Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.838
Πόντοι
206
Έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ το χέσιμο μέσα στην θαλασσα σε Κινέτα και Σχοινί που σκέφτομαι να συνεχίσω και χειμώνα. Μετά αραγμα παραλία με φουλ κλανιδια, κατούρημα και να παίζω το καβλι μου.

Εχεις πιστοποιητικό ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗΣ .
Congratulations

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.801
Πόντοι
446
Έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ το χέσιμο μέσα στην θαλασσα σε Κινέτα και Σχοινί που σκέφτομαι να συνεχίσω και χειμώνα. Μετά αραγμα παραλία με φουλ κλανιδια, κατούρημα και να παίζω το καβλι μου.
Φίλε Κωστάκη, μάλλον τον έχεις κακομευαχειριστεί τον κώλο σου στο παρελθόν. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η ακράτεια. Όπου πας σε πιάνει χέσιμο. Ίσως μία τάπα να σου λύσει το πρόβλημα.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
829
Πόντοι
86
Φίλε Κωστάκη, μάλλον τον έχεις κακομευαχειριστεί τον κώλο σου στο παρελθόν. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η ακράτεια. Όπου πας σε πιάνει χέσιμο. Ίσως μία τάπα να σου λύσει το πρόβλημα.
Αυτό λέγεται ακράτεια από το πολύ ξέσκισμα που του έχουν ρίξει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.526
Πόντοι
9.115
Εχεις πιστοποιητικό ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗΣ .
Congratulations

Αυτό λέγεται ακράτεια από το πολύ ξέσκισμα που του έχουν ρίξει
Σκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.838
Πόντοι
206
Τελευταία τροποποίηση:

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.801
Πόντοι
446
Σκασατε από την ζήλεια σας τρόμπες. Κολυμπήστε τωρα πλάι με τα σκατα μου, μ@λακες.
Ακριβώς αυτό είναι Κωστάκη, Ζηλεύουμε που έχεις φάει πόρτα παντού και πας στην Κινέτα που απλά δεν έχει πόρτα για να τη φας κι εκεί. Μην σταματήσεις όμως να γράφεις γενικά, γιατί σπάνια και που, γράφεις και κάτι χρήσιμο. Επίσης Κινέτα δεν πάω, οπότε κράτα τις κουράδες για τον εαυτό σου...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.241
Πόντοι
456
εσυ φταιες που τους προειδοποιεις αστους να κανουν βουτια και στην αναδυση να την φανε στην μαπα

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Μήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.526
Πόντοι
9.115
Μήπως οι λαγοκέφαλοι αυξήθηκαν λόγω του σκατού;
Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μου :confused::confused:. Ούτε στην φρεγάτα δεν χέζω τόσο βρωμερά και μεγάλα σκατα που τρώω όλη την ημέρα σαπιλα και ρευομαι ασταμάτητα :confused::confused:

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Πολύ πιθανό τύπε/τύπισσα. Φέτος εχεσα περισσότερο στην Κινέτα και στο Σχοινί παρά στο σπίτι μου :confused::confused:. Ούτε στην φρεγάτα δεν χέζω τόσο βρωμερά και μεγάλα σκατα που τρώω όλη την ημέρα σαπιλα και ρευομαι ασταμάτητα :confused::confused:
Και από την φρεγάτα, πάλι Κινέττα καταλήγουν. Οπότε ναι, αυξήθηκαν λόγω του σκατού σου.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.526
Πόντοι
9.115
Χθες έφυγα καρφί από την φρεγάτα και πήγα για γυμνισμό Κινέτα. Είχε αρκετό αέρα, στους γυμνιστές κάποιοι από τους γνωστούς αυνανες στην θέση τους και 3-4 ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι. Πιο μετά ησυχία,ένα γκέι ζευγάρι σε τσιμπούκι κι ένα ζευγάρι γεροντια. Λίγο αργότερα έσκασε ζευγάρι με δυνατο ξανθό μιλφακι κι έναν μαλάκα άντρα. Έστησαν μια μπλε σκηνή κι εκείνη ξεκίνησε την πίπα αλλά μόλις κάποιος πλησίαζε λίγο κοντά αμέσως σταματούσαν. Εγώ έκανα 2 απόπειρες όπως κι ένας άλλος μπάρμπας που βρωμουσε σαν άστεγος αλλά τίποτα. Όλο σταματούσαν κι έβγαινε ο μαλακας να κοιτάξει άμα κάποιος τους κοιτάζει ή τους πλησιάζει. Τους παράτησα και πήγα για βουτιά στο δροσερό νερό με αποτέλεσμα να κατουραω ασταμάτητα εντός κι εκτός παραλίας αλλά και να κλανω βρωμερά. Με βαρεσε ο ήλιος για τα καλά μέχρι να δύσει,φεύγοντας είχε ξεμείνει ένα ζευγάρι σε αντισκηνο μετά την βίλα και 2 αυνανες αλλά δεν έκατσα περισσότερο. Στο πρώτο κομμάτι μάζευαν οι τελευταίοι όπως μάζευαν και στο sun.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.241
Πόντοι
456
Λίγο αργότερα έσκασε ζευγάρι με δυνατο ξανθό μιλφακι κι έναν μαλάκα άντρα. Έστησαν μια μπλε σκηνή κι εκείνη ξεκίνησε την πίπα αλλά μόλις κάποιος πλησίαζε λίγο κοντά αμέσως σταματούσαν. Εγώ έκανα 2 απόπειρες όπως κι ένας άλλος μπάρμπας που βρωμουσε σαν άστεγος αλλά τίποτα. Όλο σταματούσαν κι έβγαινε ο μαλακας να κοιτάξει άμα κάποιος τους κοιτάζει ή τους πλησιάζει. .
κριμα να μην ειχα περασει απο εκει να τοποθετησω κουραδες κλειμορ στο σημειο που εστησαν την σκηνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom