κάποιος ; Δημόσια δεν είναι η παραλία ;
Από ότι κατάλαβα κ από ότι έχω δει από κοντά , η Κινέτα , είναι παράρτημα του ψυχιατρικού νοσοκομείου ΨΝΑ, Δαφνι
Στο Δαφνί είναι τα ελαφρά περιστατικά κ στη παραλία Κινέτας τα βαριά
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Τετάρτη έκατσα μέχρι να νυχτώσει για τα καλά στο πρώτο κομμάτι της Κινέτας. Οι αυνανες είχαν ξεκουμπιστει σχεδόν όλοι κι είχαν μείνει 2 ζευγάρια. Το ένα ήταν αρκετά κοντά μου, χοντρή με 5αρια βυζιά και νορμάλ τυπάς. Έφυγαν μετά τις 21:00 χωρίς καμία διάθεση για παιχνίδι. Φεύγοντας κι εγώ είδα ότι είχε φύγει και το άλλο ζευγάρι και μόνο γκέι παρέμεναν στην παραλία μπας και αρπάξουν καμιά πουτσα.
Spicylover
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2019
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Κυριακή ήταν ωραία στην κινετα Ηλιος, ακουσα
Spicylover
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2019
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Rene90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2025
- Like
- 3.225
- Πόντοι
- 441
Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες στο bou ever κύριοι !!!εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα![]()
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 446
Προσοχή εκεί στην Κινέτα τα είχε όλα τώρα έχει καί λαγοκεφαλους χαχα ποιός θά είναι ό πρώτος να δούμε πού θά κλαίει τό πουλί του Συναγερμός στην Κινέτα: Λαγοκέφαλοι σε ρηχά νερά – Τι λένε οι ειδικοί
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Για πες καμία λεπτομέρειαπολυ ωραι φαση παιχτηκε
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Ρε ποιος έκανε τον νταβατζη στην παραλία στην Κινέτα ????
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Όχι μάγκα μου δεν φέρει καμία ευθύνη ο Κωστάκης μην λες μαλακίες δεν κάνει τίποτα τέτοιο εγγυημένα στο υπογράφωΟ Κωστάκης
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις