Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Το sun είναι ανοιχτό, να πιούμε κανένα ούζο;;;;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
Τι έγινε ρε τύπε,κολυμπησες παρέα με τα σκατα μου ή πάτησες καμιά κουράδα κλέιμορ του μύστη @matakias_megas :rockon:
ετσι την εφαγε

BG2H.gif

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Πλησιάζει μεγάλη βδομάδα και Πάσχα, θα κατεβείτε παραλία για γυμνισμό και χέσιμο ή θα την βγάλετε εκκλησία και σπίτι :think::rockon:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.439
Πόντοι
441
Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
Όλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..
Δύο από αυτούς είναι ο μητσος ο κοντός που το παίζει παραλιαρχης και ο Αλβανός στο σχοινί…..
Προσοχή μεγάλη στους δύο αυτούς!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Τύπε @Citizen8212 καμιά βουτιά έριξες :think:
Ήταν δροσερό το νερό ή είναι ακόμη ζεστή η θάλασσα :think::rockon:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Δροσερό έως κρύο είναι έριξα βουτιά πουτσα όμως δεν μας την χάλασαν την φάση

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Χθες είδα στο 'φως στο τουνελ' ότι ψάχνουν μια γυναίκα 24 χρόνων η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 13/12/25 στην Κινέτα.
Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα :confused::rockon:. Την δήλωση έκανε ο δικός της :rockon::rockon:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
486

Γιατί δε παίρνεις ένα σπαστό καρεκλάκι κ ένα ζευγάρι κυάλια να είσαι άνετος κ να κάνεις καλύτερες περιγραφές ;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Γιατί δε παίρνεις ένα σπαστό καρεκλάκι κ ένα ζευγάρι κυάλια να είσαι άνετος κ να κάνεις καλύτερες περιγραφές ;
Έχω φίλε αλλά δεν μου χρησιμεύουν εμένα τα κυάλια γτ πρώτον έχω αετισια όραση και δεύτερον είναι ντόπιος ξέρω το αν θα παιχτεί παιχνίδι που θα παιχτεί σε ποια σημεία ακριβώς και τρίτον ξέρω ακόμα και με το αμάξι όταν είμαι στην πεοακ ακριβώς που να κοιτάξω για να δω αν έχουν κόσμο οι παραλίες της κινετας σκοινί κτλ και τι κόσμο σπανίως πέφτω έξω στο αν έχει κόσμο συνήθως λιγότερη επιτυχία έχω στο αν θα έχει ζευγάρια

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Χθες είδα στο 'φως στο τουνελ' ότι ψάχνουν μια γυναίκα 24 χρόνων η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 13/12/25 στην Κινέτα.
Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα :confused::rockon:. Την δήλωση έκανε ο δικός της :rockon::rockon:
Φήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκε

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Φήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκε
Τύπε οι γύφτισσες δεν κολανε πουθενά, αυτές χέζουν όλο τον χρόνο σε δρόμους,πάρκα,παραλίες χειρότερα απ' όλους :confused::rockon:
Και εννοείται μετά δεν ξεπλένονται πουθενά :rockon::confused:

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Όλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..
Δύο από αυτούς είναι ο μητσος ο κοντός που το παίζει παραλιαρχης και ο Αλβανός στο σχοινί…..
Προσοχή μεγάλη στους δύο αυτούς!
ο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλο

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
ο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλο
Να μην ξεχάσουμε και τους αδερφούς καπελακηδες που τους βρίζουν όλοι και συνεχίζουν να χαλάνε φάσεις :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom