Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Picker ζεις ...  εσύ μας οδηγείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Picker θεε παρε τη ΠΑΕ...............................

Επισκέπτης
Picker ζεις ...  εσύ μας οδηγείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:
Picker θεε παρε τη ΠΑΕ...............................

Ευχαριστώ. Αν και το Μεταξουργείο - και παλαιότερα η Φυλής - είναι το δεύτερο σπίτι μου, θεωρώ πολύ σημαντικότερο το να φιλοσοφώ και να μοιράζομαι τη φιλοσοφία μου από το να ενημερώνω. Η φιλοσοφία μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και μας δίνει ηρεμία στην ψυχή. Το γαμήσι στο μπουρδέλο δεν θα είχε κανένα νόημα για μένα αν δεν ήξερα ακριβώς το λόγο που το κάνω. Όταν δεν υπάρχει αιτία και στόχος, τότε δεν έχει νόημα και η προσπάθεια. :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.  

Picker   :rockon:
Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.Οπως μου ειχε πει μια καποτε,οσοι πλαστικοι πουτσοι και να υπαρχουν,τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη πουτσα μεσα στο μουνι.Αυτο αν καταλαβαινατε οι περισσοτεροι θα εισασταν απο πανω και δεν θα ειχατε αναγκη ουτε μπουρδελα ουτε τιποτα τετοιο.αλλα λιγοι το εχουμε πιασει το νοημα.

Επισκέπτης
Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.

Μας έχουν ανάγκη οικονομικά, όχι σεξουαλικά. Ο άντρας έχει ανάγκη το σεξ 10 φορές περισσότερο από τη γυναίκα. Η γυναίκα είναι το ασθενές και ανίκανο φύλο που έχει ανάγκη τη δύναμη και την εξυπνάδα του άντρα. Ο άντρας είναι πολύ ικανότερος σε όλα, έχει το χρήμα και το δίνει στις γυναίκες που τον παρακαλάνε.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.Οπως μου ειχε πει μια καποτε,οσοι πλαστικοι πουτσοι και να υπαρχουν,τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη πουτσα μεσα στο μουνι.Αυτο αν καταλαβαινατε οι περισσοτεροι θα εισασταν απο πανω και δεν θα ειχατε αναγκη ουτε μπουρδελα ουτε τιποτα τετοιο.αλλα λιγοι το εχουμε πιασει το νοημα.
εγω τυπε το χω ακουσει αλλιως αυτο απο στομα μιας τυπισας...μου ειπε χαρακτηριστικα:
εαν συνειδητοποιούσε ο ανδρας την αξια της πουτσας που φερει,θα την εστριβε κ θα την εβαζε στον κωλο του να δει την γλυκα... :S :S

Επισκέπτης
Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 150-160 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 3-4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

dimosiografos29

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 150-160 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 3-4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω που γαμαω σε στουντιο πειραζει?

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω που γαμαω σε στουντιο πειραζει?

Κοίτα... Εξαρτάται από το πόσα βγάζεις.  :sunglasses:  Ένας με μισθό 500-1000 ευρώ δεν μπορεί να πηγαίνει 15 φορές το μήνα σε στούντιο των 40-50 ευρώ. Πρώτα έρχεται η συχνότητα και μετά η ποιότητα. Αν έβγαζα σταθερά 1500 το μήνα μπορεί και να έδινα τα 700 και να το έκανα σε στούντιο. Πάντα υπολογίζω να δίνω λιγότερα από τα μισά που βγάζω για σεξ, ποτέ όμως δεν κατεβάζω τη συχνότητα για να ανεβάσω την ποιότητα.  :sunglasses:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Δασκαλε,ειχα χασει την θεσπεσια γραφη σου, στο διαδικτυο.Που ησουνα;;;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
picker, είσαι στην πραγματικότητα ένα ευαίσθητο συναισθηματικό παιδί που φοβάται μην πληγωθεί.  :'(

Επισκέπτης
picker, είσαι στην πραγματικότητα ένα ευαίσθητο συναισθηματικό παιδί που φοβάται μην πληγωθεί.  :'(

Είμαι πολύ ρομαντικός αλλά και πολύ κυνικός. Ο ρομαντισμός είναι το περιτύλιγμα της καύλας. Γι' αυτό και η πιο ρομαντική μουσική είναι το τέλειο soundtrack για σεξ.  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Είμαι πολύ ρομαντικός αλλά και πολύ κυνικός. Ο ρομαντισμός είναι το περιτύλιγμα της καύλας. Γι' αυτό και η πιο ρομαντική μουσική είναι το τέλειο soundtrack για σεξ.  ;)

ο κυνισμός σου είναι η ασπίδα απέναντι στα συναισθήματα σου τα οποία φοβάσαι.

και από τα οποία κρύβεσαι μέσα από τις πουτάνες.

είσθε τόσο προβλέψιμοι οι full time μπουρδελιάρηδες, δεν μπορείτε όμως να ξεφύγετε από την επιστήμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom