Νέα

Νόμιμο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ηθελα να δημιουργισω ενα σαιτ με hardcore videakia μου απο ολο τον πλανιτη.Για να ειναι νομιμο αυτο θα πρεπει να εχω χαρτι απο την κοπελα που γαμαω οτι αποδεχετε την δημοσιευση?Το σαιτ θα μπορει να εχει εδρα την ελλαδα η οχι?Αν η νομοθεσια της ελλαδας δεν το επιτρεπει που μπορω να το κανω?Οποος ξερει κατι ας βοηθησει

Επισκέπτης
πολλα ζητας καυλιαρη μου!!!εδω στο ελλαδισταν που ζουμε δισκολο αυτο που ζητας!!!

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
> θα πρεπει να εχω χαρτι απο την κοπελα που γαμαω οτι αποδεχετε την δημοσιευση?

Αν είναι εργαζόμενο κορίτσι, τότε δεν (πρέπει να) υπάγεται στα προσωπικά δεδομένα και το ψάχνεις σε ΙΚΑ, Σωματείο ηθοποιών κι όπου αλλού υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φυσικά απόδειξη είσπραξης αμοιβής {παροχής πηρεσίας} είναι εκ των ουκ άνευ.

Αν η "ιστορία" είναι παράγωγο ερωτικής προτίμησης, τότε ναι.. υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα στη μέση. Γλιτώνεις τα ένσημα κλπ πάρεδώσε με ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΣΕΗ, αλλά μπλέκεις με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και τα του ποινικού κώδικα. Μορεί να κυνηγηθείς ακόμα και για χουλιγκανισμό - ιδιώνυμο αδίκημα (περίπτωση δημοσίευσης φωτογραφιών της δήμητρας σε εφημερίδες της εποχής)

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για την πρώτη περίπτωση {επαγγελματική παράσταση-εγγραφή της παράστασης σε μαγνητικό μέσο και παραχώρηση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης σε σένα στο σύνολό τους}, ανοίγεις σάιτ σε .com - κάπου σε αμερικάνικο σέρβερ, δε στέλνεις το υλικό σου με το ίντερνετ αλλά με το κανονικό ταχυδρομείο και σου το ανεβάζουν οι διαχειριστές του σέρβερ.  Χρειάζεσαι μόνο ένα δικηγόρο κι ένα λογιστή να σε καθοδηγήσει ώστε να γίνουν όλα νόμιμα. Αν ψάξεις στους κωδικούς των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που έχει η  εφορία, θα δεις πως καλύπτεται κι αυτή η (οικονομική) δραστηριότητα. Για ρώτησε  σχετικά στο

Επισκέπτης
> θα πρεπει να εχω χαρτι απο την κοπελα που γαμαω οτι αποδεχετε την δημοσιευση?

Αν είναι εργαζόμενο κορίτσι, τότε δεν (πρέπει να) υπάγεται στα προσωπικά δεδομένα και το ψάχνεις σε ΙΚΑ, Σωματείο ηθοποιών κι όπου αλλού υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φυσικά απόδειξη είσπραξης αμοιβής {παροχής πηρεσίας} είναι εκ των ουκ άνευ.

Αν η "ιστορία" είναι παράγωγο ερωτικής προτίμησης, τότε ναι.. υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα στη μέση. Γλιτώνεις τα ένσημα κλπ πάρεδώσε με ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΣΕΗ, αλλά μπλέκεις με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και τα του ποινικού κώδικα. Μορεί να κυνηγηθείς ακόμα και για χουλιγκανισμό - ιδιώνυμο αδίκημα (περίπτωση δημοσίευσης φωτογραφιών της δήμητρας σε εφημερίδες της εποχής)

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για την πρώτη περίπτωση {επαγγελματική παράσταση-εγγραφή της παράστασης σε μαγνητικό μέσο και παραχώρηση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης σε σένα στο σύνολό τους}, ανοίγεις σάιτ σε .com - κάπου σε αμερικάνικο σέρβερ, δε στέλνεις το υλικό σου με το ίντερνετ αλλά με το κανονικό ταχυδρομείο και σου το ανεβάζουν οι διαχειριστές του σέρβερ.  Χρειάζεσαι μόνο ένα δικηγόρο κι ένα λογιστή να σε καθοδηγήσει ώστε να γίνουν όλα νόμιμα. Αν ψάξεις στους κωδικούς των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που έχει η  εφορία, θα δεις πως καλύπτεται κι αυτή η (οικονομική) δραστηριότητα. Για ρώτησε  σχετικά στο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩγια το ενδειαφερον αλλα τελικα αυτο πρεπει να γινει στην ελλαδα η οχι?

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1. Η παραγωγή στην ελλάδα

2. Η διακίνηση και η έκθεση στο εξωτερικό

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ η παραγωγή μόνο η διακίνηση.Μην τα μπερδεύετε.Γιατί όσες ελληνίδες γυρίζουν τσόντες πάνε στην Ιταλία νομίζετε?

Δεν γνωρίζω τι γίνεται με το Internet όμως και πόσο επιτρέπεται η διακίνηση.Λογικά επιτρέπεται αλλά πρέπει να είναι παραγωγής εξωτερικού με δικαιώματα να μην σε τρέχουν σε διεθνές δικαστήριο για clopy right...

Παραθυράκι πρέπει να παίζει τώρα αν χώσεις κοπέλλες με webcams καθώς ξέρω οτι και στο εξωτερικο δεν έχουν προλάβει να το νομοθετήσουν αυτό και δεν νομίζω στην Ελλάδα τα μοσχάρια να το έχουν καν ψιλιαστεί...

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1

πουτανες απο ολο τον πλανητη!!!!!!και εγω χωρις να φενεται το πρωσοπο μου
[/quote]
Kαι εμένα συμπρωταγωνιστή αν θέλεις...
Είναι παιδικό μου όνειρο να γίνω κ εγώ ένας καταξιωμένος ηθοποιός...:)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
9
Πόντοι
6
Αν καταλαβα καλα λοιπον , εχεις τραβηξει βιντεακια με σενα να γαμας πουτανες και σκεφτεσαι να τα πουλας στο νετ αλλα αναρωτιεσαι αν θα ειναι νομιμο χωρις την εγγραφη συγκαταθεση τους αφου λογικα δεν θα εχεις γιατι οταν τα τραβαγες δεν ειχες αποφασισει οτι θα τα πουλας στο νετ και τωρα αντε να τις βρες ολες αυτες.

Οποτε και ρωτας πως θα το κανεις ολο αυτο νομιμα, σωστα?

Επισκέπτης
Αν καταλαβα καλα λοιπον , εχεις τραβηξει βιντεακια με σενα να γαμας πουτανες και σκεφτεσαι να τα πουλας στο νετ αλλα αναρωτιεσαι αν θα ειναι νομιμο χωρις την εγγραφη συγκαταθεση τους αφου λογικα δεν θα εχεις γιατι οταν τα τραβαγες δεν ειχες αποφασισει οτι θα τα πουλας στο νετ και τωρα αντε να τις βρες ολες αυτες.

Οποτε και ρωτας πως θα το κανεις ολο αυτο νομιμα, σωστα?

οχι ακριβος.....θελω να τραβαω βιντεακια και θελω να το κανω νομιμα και να τα πουλαω στο νετ.Αυτα που εχω ειναι αλλο θεμα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom