Νέα

Το πρώτο ραντεβού.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xkabamarux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.832
Κριτικές
8
Like
1.370
Πόντοι
216
Μου αρεσει παντως που υπαρχουν και ατομα που τον παιρνουν στα σοβαρα π.χ. Manos91.
Ο τυπος στα 32 του εγινε συνεταιρος σε εταιρια, δεν θυμαται ποσες γκομενες εχει γαμησει :jerking: τα 40 δινει συμβουλες αντιγραφη απο τις μαλακιες που εγραφε ο Κωστοπουλος (ΚΛΙΚ, ΝΙΤΡΟ κτλ) και ταυτοχρονα ζηταει συμβουλες και προτασεις για το πρωτο ραντεβου.  :headbang:
Αναρωτιεμαι οι μπαχαλακιδες του site πως δεν τον εχουν παρει ακομα χαμπαρι...

Κατι τετοιοι τυποι σιγουρα θα ηταν χρησιμοι στο φορουμ σαν αντιπαραδειγμα για να βλεπουν οι πιτσιρικαδες ωστε να μην καταντησουν ετσι στα 40 τους.
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.832
Κριτικές
8
Like
1.370
Πόντοι
216
Αυτοπεποιθηση και συναισθηματικο δεσιμο-γεφυρωμα.

Αυτοπεποιθηση:

Δεν ρωταμε ποτε αν της αρεσει εκει ή που θελει να παμε. Βρισκομαστε στο χ σημειο, τη βαζουμε στο αμαξι και ξεκιναμε. Αν θα ρωτησει που παμε, της απανταμε θα δεις. Αν επιμενει της λεμε καπου διαφορετικα. Αν τωρα αρχισει και φοβαται, της το λεμε. Αν πει δεν μου αρεσει εκει θελω να παμε στο χ μερος-μαγαζι σταματαμε το αμαξι και ευγενικα της λεμε οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε το ραντεβου. Της βρισκουμε ενα ταξι και γεια σας. Ποτε μα ποτε δεν μας παει η γκομενα εκει που θελει. Ποτε. Αν ειναι τρελη-φωναζει-επιμενει ευτυχως  γλυτωσαμε με το κοστος του ταξι. Ποτε δεν φοβομαστε να κανουμε αυτο που πρεπει για να μην χασουμε τη γκομενα. Οπου πηγαινουμε, τη κραταμε απο το χερι και ειμαστε ελαχιστα πιο μπροστα, παντα ! ! !  Φυσικα και δεν τη σφιγγουμε τη κοπελα, αλλα ουτε σαν μπαμιας-φλωρος. Να αισθανεται οτι την οδηγει ενας αντρας, απλα.

Οπου κατσουμε, δεν καθομαστε ποτε απεναντι της. Ποτε ! ! ! Διπλα της παντα. Οχι λιγουριες, οχι ομως και κρυαδες. Σωστα. Οχι σαν ανθρωποι που εχουν να γαμησουν 100 χρονια αλλα ουτε σαν αξεστοι. Η ωρα της προστυχιας δεν ειναι τωρα. Ακομα.

Παντα εχουμε κανει μπανιο, κουρευτει σωστα, χτενιστει, κοψει νυχια, ντυθουμε με σωστα ρουχα αναλογα με την ωρα-καιρο-μεγεθος. καθαριοτητα παντου, σωμα-ρουχα-παπουτσια-αμαξι.

Δεν κανουμε ποτε κοπλιμεντα για το σωμα της ματια της κτλπ. Κανουμε ελαχιστα (2-3 το πολυ) για κατι που θα μας πει οτι εκανε-καταφερε ή για τη προσωπικοτητα της.

Την αφηνουμε να μιλησει. Παμε παλι. Την αφηνουμε να μιλησει. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. Μιλαμε ισα ισα για να διατηρουμε τον διαλογο. Αφηστε τη κοπελα να μιλησει. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΙΓΟ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΑΓΧΟΥΣ.

Οταν μιλαμε τη κοιταζουμε στα ματια, δεν κοιταζουμε αλλου. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΑΝΩΜΑΛΟΙ-ΨΥΧΑΣΘΕΝ Χαμογελαμε εκει που πρεπει οχι συνεχεια σαν μαλακες.

Δεν συμφωνουμε με οτι και να λεει για να γινουμε αρεστοι. Ειναι ενα απο τα μεγαλα λαθη. Ο αντρας με αυτοπεποιθηση θα πει τη δικη του γνωμη παντου σαν αντρας, δεν προσαρμοζει τα λογια του-αποψεις του για χαρη μιας γυναικας. Ειμαστε αληθινοι απλα. Οταν δεν συμφωνουμε με κατι, με ομορφο τροπο απλα το λεμε.

Δεν χαζογελαμε. Παμε παλι. Δεν χαζογελαμε σαν κοριτσακια.

Πληρωνουμε παντα στα παντα ! ! ! Αν δεν μπορεις να συνοδεψεις ενα μουναρο 8+ κατσε σπιτι και φαε σουβλακια με τη παρεα σου απο το στρατο. Τελος. Θα πληρωσει μετα εκει που πρεπει.

Δεν κανουμε επιδειξη για κανενα θεμα. Καταλαβαινουν τα παντα απο μονες τους. Η επιδειξη δεν ειναι για τις γυναικες. Δεν χρειαζεται να πουμε εμεις κατι με το στομα. Θα δει ο μουναρος το αμαξι σου, τα ρουχα σου, το ρολοι σου και τα παπουτσια σου. Θα καταλαβει.

Οταν μας ρωτησει τι δουλεια κανουμε, το αποφευγουμε (ας ειμαστε και εφοπλιστες). Αν επιμενει, της λεμε οτι εχουμε λογιστη. Αν επιμενει της λεμε τελικα την αληθεια. Οχι ομως απο την αρχη. Την αφηνουμε να παλεψει λιγο για να παρει κατι απο εμας.



Συναισθηματικο δεσιμο-γεφυρωμα:

Προσπαθουμε για αρχη να παμε καπου που θα της δημιουργησει συναισθηματα κοινα με τα δικα μας. Το θελει αυτο. Για αυτο βγηκε. Για κατι τετοιο ελπιζει να γινει. Να νιωσει κατι αναλογο. Της το δινουμε. Οχι σε μαγαζι-καφε για αρχη.

Προσπαθουμε χωρις να πιεσουμε καταστασεις, χωρις να δειχνει οτι ειναι μουφα να δημιουργησουμε μια συναισθηματικη ταυτιση. Σε ενα μουσειο κοιταζουμε ενα εργο τεχνης λεμε τι μας βγαζει και τη ρωταμε αν νιωθει το ιδιο. Σε ενα παρκο με ζωακια. Σε μια παραλια. Σε ενα ψηλο σημειο με θεα που σου κοβει την ανασα. Σε ενα αλου φαν παρκ στυλ σε κατι που ανεβαζεις αδρεναλινη. Σε ενα σινεμα. Σε ενα μεγαρο μουσικης. Σε μια θεατρικη παρασταση. Σε κατι τετοιο. ΟΧΙ ΜΑΓΑΖΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ.

Κοιτα τι γραφει το ατομο  :2funny:

Σαν να βαζεις ρομποτ με τεχνητη νοημοσυνη να καταλαβει πως θα γαμησει ελληνιδα χαχα :grin:

 

Manos 91

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Μηνύματα
558
Κριτικές
2
Like
172
Πόντοι
6
Ο Μανος ειναι 26-27 χρονων και θελει το παιδι να γαμησει, διαβαζει και τις αμπελοφιλοσοφιες του αλλου και νομιζει οτι βρηκε θησαυρο γνωσεων. Μην τον αδικεις.
οχι φιλε του 95 ειμαι..το 91 το εβαλα τυχαια.
 
