Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όχι φίλε η Μάιο η Ιούνιο άνοιγει μάλλον μαιοΤο sun είναι ανοιχτό, να πιούμε κανένα ούζο;;;;
ετσι την εφαγεΤι έγινε ρε τύπε,κολυμπησες παρέα με τα σκατα μου ή πάτησες καμιά κουράδα κλέιμορ του μύστη @matakias_megas![]()
Τύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πως σας φαίνεται το μαγιό μου!!!!
Για κρύβει τα αρχιδια......Τύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??
για να κρυβει τα περιτταΤύπισσα τι το θες το μαγιό στην Κινέτα??

Όλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
. Την δήλωση έκανε ο δικός της 

Κυριακάτικη καταδρομική εξόρμηση στην παραλία και στην Κινέτα μετά τη εργασία μου στα χωράφια που έχω εκεί στο σκοινί δύο αμάξια ήταν το ένα είδα έναν μόνο άλλοι δεν φάνηκαν στο μάτι μου δεν έκατσα να δω και πήγα στο ξενοδοχείο sun πρην στάση στην γυμνιστών καλά καλά ένα πρώτο ζευγάρι γυμνό ωραίο αλλά μαζευόταν να φύγει προχωρώντας συνάντησα πρην την βίλα αλλά τέσσερα ζευγάρια δύο μονά και δύο σε γνωστές παρέες που έχουμε ένα γεια και λέω δεν κάνω πίσω να δω τι γίνεται και πάω και ήταν αλλά δύο ζευγάρια ένα γνωστό με μουναρα γυναίκα με αλυσίδα στην μέση στα πενήντα με κόρμι λαμπάδα γνωστή την έχω πετύχει παλαιότερα με πολύ κόσμο να της βάζει δάχτυλο και να δείχνει μάτι μέχρι εκεί όμως μια παραδίπλα άλλο ένα ωραίο ζευγάρι στα 50-60 με λευκά καπελάκια κάθομαι να έχω οπτική επαφή στα πενήντα μέτρα περίπου και ενώ δεν φενοταν να μην έρχονται πολλοί μόνοι άνδρες σε μια φάση μαζευτυκαν πέντε άτομα σε ακτίνα είκοσι μέτρων και ο γέρος ο βρωμιάρης με την καρέκλα την γαλάζια αφού περίμενα κάνα δίωρο κοιτώντας μην παιχτεί τίποτα το ένα ζευγάρι αποχώρησε ντυμένο και μετά από λίγο έμαθα αποχώρησε και η μούνα η πενηντάρα κρίμα ομως λίγο ποιο διακριτικά να γινόταν η κατάσταση θα βλέπαμε όμορφα πράγματα
Έχω φίλε αλλά δεν μου χρησιμεύουν εμένα τα κυάλια γτ πρώτον έχω αετισια όραση και δεύτερον είναι ντόπιος ξέρω το αν θα παιχτεί παιχνίδι που θα παιχτεί σε ποια σημεία ακριβώς και τρίτον ξέρω ακόμα και με το αμάξι όταν είμαι στην πεοακ ακριβώς που να κοιτάξω για να δω αν έχουν κόσμο οι παραλίες της κινετας σκοινί κτλ και τι κόσμο σπανίως πέφτω έξω στο αν έχει κόσμο συνήθως λιγότερη επιτυχία έχω στο αν θα έχει ζευγάριαΓιατί δε παίρνεις ένα σπαστό καρεκλάκι κ ένα ζευγάρι κυάλια να είσαι άνετος κ να κάνεις καλύτερες περιγραφές ;
Φήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκεΧθες είδα στο 'φως στο τουνελ' ότι ψάχνουν μια γυναίκα 24 χρόνων η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 13/12/25 στην Κινέτα.
Από την φάτσα μου φάνηκε γύφτισσα. Την δήλωση έκανε ο δικός της
![]()
Τύπε οι γύφτισσες δεν κολανε πουθενά, αυτές χέζουν όλο τον χρόνο σε δρόμους,πάρκα,παραλίες χειρότερα απ' όλουςΦήμες λένε ότι ήταν στη παραλία έκατσε σε κάτι κουραδες που είχε αφήσει ένας παπαρας και από την αηδία της έπεσε στη θάλασσα και δεν ξαναβγήκε

ο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλοΌλα τα κατεστραμμένα τυπακια και λιγούρια μαζεύοντε από εκεί που δεν το περιμένεις…..
Δύο από αυτούς είναι ο μητσος ο κοντός που το παίζει παραλιαρχης και ο Αλβανός στο σχοινί…..
Προσοχή μεγάλη στους δύο αυτούς!
Να μην ξεχάσουμε και τους αδερφούς καπελακηδες που τους βρίζουν όλοι και συνεχίζουν να χαλάνε φάσειςο αλβανος ειναι ενας γκριζομαλης 50αρης που μαλιστα αν πας και κατσεις κοντα στην παραλια σε βριζει επειδη δεν τον αφησες μονο του? αν λεμε για τον ιδιο που παει στο sun ειναι για μπατσες ο τυπος αυτος και αλλος ο καραγκιοζης με το καπελο και ενας χοντρος μπαρμπας ειναι 3ις που μακαρι να φανε πολυ ξυλο