Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.439
Πόντοι
441
ο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλο
Αυτός ναι και ο άλλος είναι ο Μητσος ο κοντός που το παίζει ότι είναι δικιά του η παραλια και σκίζει τα λάστιχα από τα αμάξια.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Τον χοντρό βλέπει με τη. Καρέκλα την σιελ? Η τον μάρμαρα αλλά ο Μαρμαράς δεν είναι χοντρός και φοράει καπέλο cowboy
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να μην ξεχάσουμε και τους αδερφούς καπελακηδες που τους βρίζουν όλοι και συνεχίζουν να χαλάνε φάσεις :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Ποιους λες ?

natasssa

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
610
Πόντοι
81

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
780
Πόντοι
81
Μπείτε στη ομάδα του facebook και γράψτε
ή στον τοίχο ή σε προσωπικό μύνημα,
να δούμε , θα το παραδεχτει?
εμένα μου είπε ότι απλά έχει ακούσει ότι συνέβη ,αλλά δεν ξέρει ποιος το κανει

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Τον χοντρό βλέπει με τη. Καρέκλα την σιελ? Η τον μάρμαρα αλλά ο Μαρμαράς δεν είναι χοντρός και φοράει καπέλο cowboy
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιους λες ?
Είναι 2 μαλάκες που φοράνε καπέλο οικοδόμου και πάνε και κολλάνε ακριβώς δίπλα στα ζευγάρια :jerking::jerking::headbang::headbang:
Μάλλον είναι αδέρφια γιατί μοιάζουν μεταξύ τους,τον έναν τον λένε Νίκο και πολλές φορές περπατάει και παραμιλάει :confused::rockon:
Είναι όλη μέρα στην παραλία από το πρωί μέχρι το βράδι, έχουν φάει άκυρο απ' όλα τα ζευγάρια,κάτι σαν τον Γιώργο τον κοκκινοτριχη στο ΚΑΠΕ :birdman::birdman::2funny::2funny:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Είναι 2 μαλάκες που φοράνε καπέλο οικοδόμου και πάνε και κολλάνε ακριβώς δίπλα στα ζευγάρια :jerking::jerking::headbang::headbang:
Μάλλον είναι αδέρφια γιατί μοιάζουν μεταξύ τους,τον έναν τον λένε Νίκο και πολλές φορές περπατάει και παραμιλάει :confused::rockon:
Είναι όλη μέρα στην παραλία από το πρωί μέχρι το βράδι, έχουν φάει άκυρο απ' όλα τα ζευγάρια,κάτι σαν τον Γιώργο τον κοκκινοτριχη στο ΚΑΠΕ :birdman::birdman::2funny::2funny:
Τον ψεύτικο πατρινό λες κατάλαβα όχι δεν είναι αδελφός του άλλου

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
και μετα μερικοι λενε οτι αυτοι οι μαλακες δεν αξιζουν να πατησουν κουραδες κλειμορ

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
780
Πόντοι
81
Με τον άλλον που σκίζει τα λάστιχα, έχουμε κάνα νεότερο?μπείτε στην ομάδα που είναι διαχειριστής και ρωτήστε κάποιοι φίλοι από εδώ, να δούμε τι θα πει

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Μακάρι να φάνε ξύλο κάτι τέτοια τύποι μπεσα αυτή η 3αδα έτσι και ξεκουμπιστει από κινετα θα ξαναγίνει η παραλία που θυμόμαστε πχ το καπε άκουσα ότι ο κόκκινο τριχες τις έφαγε και δεν εμφανίζετε βέβαια εκεί σπάνια γίνονται φάσεις μόνο 2 φορες δροσερούς έχω δει

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Μακάρι να φάνε ξύλο κάτι τέτοια τύποι μπεσα αυτή η 3αδα έτσι και ξεκουμπιστει από κινετα θα ξαναγίνει η παραλία που θυμόμαστε πχ το καπε άκουσα ότι ο κόκκινο τριχες τις έφαγε και δεν εμφανίζετε βέβαια εκεί σπάνια γίνονται φάσεις μόνο 2 φορες δροσερούς έχω δει
Τύπε στην Κινέτα είναι πολλοί οι αυνανες,χρειάζεται σκούπα για να αδειάσει :confused::rockon:
Στο ΚΑΠΕ είναι 2 οι παραλίες των γυμνιστών,η πρώτη που συναντάς προσφέρεται για παιχνίδι πρωί μεσημέρι και η δεύτερη για απόγευμα βράδι απ' ότι ξέρω :confused::rockon:

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Τύπε στην Κινέτα είναι πολλοί οι αυνανες,χρειάζεται σκούπα για να αδειάσει :confused::rockon:
Στο ΚΑΠΕ είναι 2 οι παραλίες των γυμνιστών,η πρώτη που συναντάς προσφέρεται για παιχνίδι πρωί μεσημέρι και η δεύτερη για απόγευμα βράδι απ' ότι ξέρω :confused::rockon:
Φιλε εχω παει αρκερες φορες και στις 2 και στην σπηλια δεν εχω δει ποτε

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Φιλε εχω παει αρκερες φορες και στις 2 και στην σπηλια δεν εχω δει ποτε
Έχω χρόνια να πάω τύπε,θυμάμαι όμως ότι εκεί στο μονοπάτι για την δεξιά παραλία πάντοτε εχεζα :confused::rockon:

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Είναι θέμα τύχης ναι Κινέτα και σπηλιά στο καπε εννοείς ?
Είναι θέμα τύχης
Στο καπε φιλε πηγαινε αρκετονκαιρο και με την δικια μ μαλιστα μια φορα πηγαμε μαζι μπας και μαε δει αλλο ενς ζευγαρι που ηταβ μεσα και τιποτα

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Στο καπε φιλε πηγαινε αρκετονκαιρο και με την δικια μ μαλιστα μια φορα πηγαμε μαζι μπας και μαε δει αλλο ενς ζευγαρι που ηταβ μεσα και τιποτα
Εντάξει και εγώ εδώ δει να γαμιεται ζευγάρι Κινέτα και καπε και μόλις πλησίασα σταμάτησαν όλα θέμα τύχης ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom