You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 918K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 206
Όχι φίλε η Μάιο η Ιούνιο άνοιγει μάλλον μαιοΤο sun είναι ανοιχτό, να πιούμε κανένα ούζο;;;;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.758
- Πόντοι
- 456
ετσι την εφαγεΤι έγινε ρε τύπε,κολυμπησες παρέα με τα σκατα μου ή πάτησες καμιά κουράδα κλέιμορ του μύστη @matakias_megas![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Τύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πως σας φαίνεται το μαγιό μου!!!!
Akissssss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 441
Για κρύβει τα αρχιδια......Τύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.758
- Πόντοι
- 456
για να κρυβει τα περιτταΤύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Πλησιάζει μεγάλη βδομάδα και Πάσχα, θα κατεβείτε παραλία για γυμνισμό και χέσιμο ή θα την βγάλετε εκκλησία και σπίτι 

Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 206
Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.439
- Πόντοι
- 441
Όλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
Δύο από αυτούς είναι ο μητσος ο κοντός που το παίζει παραλιαρχης και ο Αλβανός στο σχοινί…..
Προσοχή μεγάλη στους δύο αυτούς!
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 206
Δροσερό έως κρύο είναι έριξα βουτιά πουτσα όμως δεν μας την χάλασαν την φάση
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Χθες είδα στο 'φως στο τουνελ' ότι ψάχνουν μια γυναίκα 24 χρόνων η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 13/12/25 στην Κινέτα.
Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα
. Την δήλωση έκανε ο δικός της 

Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα
. Την δήλωση έκανε ο δικός της 

Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 486
Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
Γιατί δε παίρνεις ένα σπαστό καρεκλάκι κ ένα ζευγάρι κυάλια να είσαι άνετος κ να κάνεις καλύτερες περιγραφές ;
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 206
Έχω φίλε αλλά δεν μου χρησιμεύουν εμένα τα κυάλια γτ πρώτον έχω αετισια όραση και δεύτερον είναι ντόπιος ξέρω το αν θα παιχτεί παιχνίδι που θα παιχτεί σε ποια σημεία ακριβώς και τρίτον ξέρω ακόμα και με το αμάξι όταν είμαι στην πεοακ ακριβώς που να κοιτάξω για να δω αν έχουν κόσμο οι παραλίες της κινετας σκοινί κτλ και τι κόσμο σπανίως πέφτω έξω στο αν έχει κόσμο συνήθως λιγότερη επιτυχία έχω στο αν θα έχει ζευγάριαΓιατί δε παίρνεις ένα σπαστό καρεκλάκι κ ένα ζευγάρι κυάλια να είσαι άνετος κ να κάνεις καλύτερες περιγραφές ;
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 206
Κανένας άλλος εξυπνακιας πρωί πρωί ???????
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
Φήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκεΧθες είδα στο 'φως στο τουνελ' ότι ψάχνουν μια γυναίκα 24 χρόνων η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 13/12/25 στην Κινέτα.
Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα. Την δήλωση έκανε ο δικός της
![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε οι γύφτισσες δεν κολανε πουθενά, αυτές χέζουν όλο τον χρόνο σε δρόμους,πάρκα,παραλίες χειρότερα απ' όλουςΦήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκε

Και εννοείται μετά δεν ξεπλένονται πουθενά

ο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλοΌλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..
Δύο από αυτούς είναι ο μητσος ο κοντός που το παίζει παραλιαρχης και ο Αλβανός στο σχοινί…..
Προσοχή μεγάλη στους δύο αυτούς!
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Να μην ξεχάσουμε και τους αδερφούς καπελακηδες που τους βρίζουν όλοι και συνεχίζουν να χαλάνε φάσειςο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλο

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις