ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.118
- Πόντοι
- 9.931
Καύλα και πριν 20 χρόνια σε Καλλιστεία.
Θα ξαναγίνει η πρώτη καύλα η Νικολέττα.Προσπαθεί να ξαναγίνει relevant, αλλά νομίζω ότι βγάζει απόγνωση πλέον.
Και αν ο μόνος χορηγός σου είναι η Ομοσπονδία(ούτε καν 3Ε), τότε περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις.
Επειδή σε βλέπω να απαντάς με ίδιο τρόπο σε διάφορα νήματα,Θα ξαναγίνει η πρώτη καύλα η Νικολέττα.
Δεν ξέρω αν θα επανέλθει,αλλά μετά χωρισμό θα γίνει πάλι η απόλυτη καύλα.Επειδή σε βλέπω να απαντάς με ίδιο τρόπο σε διάφορα νήματα,
αναγνωρίζω τις προσωπικές προτιμήσεις/αδυναμίες, αλλά ας είμαστε κάπως αντικειμενικοί κάποια στιγμή.
Ναι ωραίες οι βυζάρες της, ναι ωραία και τα leaks, αλλά πες μου πραγματικά πιστεύεις ότι όχι μόνο θα επανέλθει στη TV, αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο;
Εδώ Μπόμπα και Οικονομάκου που έχουν τρελό following και είναι στην απέξω.
Εχει καυλώσει τον πιο πολύ κόσμο η Ράλλη.Θα δείξει.
Εγώ πάντως θα πω ότι είναι κλασική Ελληνίδα που θέλει να είναι μοιραία, προσπαθεί φανεί καύλα και τελικά το παίζει παρθένα.
Η μόνη που το τραβάει είναι η Τούνη καλώς ή κακώς, η οποία φοράει ότι γουστάρει χωρίς να της καίγεται καρφί.
Και η Josephine τώρα τελευταία.
Η Ράλλη θα δείχνει βυζιά όσο ακόμα στέκονται(με ή χωρίς υποστήριξη) και μόλις κάποιος της γράψει μαλακία θα τον ξεμπροστιάζει σε stories.
Η "κυρία Ηθική"...
Που ήταν ζευγάρι με το Μαυρίδη και άλλους τραγικούς και μετά το παίζει cool girl λέγοντας "δεν μπορώ να καταλάβω τι πέρναγε από το μυαλό μου τότε".

Θα μας τρελάνει φουλ η Ράλλη.Αχ τα αρχίδια μας Νικολέττα![]()
Επειδή σε βλέπω να απαντάς με ίδιο τρόπο σε διάφορα νήματα,
αναγνωρίζω τις προσωπικές προτιμήσεις/αδυναμίες, αλλά ας είμαστε κάπως αντικειμενικοί κάποια στιγμή.
Ναι ωραίες οι βυζάρες της, ναι ωραία και τα leaks, αλλά πες μου πραγματικά πιστεύεις ότι όχι μόνο θα επανέλθει στη TV, αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο;
Εδώ Μπόμπα και Οικονομάκου που έχουν τρελό following και είναι στην απέξω.
Έχοντας δουλέψει στη τηλεόραση και έχοντας μια έμμεση σχέση με τα social, επέτρεψέ μου να σου πω ότι το σχόλιο περί boomer ήταν άστοχο.
Η αναφορά στην τηλεόραση έγινε γιατί και η ίδια βγαίνει στα κανάλια και λέει για συζητήσεις.
Επειδή ανέφερες τα social, να σου θυμήσω ότι η Μενεγάκη με το μεγαλύτερο following, η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης.
Γιατί το κοινό είναι διαφορετικό!
Οπότε ας είναι και ο Πάπας στα social, αν τελικά τη βγάλουν στο γυαλί και δεν κάνει νούμερα θα την (ξανά)φάει η μαρμάγκα.
Μιλάμε καθαρά για το ψώνιο να είναι στη TV, γιατί στα social μια χαρά μεροκάματα (θα) βγάζει.
Το μήνυμά μου το διάβασες σωστά;Άστοχο;
Όταν μου βγάζεις τη λέξη «μεροκάματο» και «social» στην ίδια πρόταση, πώς να μη σε πω boomer;
Μιας και έχεις δουλέψει στην τηλεόραση και είχες έμμεση σχέση με τα social, όπως λες, θα ξέρεις ότι βγάζεις λεφτά ανάλογα με την απήχησή σου, όπως και στην τηλεόραση.
Η Οικονομάκου, η Μπόμπα και η Τούνη είναι εκτός τηλεόρασης γιατί η τηλεόραση πεθαίνει μέρα με τη μέρα και μέσω social βγάζουν περισσότερα λεφτά.
Το μόνο hot πράγμα που έχει μείνει στην TV αυτή τη στιγμή είναι τα ριάλιτι. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα απευθύνεται σε boomers.
Υ.Γ: Ψάχνω να βρω που είπα για μεροκάματο...
Μιλάμε καθαρά για το ψώνιο να είναι στη TV, γιατί στα social μια χαρά μεροκάματα (θα) βγάζει.