Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
Καύλα και πριν 20 χρόνια σε Καλλιστεία.
1752087425687.jpeg

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.090
Πόντοι
446
Προσπαθεί να ξαναγίνει relevant, αλλά νομίζω ότι βγάζει απόγνωση πλέον.
Και αν ο μόνος χορηγός σου είναι η Ομοσπονδία(ούτε καν 3Ε), τότε περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις.

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
Προσπαθεί να ξαναγίνει relevant, αλλά νομίζω ότι βγάζει απόγνωση πλέον.
Και αν ο μόνος χορηγός σου είναι η Ομοσπονδία(ούτε καν 3Ε), τότε περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις.
Θα ξαναγίνει η πρώτη καύλα η Νικολέττα.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.090
Πόντοι
446
Θα ξαναγίνει η πρώτη καύλα η Νικολέττα.
Επειδή σε βλέπω να απαντάς με ίδιο τρόπο σε διάφορα νήματα,
αναγνωρίζω τις προσωπικές προτιμήσεις/αδυναμίες, αλλά ας είμαστε κάπως αντικειμενικοί κάποια στιγμή.
Ναι ωραίες οι βυζάρες της, ναι ωραία και τα leaks, αλλά πες μου πραγματικά πιστεύεις ότι όχι μόνο θα επανέλθει στη TV, αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο;

Εδώ Μπόμπα και Οικονομάκου που έχουν τρελό following και είναι στην απέξω.

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
αναγνωρίζω τις προσωπικές προτιμήσεις/αδυναμίες, αλλά ας είμαστε κάπως αντικειμενικοί κάποια στιγμή.
Ναι ωραίες οι βυζάρες της, ναι ωραία και τα leaks, αλλά πες μου πραγματικά πιστεύεις ότι όχι μόνο θα επανέλθει στη TV, αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο;

Δεν ξέρω αν θα επανέλθει,αλλά μετά χωρισμό θα γίνει πάλι η απόλυτη καύλα.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.090
Πόντοι
446
Θα δείξει.
Εγώ πάντως θα πω ότι είναι κλασική Ελληνίδα που θέλει να είναι μοιραία, προσπαθεί φανεί καύλα και τελικά το παίζει παρθένα.
Η μόνη που το τραβάει είναι η Τούνη καλώς ή κακώς, η οποία φοράει ότι γουστάρει χωρίς να της καίγεται καρφί.
Και η Josephine τώρα τελευταία.
Η Ράλλη θα δείχνει βυζιά όσο ακόμα στέκονται(με ή χωρίς υποστήριξη) και μόλις κάποιος της γράψει μαλακία θα τον ξεμπροστιάζει σε stories.
Η "κυρία Ηθική"...
Που ήταν ζευγάρι με το Μαυρίδη και άλλους τραγικούς και μετά το παίζει cool girl λέγοντας "δεν μπορώ να καταλάβω τι πέρναγε από το μυαλό μου τότε".

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
Θα δείξει.
Εγώ πάντως θα πω ότι είναι κλασική Ελληνίδα που θέλει να είναι μοιραία, προσπαθεί φανεί καύλα και τελικά το παίζει παρθένα.
Η μόνη που το τραβάει είναι η Τούνη καλώς ή κακώς, η οποία φοράει ότι γουστάρει χωρίς να της καίγεται καρφί.
Και η Josephine τώρα τελευταία.
Η Ράλλη θα δείχνει βυζιά όσο ακόμα στέκονται(με ή χωρίς υποστήριξη) και μόλις κάποιος της γράψει μαλακία θα τον ξεμπροστιάζει σε stories.
Η "κυρία Ηθική"...
Που ήταν ζευγάρι με το Μαυρίδη και άλλους τραγικούς και μετά το παίζει cool girl λέγοντας "δεν μπορώ να καταλάβω τι πέρναγε από το μυαλό μου τότε".
Εχει καυλώσει τον πιο πολύ κόσμο η Ράλλη.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

η TV δεν είναι το relevance benchmark πλέον, μπούμερ. Εάν τραβήξει με τα σοσιαλ, γίνεται relevant άνετα πάλι. Μια χαρά γυναικά είναι!

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.090
Πόντοι
446
Έχοντας δουλέψει στη τηλεόραση και έχοντας μια έμμεση σχέση με τα social, επέτρεψέ μου να σου πω ότι το σχόλιο περί boomer ήταν άστοχο.
Η αναφορά στην τηλεόραση έγινε γιατί και η ίδια βγαίνει στα κανάλια και λέει για συζητήσεις.
Επειδή ανέφερες τα social, να σου θυμήσω ότι η Μενεγάκη με το μεγαλύτερο following, η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης.
Γιατί το κοινό είναι διαφορετικό!
Οπότε ας είναι και ο Πάπας στα social, αν τελικά τη βγάλουν στο γυαλί και δεν κάνει νούμερα θα την (ξανά)φάει η μαρμάγκα.
Μιλάμε καθαρά για το ψώνιο να είναι στη TV, γιατί στα social μια χαρά μεροκάματα (θα) βγάζει.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056
Έχοντας δουλέψει στη τηλεόραση και έχοντας μια έμμεση σχέση με τα social, επέτρεψέ μου να σου πω ότι το σχόλιο περί boomer ήταν άστοχο.
Η αναφορά στην τηλεόραση έγινε γιατί και η ίδια βγαίνει στα κανάλια και λέει για συζητήσεις.
Επειδή ανέφερες τα social, να σου θυμήσω ότι η Μενεγάκη με το μεγαλύτερο following, η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης.
Γιατί το κοινό είναι διαφορετικό!
Οπότε ας είναι και ο Πάπας στα social, αν τελικά τη βγάλουν στο γυαλί και δεν κάνει νούμερα θα την (ξανά)φάει η μαρμάγκα.
Μιλάμε καθαρά για το ψώνιο να είναι στη TV, γιατί στα social μια χαρά μεροκάματα (θα) βγάζει.

Άστοχο;
Όταν μου βγάζεις τη λέξη «μεροκάματο» και «social» στην ίδια πρόταση, πώς να μη σε πω boomer;

Μιας και έχεις δουλέψει στην τηλεόραση και είχες έμμεση σχέση με τα social, όπως λες, θα ξέρεις ότι βγάζεις λεφτά ανάλογα με την απήχησή σου, όπως και στην τηλεόραση.
Η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης γιατί η τηλεόραση πεθαίνει μέρα με τη μέρα και μέσω social βγάζουν περισσότερα λεφτά.
Το μόνο hot πράγμα που έχει μείνει στην TV αυτή τη στιγμή είναι τα ριάλιτι. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα απευθύνεται σε boomers.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.090
Πόντοι
446
Άστοχο;
Όταν μου βγάζεις τη λέξη «μεροκάματο» και «social» στην ίδια πρόταση, πώς να μη σε πω boomer;

Μιας και έχεις δουλέψει στην τηλεόραση και είχες έμμεση σχέση με τα social, όπως λες, θα ξέρεις ότι βγάζεις λεφτά ανάλογα με την απήχησή σου, όπως και στην τηλεόραση.
Η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης γιατί η τηλεόραση πεθαίνει μέρα με τη μέρα και μέσω social βγάζουν περισσότερα λεφτά.
Το μόνο hot πράγμα που έχει μείνει στην TV αυτή τη στιγμή είναι τα ριάλιτι. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα απευθύνεται σε boomers.
Το μήνυμά μου το διάβασες σωστά;
Είπα κάτι διαφορετικό για την απήχηση και τα έσοδα;
"θυμήσω ότι η Μενεγάκη με το μεγαλύτερο following, η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης.
Γιατί το κοινό είναι διαφορετικό!"
Άρα μένουν στα social που έχει πιο πολλά φράγκα και δεν μεταφράζεται σε τηλεθέαση.

Η Ράλλη είναι αυτή που θέλει να γυρίσει στην τηλεόραση και ανέφερε για συζητήσεις, όχι εγώ.

Υ.Γ: Ψάχνω να βρω που είπα για μεροκάματο...

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom