Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
Ασε που ειδες τις δαγκωνιες της νταιανας και δεν ηξερα τι να πω....
Της ειπα οτι παιζαμε μποξ στο γυμναστηριο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: τα εχουν αυτα οι μικρες ηλικιες

Επισκέπτης
δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?  

Επιτρέπεται και σχέση ακόμα, αρκεί εσύ ποτέ να μην κάνεις το πρώτο βήμα και να είσαι πάντα ειλικρινής και υπερήφανος για τις πράξεις σου και τον τρόπο που ζεις. Και φυσικά αν έχεις γκόμενα και νιώσεις την ανάγκη να ξαναπάς με πουτάνα, να είσαι έτοιμος να της το πεις αμέσως αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η αλήθεια στοιχίζει αλλά συνάμα ελευθερώνει. Πρέπει να είσαι πάντα αποφασισμένος - αν χρειαστεί - να ξαναγυρίσεις στα μπουρδέλα και να γαμάς αποκλειστικά πουτάνες και να μην σε πειράζει αυτό.   :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
Ασε που ειδες τις δαγκωνιες της νταιανας και δεν ηξερα τι να πω....
Της ειπα οτι παιζαμε μποξ στο γυμναστηριο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά....... :rockon:
Τυπε, κολλητου μου στην ηλικια σου, του την επεσε 21χρονη για σχεση και φυσικα ο δικος μου εκανε περα λεγοντας της οτι εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας, αυτη ομως δεν την πειραζε καθολου αυτη η διαφορα, ειναι καποιες που οντως θελουν εμπειρια, ισως να ειναι και οι πιο εξυπνες τελικα...
Βεβαια σου λεει, αυτος μεγαλος ειναι, δουλιεα εχει, ολο και κατι θα "τσονταρει"...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Τυπε, εισαι 37 και σε τριγυριζουν κοριτσοπουλα?
Εισαι απλα αρχηγος...
Βεβαια αυτα οπου λες για την κορασιδα στη φυλης(αν δε μας δουλευεις) μου φαινονται λιγο επικινδυνα, καθοτι για να κανει αυτα που κανει, λογικα θα εχει νταβατζη...
Απο ο,τι εχω καταλαβει απο τανες(μου το εχουν και καθαρα καποιες), η καψουρα που μπορει να νοιωσουν για εναν αντρα ισως και να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη μιας γυναικας απ' "εξω", οποτε εχετο υποψιν σου,ακομα και να την ταπεινωνεις μεχρι και να τη βαρεσεις, το κολλημα της θα παραμεινει το ιδιο...
Παρεπιπτοντως η κορασιδα που την εχω δει(μονο) 2-3 φορες, ειναι και γαμω τα κομματια...

Κανέναν δεν δουλεύω φίλε,έχω και μάρτυρες που ξέρουν τι παίζει..φυσικά και έχει νταβά... :-*

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Τυπε, κολλητου μου στην ηλικια σου, του την επεσε 21χρονη για σχεση και φυσικα ο δικος μου εκανε περα λεγοντας της οτι εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας, αυτη ομως δεν την πειραζε καθολου αυτη η διαφορα, ειναι καποιες που οντως θελουν εμπειρια, ισως να ειναι και οι πιο εξυπνες τελικα...
Βεβαια σου λεει, αυτος μεγαλος ειναι, δουλιεα εχει, ολο και κατι θα "τσονταρει"...
και τα 2 που ειπες.Αν καψουρευτουν τα μικρα ομως περνας υπεροχα :sunglasses:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επιτρέπεται και σχέση ακόμα, αρκεί εσύ ποτέ να μην κάνεις το πρώτο βήμα και να είσαι πάντα ειλικρινής και υπερήφανος για τις πράξεις σου και τον τρόπο που ζεις. Και φυσικά αν έχεις γκόμενα και νιώσεις την ανάγκη να ξαναπάς με πουτάνα, να είσαι έτοιμος να της το πεις αμέσως αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η αλήθεια στοιχίζει αλλά συνάμα ελευθερώνει. Πρέπει να είσαι πάντα αποφασισμένος - αν χρειαστεί - να ξαναγυρίσεις στα μπουρδέλα και να γαμάς αποκλειστικά πουτάνες και να μην σε πειράζει αυτό.   :sunglasses:
Τυπε, εισαι πολυ μπροστα τελικα, καποια στιγμη ο αντρας θα ανεβει στο θρονο του, οταν φυγουν ολες αυτες οι θρησκευτικες προκαταληψεις και θα γινονται αυτα που λες...
Βεβαια μην περιμενεις να τα δεις αυτα εν ζωη... :'(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090

