WASP4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 361
Όχι, τρολαρω τον Τρομοκράτη 92, κουβέντα να γίνεται και χωρίς παρεξήγησηγιατί ξέρεις τα γούστα του ?
Όχι, τρολαρω τον Τρομοκράτη 92, κουβέντα να γίνεται και χωρίς παρεξήγησηγιατί ξέρεις τα γούστα του ?
Δεν μπορείς βρεΌχι, τρολαρω τον Τρομοκράτη 92, κουβέντα να γίνεται και χωρίς παρεξήγηση
βλεπω τη κυριακη να κανεις πολλα κλαδεματα,τωρα που ανοιγει ο καιρος!!χα χα!!Κυριακή μετά το κλάδεμα θα περάσω μια βόλτα Κινέτα
Καλά θα ξεκινήσω από το πρωί στα κοντινά κτήματα στην Κινέτα που έχω και θα κατέβω έτοιμος κάτω να στεγνώσω τον ιδρώτα μουβλεπω τη κυριακη να κανεις πολλα κλαδεματα,τωρα που ανοιγει ο καιρος!!χα χα!!
Ρε τυπε ίδια θάλασσα είναι από την Ελευσίνα έως τα λουτρά της ωραίας Ελένης ίδιος κόλπος το ανάγλυφο του εδάφους μόνο και το ανάγλυφο του βυθου κάτω ανάλογα την παραλία αλλάζει τα ξέρεις καλύτερα από το ΠΝ που είσαι Σαρωνικός είναι με ξεχωριστά σημεία κόλπος της Ελευσίνας και κόλπος Μεγάρων δεν είναι η άλλη μεριά που είναι ο ΚορινθιακόςΤύπε σχοινί δεν κολυμπάς πριν μπεις Ιούνιος γιατί θα ψάχνεις να βρεις την πουτσα σου
Κινέτα είναι πιο ζεστά οπότε συνδυάζεις από τώρα χέσιμο και μπάνιο![]()
Μπροστά στο sun που κατουράνε οι γέροντες εχει άλλη θερμοκρασία!!!Ρε τυπε ίδια θάλασσα είναι από την Ελευσίνα έως τα λουτρά της ωραίας Ελένης ίδιος κόλπος το ανάγλυφο του εδάφους μόνο και το ανάγλυφο του βυθου κάτω ανάλογα την παραλία αλλάζει τα ξέρεις καλύτερα από το ΠΝ που είσαι Σαρωνικός είναι με ξεχωριστά σημεία κόλπος της Ελευσίνας και κόλπος Μεγάρων δεν είναι η άλλη μεριά που είναι ο Κορινθιακός

τετοια ξενερωτα ατομα θελουν κουραδες κλειμορΣήμερα ωραίο ζευγάρι με ξανθιά κυρία στο σχοινί αλλά δεν έδινε ούτε μάτι ούτε παιχνίδι καν με τό που κατέβηκα κρύφτηκαν κατευθείαν στην κινετα στο ξενοδοχείο sun 4 αμάξια 1 μηχανή παρακείμενα μια σκηνή μπλε μικρή προφανώς δύο άτομα που δεν είδα τίποτα οι υπόλοιποι άνδρες

Α το μαλακαΚάποιος μ@λακας εδώ μέσα μου σβήνει κάθε μέρα τα σχόλια που γράφω για χέσιμο στην Κινέτα
Από πότε ρε μ@λακες απαγορεύεται το χεσιμο στις παραλίες και μου σβήνεται τα σχόλια![]()
ο επιμονος κηπουρος εισαι?Σήμερα μετά το κλάδεμα των κτημάτων στην περιοχή της κινετας όπως είχα πει θα κατηφόριζα παραλία για γυμνισμο και ηλιοθεραπεία στο σχοινί ένα ζευγάρι μάλλον ξένοι δεν πολύ κατάλαβα δεν είχαν όρεξη και δεν έπαιζαν με το γνωστό κρυφτό στο δεντράκι και κίνησα για το ξενοδοχείο sun δύο ζευγάρια ένα μπροστά με δύο φίλους δροσερούς με την γνωστή μπλε σκηνή και μουναρα γνωστή γυναίκα αλλά παιχνίδι μήνες και ένα στον βράχο νεαρό ζευγάρι κάτω από 30 ντυμένοι εντελώς καφεδάκι φάση και πίσω γνωστά δροσερά αγόρια τίποτα το σπουδαίο μαζεύτηκαν και κάτι δήθεν ψαράδες και ένας θείος γνωστό σπασαρχιδι χάλι μαύρο τον έχω ξαναπετυχει να μας χαλάει φάση οπότε πεντέμιση είχαμε αποχωρήσει όλοι ίσως πάω και αύριο
Όχι τυπε δεν είμαι κηπουρός και με έχεις ξαναρωτησει αν είμαι δημόσιος υπάλληλος στο Τσόντοσινεμα ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝΑΦΟΡΑ?ο επιμονος κηπουρος εισαι?
Να τη στήσεις το σούρουπο και να τη μαζέψεις το πρωί με την αυγή, θα είσαι μια χαράΉθελα να ρωτήσω το εξής.
Μπορεί κάποιος να στήσει σκηνή για διανυκτέρευση στην εν λόγω παραλία?
Δεν μιλάω για κοντά στην οργανωμένη αλλά εκεί κοντά στη Βίλα.
ΕυχαριστώΝα τη στήσεις το σούρουπο και να τη μαζέψεις το πρωί με την αυγή, θα είσαι μια χαρά
Εχω δει ότι το κάνουν … μπορεί να μην επιτρέπεται αλλά μάλλον δεν σε ενοχλεί κανείςΉθελα να ρωτήσω το εξής.
Πιστεύω να προλάβατε να διαβάσετε την απάντηση μου γιατί πάλι κάποιοςΉθελα να ρωτήσω το εξής.

κατάφερε κι έσβησε το σχόλιο μου