pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Picker ζεις ... εσύ μας οδηγείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Picker ζεις ... εσύ μας οδηγείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Picker θεε παρε τη ΠΑΕ...............................
Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.Οπως μου ειχε πει μια καποτε,οσοι πλαστικοι πουτσοι και να υπαρχουν,τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη πουτσα μεσα στο μουνι.Αυτο αν καταλαβαινατε οι περισσοτεροι θα εισασταν απο πανω και δεν θα ειχατε αναγκη ουτε μπουρδελα ουτε τιποτα τετοιο.αλλα λιγοι το εχουμε πιασει το νοημα.ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.
Picker![]()
Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.
εγω τυπε το χω ακουσει αλλιως αυτο απο στομα μιας τυπισας...μου ειπε χαρακτηριστικα:Πικερ αυτες μας εχουν αναγκη οχι εμεις.Οπως μου ειχε πει μια καποτε,οσοι πλαστικοι πουτσοι και να υπαρχουν,τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη πουτσα μεσα στο μουνι.Αυτο αν καταλαβαινατε οι περισσοτεροι θα εισασταν απο πανω και δεν θα ειχατε αναγκη ουτε μπουρδελα ουτε τιποτα τετοιο.αλλα λιγοι το εχουμε πιασει το νοημα.
Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 150-160 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 3-4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Picker![]()
![]()
![]()
![]()
εγω που γαμαω σε στουντιο πειραζει?
Δασκαλε,ειχα χασει την θεσπεσια γραφη σου, στο διαδικτυο.Που ησουνα;;;Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ 150-160 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 3-4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Picker![]()
Δασκαλε,ειχα χασει την θεσπεσια γραφη σου, στο διαδικτυο.Που ησουνα;;;
Ενίοτε βαριέμαι να γράφω, διαρκώς όμως προσπαθώ να τελειοποιήσω το νόμο μου.![]()
Ενίοτε βαριέμαι να γράφω, διαρκώς όμως προσπαθώ να τελειοποιήσω το νόμο μου.![]()
ο ύμνος σου?
Μόνο Picker![]()
![]()
picker, είσαι στην πραγματικότητα ένα ευαίσθητο συναισθηματικό παιδί που φοβάται μην πληγωθεί. :'(
Είμαι πολύ ρομαντικός αλλά και πολύ κυνικός. Ο ρομαντισμός είναι το περιτύλιγμα της καύλας. Γι' αυτό και η πιο ρομαντική μουσική είναι το τέλειο soundtrack για σεξ. ;)