Και εγώ,θέλω να την διωξω....αλλα ειναι πολυ καυλα το μωρο........ :o

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κανέναν δεν δουλεύω φίλε,έχω και μάρτυρες που ξέρουν τι παίζει..φυσικά και έχει νταβά... :-*
Οκ, απο αυτα τουλαχιστον που εχω διαβασει απο εσενα, φαινεσαι ντομπρος και σε πιστευω, απλως στην αρχη νομιζα οτι εκανες ψιλοχαβαλε, στη θεση σου παντως θα ημουν επιφυλακτικος λογω νταβα(απο ο,τι εχω καταλαβει, σχεδον ολες οι μικρες εχουν νταβα, απο καποια ηλικια και επειτα τις παρατανε...), ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου και επισης αρκετα περπατημενος σε αυτα τα δυσκολα μονοπατια, οποτε εχεις την εμπειρια και την κριση να πραξεις σωστα, απο την αλλη οι ηλικιες κοντα στα δευτερα αντα, περνωντας εστω και στο υποσυνειδητο τις αρχες της κρισης της μεσης ηλικιας, μπορει να σε κανουν να θες να τα "γαμησεις" ολα και να κανεις πραγματα που δε θα εκανες νεοτερος...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και εγώ,θέλω να την διωξω....αλλα ειναι πολυ καυλα το μωρο........ :o
Τοτε, σκυλοπηδηξε την μεχρι να την βαρεθεις, εε, που θα παει? ;)
Προβληματα που εχουμε εμεις οι αντρες μερικες φορες?Αλλοι κανουν αμαν να γλυψουν εστω και ενα κοκκαλακι... :2funny:

Επισκέπτης
Μία σχέση στην οποία δεν μπορείς να πεις όλη την αλήθεια και κρύβεις τη μισή σου ζωή, για το νόμο του Picker δεν έχει την παραμικρή αξία. Εγώ προσωπικά θα έκανα πολύ πιο εύκολα παρέα με έναν άντρα που έχει πάει με μία μόνο γυναίκα και δεν την έχει απατήσει ποτέ από έναν άλλο που έχει σχέση και παράλληλα πάει με πουτάνες στα κρυφά. Άσχετα από το τι νομίζουν οι περισσότεροι, ο νόμος του Picker δεν έχει σαν βάση του το έντονο σεξ αλλά την αντρική υπερηφάνεια και την απόλυτη ειλικρίνεια.   :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Οκ, απο αυτα τουλαχιστον που εχω διαβασει απο εσενα, φαινεσαι ντομπρος και σε πιστευω, απλως στην αρχη νομιζα οτι εκανες ψιλοχαβαλε, στη θεση σου παντως θα ημουν επιφυλακτικος λογω νταβα(απο ο,τι εχω καταλαβει, σχεδον ολες οι μικρες εχουν νταβα, απο καποια ηλικια και επειτα τις παρατανε...), ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου και επισης αρκετα περπατημενος σε αυτα τα δυσκολα μονοπατια, οποτε εχεις την εμπειρια και την κριση να πραξεις σωστα, απο την αλλη οι ηλικιες κοντα στα δευτερα αντα, περνωντας εστω και στο υποσυνειδητο τις αρχες της κρισης της μεσης ηλικιας, μπορει να σε κανουν να θες να τα "γαμησεις" ολα και να κανεις πραγματα που δε θα εκανες νεοτερος...
Έχεις πμ............. :grin:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά στα @@ μου εμένα.....γ@μ@ω και το μωρό που είδες τις προάλλες που έπινα καφέ......και γ@μ@ω και σε μπουρδέλα............ :zfuck:

Με την Suzumiya Haruhi μοιάζει το μωρό τύπε;  :grin:

Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.  :sunglasses:

Picker πως είσαι εμφανισιακά;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ!   :rockon:

:jerking: :jerking: :jerking:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φυσικά και έχει νταβά... :-*

σε αυτο το σημειο ο τριαστερος κλωναγος-μοδερατωρ gl, θα μπορουσε να σου πει την ιστορια απο τα μερη του, οπου καποιος "συναδελφος" σου, σπιτωσε μια, μεχρι που ἐνετοπίσθη απο τους Ρωσους ἐν προκειμένῳ, και πλεον μονον το κεφαλι του χειριζεται......και πεταξε και η πεταλουδιτσα....

μην καταληξεις ειδηση πυρφοριζοντας!

φιλικα σου το γραφω, ως μελος της φυλης (δεν γραφω αδερφικα για να μην παρεξηγηθουμε..!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom