Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
Ασε που ειδες τις δαγκωνιες της νταιανας και δεν ηξερα τι να πω....
Της ειπα οτι παιζαμε μποξ στο γυμναστηριο..........![]()
![]()
![]()
![]()

Η μόνη μαλακία είναι που με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ρε φιλε οταν ειμαστε εξω......ετσι μας ειδε ο redmaftw......
![]()
![]()
![]()
δλδ ούτε λίγο χαμούρεμα δεν επιτρέπεται με κοπέλα εκτός δουλειάς ?
![]()
![]()
![]()
Τυπε, κολλητου μου στην ηλικια σου, του την επεσε 21χρονη για σχεση και φυσικα ο δικος μου εκανε περα λεγοντας της οτι εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας, αυτη ομως δεν την πειραζε καθολου αυτη η διαφορα, ειναι καποιες που οντως θελουν εμπειρια, ισως να ειναι και οι πιο εξυπνες τελικα...Δύσκολο.....είναι μικρή η γκόμενα μου.....(22...εγώ 37)......και δεν λέει....με γουστάρει λέει επειδή είμαι έμπειρος και κάτι χαζά.......![]()
Τυπε, εισαι 37 και σε τριγυριζουν κοριτσοπουλα?
Εισαι απλα αρχηγος...
Βεβαια αυτα οπου λες για την κορασιδα στη φυλης(αν δε μας δουλευεις) μου φαινονται λιγο επικινδυνα, καθοτι για να κανει αυτα που κανει, λογικα θα εχει νταβατζη...
Απο ο,τι εχω καταλαβει απο τανες(μου το εχουν και καθαρα καποιες), η καψουρα που μπορει να νοιωσουν για εναν αντρα ισως και να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη μιας γυναικας απ' "εξω", οποτε εχετο υποψιν σου,ακομα και να την ταπεινωνεις μεχρι και να τη βαρεσεις, το κολλημα της θα παραμεινει το ιδιο...
Παρεπιπτοντως η κορασιδα που την εχω δει(μονο) 2-3 φορες, ειναι και γαμω τα κομματια...
και τα 2 που ειπες.Αν καψουρευτουν τα μικρα ομως περνας υπεροχαΤυπε, κολλητου μου στην ηλικια σου, του την επεσε 21χρονη για σχεση και φυσικα ο δικος μου εκανε περα λεγοντας της οτι εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας, αυτη ομως δεν την πειραζε καθολου αυτη η διαφορα, ειναι καποιες που οντως θελουν εμπειρια, ισως να ειναι και οι πιο εξυπνες τελικα...
Βεβαια σου λεει, αυτος μεγαλος ειναι, δουλιεα εχει, ολο και κατι θα "τσονταρει"...
Τυπε, εισαι πολυ μπροστα τελικα, καποια στιγμη ο αντρας θα ανεβει στο θρονο του, οταν φυγουν ολες αυτες οι θρησκευτικες προκαταληψεις και θα γινονται αυτα που λες...Επιτρέπεται και σχέση ακόμα, αρκεί εσύ ποτέ να μην κάνεις το πρώτο βήμα και να είσαι πάντα ειλικρινής και υπερήφανος για τις πράξεις σου και τον τρόπο που ζεις. Και φυσικά αν έχεις γκόμενα και νιώσεις την ανάγκη να ξαναπάς με πουτάνα, να είσαι έτοιμος να της το πεις αμέσως αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η αλήθεια στοιχίζει αλλά συνάμα ελευθερώνει. Πρέπει να είσαι πάντα αποφασισμένος - αν χρειαστεί - να ξαναγυρίσεις στα μπουρδέλα και να γαμάς αποκλειστικά πουτάνες και να μην σε πειράζει αυτό.![]()
Τυπε, κολλητου μου στην ηλικια σου, του την επεσε 21χρονη για σχεση και φυσικα ο δικος μου εκανε περα λεγοντας της οτι εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας, αυτη ομως δεν την πειραζε καθολου αυτη η διαφορα, ειναι καποιες που οντως θελουν εμπειρια, ισως να ειναι και οι πιο εξυπνες τελικα...
Βεβαια σου λεει, αυτος μεγαλος ειναι, δουλιεα εχει, ολο και κατι θα "τσονταρει"...
...δεν το πίστεψε....μου λέει...."σε έχει δαγκώσει κάποια"........... :S
τα εχουν αυτα οι μικρες ηλικιες
καλη ορεξηΝαι ρε γαμωτο.....πάω να φάω παίδες,θα σκεφτω τι θα κανω............![]()
Οκ, απο αυτα τουλαχιστον που εχω διαβασει απο εσενα, φαινεσαι ντομπρος και σε πιστευω, απλως στην αρχη νομιζα οτι εκανες ψιλοχαβαλε, στη θεση σου παντως θα ημουν επιφυλακτικος λογω νταβα(απο ο,τι εχω καταλαβει, σχεδον ολες οι μικρες εχουν νταβα, απο καποια ηλικια και επειτα τις παρατανε...), ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου και επισης αρκετα περπατημενος σε αυτα τα δυσκολα μονοπατια, οποτε εχεις την εμπειρια και την κριση να πραξεις σωστα, απο την αλλη οι ηλικιες κοντα στα δευτερα αντα, περνωντας εστω και στο υποσυνειδητο τις αρχες της κρισης της μεσης ηλικιας, μπορει να σε κανουν να θες να τα "γαμησεις" ολα και να κανεις πραγματα που δε θα εκανες νεοτερος...Κανέναν δεν δουλεύω φίλε,έχω και μάρτυρες που ξέρουν τι παίζει..φυσικά και έχει νταβά... :-*
Τοτε, σκυλοπηδηξε την μεχρι να την βαρεθεις, εε, που θα παει? ;)Και εγώ,θέλω να την διωξω....αλλα ειναι πολυ καυλα το μωρο........ :o
Οκ, απο αυτα τουλαχιστον που εχω διαβασει απο εσενα, φαινεσαι ντομπρος και σε πιστευω, [...]
Έχεις πμ.............Οκ, απο αυτα τουλαχιστον που εχω διαβασει απο εσενα, φαινεσαι ντομπρος και σε πιστευω, απλως στην αρχη νομιζα οτι εκανες ψιλοχαβαλε, στη θεση σου παντως θα ημουν επιφυλακτικος λογω νταβα(απο ο,τι εχω καταλαβει, σχεδον ολες οι μικρες εχουν νταβα, απο καποια ηλικια και επειτα τις παρατανε...), ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου και επισης αρκετα περπατημενος σε αυτα τα δυσκολα μονοπατια, οποτε εχεις την εμπειρια και την κριση να πραξεις σωστα, απο την αλλη οι ηλικιες κοντα στα δευτερα αντα, περνωντας εστω και στο υποσυνειδητο τις αρχες της κρισης της μεσης ηλικιας, μπορει να σε κανουν να θες να τα "γαμησεις" ολα και να κανεις πραγματα που δε θα εκανες νεοτερος...
Καλά στα @@ μου εμένα.....γ@μ@ω και το μωρό που είδες τις προάλλες που έπινα καφέ......και γ@μ@ω και σε μπουρδέλα............![]()
Ο νόμος του Picker λέει να πεις στη γκόμενα την αλήθεια και να τα φτιάξεις με την πουτάνα. Επειδή, πολύ απλά, η πουτάνα ξέρει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να της πεις το παραμικρό ψέμα. Ο νόμος του Picker στηρίζει τις σχέσεις με πουτάνες.![]()
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ!![]()
φυσικά και έχει νταβά... :-*
χωρίς να είμαι κλώνος του picker , μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο picker είναι άρχοντας του σάιτ!Με την Suzumiya Haruhi μοιάζει το μωρό τύπε;
Picker πως είσαι εμφανισιακά;