OP
OP
X

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Μηνύματα
283
Like
0
Πόντοι
1
Καλη ακροαση και καλη συνεχεια σε ολους σας.

 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Αν όλοι στα πρώτα ραντεβού ήταν όπως πραγματικά είναι θα έσκαγαν μετά τη μπάλα χωρίς μπάνιο, θα την πήγαιναν σε μια καφετέρια που δείχνει ολυμπικακό θα παράγγελναν μια πράσινη και μετά τον αγώνα θα της έλεγαν έχω παρκάρει σε ερημικό σημείο πάμε να σου πετάξω κάνα μπαλάκι εκεί γιατί άυριο ξυπνάω νωρίς  :tooth:
Το έχω κάνει τυπε. Εκδρομή Κρήτη, γνωρίζω γκόμενα στο πλοίο, μετά το ματς δεν γυρίζω πίσω και βρίσκω το μωρό. Με τις φόρμες, μες τον ιδρώτα.
Σόρρυ για το ντύσιμο αλλά ξέρεις...
Ναι, ξέρω... αρκεί που είμαστε μαζί...
Πήγαμε για μπύρα, έπεσε ένα φιλί, έκανα το τραγικό λάθος και δεν την πήδηξα εκείνο το βράδυ... γύρισα Αθήνα...και το έχασα...
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.832
Κριτικές
8
Like
1.370
Πόντοι
216
Το έχω κάνει τυπε. Εκδρομή Κρήτη, γνωρίζω γκόμενα στο πλοίο, μετά το ματς δεν γυρίζω πίσω και βρίσκω το μωρό. Με τις φόρμες, μες τον ιδρώτα.
Σόρρυ για το ντύσιμο αλλά ξέρεις...
Ναι, ξέρω... αρκεί που είμαστε μαζί...
Πήγαμε για μπύρα, έπεσε ένα φιλί, έκανα το τραγικό λάθος και δεν την πήδηξα εκείνο το βράδυ... γύρισα Αθήνα...και το έχασα...

Θελεις ιακωβο εσυ χαχα
 

Aigokerws21

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Μηνύματα
72
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Διαβασα ολο το thread απο την αρχη μπας και βρω κατι χρησιμο σαν πιτσιρικας που ειμαι...στην αρχη ξεκιναγε καπως καλα...μετα ξεφευγε το πραγμα...καταλαβα οτι ο θεματοθετης θα ειναι 35+ και επεσα μεσα...συμφωνα με τα τελευταια του κειμενα για να μπορεσεις να κερδισεις ενα 8αρακι νετο πρεπει να εχεις mercedes amg ή a-class η αντε καμια bmw ή audi φουσκωμενο λογαριασμο καλο ντυσιμο (οκ αυτο δεν ειναι δυσκολο) κανα rollex γιατι με casio δεν θα συμβιβαστει το νετο....(δεν αναφερθηκε κατι για το σπιτι του αντρα αλλα να φανταστω αν μενει σε καμια λαικη γειτονια του κεντρου και οχι στα Β.Π. δεν εχει ελπιδες)...και αν δεν τα εχεις ολα αυτα δηλαδη τι να το παιξεις κατι που δεν εισαι? Τι μου θυμιζει αυτο?? Μηπως την επιφανειακη κοικωνια των δηθεν μεσα στην οποια ζουμε? ΕΛΕΟΣ και να εχεις και ονομα στα μαγαζια? Οτι να ναι αρα το νετο δεν θα μας θελει για την εμφανιση μας η τον πραγματικο μας χαρακτηρα αλλα για τα λεφτα η το αμαξι η την φημη μας μπας και ανεβει και αυτη...Κριμα να χαλασει ενα thread ετσι απο τον ιδιο τον θεματοθετη...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom