Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 783K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
1.827
Πόντοι
201
εγω εχω να πω οτι πηγαμε κινετα και δεν επαιξε ουτε σταγονα τσιπουρο χαχα
2024-08-22 at 19.01.12.jpg
Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες στο bou ever κύριοι !!!

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
2.117
Πόντοι
441

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
πολυ ωραι φαση παιχτηκε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Το προηγούμενο ΣΚ για κάποιο λόγο είχε κόσμο στο Σχοινί, οπότε την έβγαλα εκεί. Σάββατο είχε 4-5 ζευγάρια, αυτό που καθόταν στην αρχή όπως κατεβαίνεις δεξιά ήταν τέρμα καβλωμενο,γύρω στις 18:30 ο τύπος γαμαγε την κοντή τύπισσα με το πλαστικό βυζί μέσα στην θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα. Βγαίνοντας και αφού άραξαν στην μπλε σκηνή τους αυτή του πήρε πίπα. Ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν μιας και ακόμα ο καιρός το επέτρεπε. Στο μεταξύ 2 αυνανες Μ ένα φουσκωτό πέρασαν 2-3 φορές πολύ κοντά από την παραλία για να πάρουν κάτι. Την μια φορά έριξαν και Άγκυρα μπροστά από το γνωστό αλβανοζευγαρι κι έπεσαν για μπάνιο με μαγιό. Κυριακή τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Πολύς αέρας, ένα ζευγάρι γέρος γρια και μια τύπισσα μόνη της γύρω στα 30,σκινυ με μικρό βυζί,να κάνει γυμνισμό. Άραξα κοντά της όπως και άλλοι 3-4 να δούμε τι ψάχνει. Εν τέλει η τύπισσα απλά μας έσπασε το αρχιδια να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και τίποτε άλλο. Έκανα κίνηση σε κάποια στιγμή να την γνωρίσω αλλά κατευθείαν μου είπε ότι δεν θέλει κουβέντα. Έφυγε γύρω στις 17:30 και ηρέμησε η παραλία από τις μαλακίες της.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Το προηγούμενο ΣΚ για κάποιο λόγο είχε κόσμο στο Σχοινί, οπότε την έβγαλα εκεί. Σάββατο είχε 4-5 ζευγάρια, αυτό που καθόταν στην αρχή όπως κατεβαίνεις δεξιά ήταν τέρμα καβλωμενο,γύρω στις 18:30 ο τύπος γαμαγε την κοντή τύπισσα με το πλαστικό βυζί μέσα στην θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα. Βγαίνοντας και αφού άραξαν στην μπλε σκηνή τους αυτή του πήρε πίπα. Ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν μιας και ακόμα ο καιρός το επέτρεπε. Στο μεταξύ 2 αυνανες Μ ένα φουσκωτό πέρασαν 2-3 φορές πολύ κοντά από την παραλία για να πάρουν κάτι. Την μια φορά έριξαν και Άγκυρα μπροστά από το γνωστό αλβανοζευγαρι κι έπεσαν για μπάνιο με μαγιό. Κυριακή τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Πολύς αέρας, ένα ζευγάρι γέρος γρια και μια τύπισσα μόνη της γύρω στα 30,σκινυ με μικρό βυζί,να κάνει γυμνισμό. Άραξα κοντά της όπως και άλλοι 3-4 να δούμε τι ψάχνει. Εν τέλει η τύπισσα απλά μας έσπασε το αρχιδια να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και τίποτε άλλο. Έκανα κίνηση σε κάποια στιγμή να την γνωρίσω αλλά κατευθείαν μου είπε ότι δεν θέλει κουβέντα. Έφυγε γύρω στις 17:30 και ηρέμησε η παραλία από τις μαλακίες της.
Ναι η γνωστή τύπισσα και το γνωστό Αλβανό ζευγάρι που δεν κάνει γυμνισμό

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.204
Πόντοι
201
Επισκεψη σημερα με την συζυγο περι τις 14.30, ερχομενοι απο εκδρομη ΣΚ ειπαμε να κανουμε μια σταση Κινετα.
Κατσαμε περιπου 50 μετρα πριν την βιλα.
Αρκετα ζευγαρια ολων των ηλικιων μερικα πολυ καλα καθως και σντρες μονοι και ζευγαρια αντρων.
Απολαυσαμε γυμνοι το μπανακι μας κατσαμε καμια ωριτσα και φυγαμε καθοτι ειχαμε δουλειες Αθηνα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες απαρτία, έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ξανά και άραξα μέχρι το σούρουπο. Μηδέν φάσεις,μηδέν παιχνίδι αλλά εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες

Κυριακάτικο πέρασμα από Σχοινί και Κινέτα με πολύ αέρα που έσπαγε αρχιδια. Στο σχοινί εμφανίστηκε το γνωστό ζευγάρι με την μπλε σκηνή κατά τις 15:00 αλλά δεν έκατσα κοντά γιατί ο τύπος με στραβοκοιταξε,κατά τ αλλά μόνο πουσταρια. Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα. Αρκετά ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι και άλλα 2-3 μετά την βίλα. Οι γνωστοί αυνανες απαρτία, έκανα το μπάνιο μου, εχεσα ξανά και άραξα μέχρι το σούρουπο. Μηδέν φάσεις,μηδέν παιχνίδι αλλά εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο.
Μπλε σκηνή καράφλας ταρίφα με χοντρή ξανθιά δεν γουστάρουν παιχνίδια με άλλους ούτε μάτι δίνουν

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Εχεσα ένα τέρας μέσα στην θάλασσα και συνέχισα για Κινέτα.
ποιος θα εφαγε την κουραδα στην μαπα ,εγω χεζω στην παραλια και τα καλυπτω με πετρουλες ωστε οταν πανε να τις σηκωνουν να πιανουν σκατιλα

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012