baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.487
- Πόντοι
- 6.035
μηπως εχεις εσυ αραβανη εκτος απο νιπλη?Τέτοιοι είστε![]()
μηπως εχεις εσυ αραβανη εκτος απο νιπλη?Τέτοιοι είστε![]()
Για να παρεις καποιον στα σοβαρα τυπε πρεπει να ναι και σοβαρος.Οταν εχει χαπατα που φτιαχνουν λογαριασμο στο σαη μονο και μονο για να ζητησουν τα...βιντεο,και λιγα τους κανουν...καταλαβα εδω μεσα δεν ειναι να περνεις κανενα στα σοβαρα
εγω μια χαρα ξηγιέμαι και μια χαρα σοβαρος ειμαι και συζητήσεις κανω με αλλους και ουτε να το παιζω τρελιτσα και ο αλλος που ζητησε τις φωτογραφιες του ειπα που ακριβως να τα βρει ουτε να το παιξω μαγκας και να παιζω με τους αλλουςΓια να παρεις καποιον στα σοβαρα τυπε πρεπει να ναι και σοβαρος.Οταν εχει χαπατα που φτιαχνουν λογαριασμο στο σαη μονο και μονο για να ζητησουν τα...βιντεο,και λιγα τους κανουν...![]()
Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεταιμηπως εχεις εσυ αραβανη εκτος απο νιπλη?
εχεις βιτσια....Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεται
Έχω μελίνα ασλανίδου για όποιον ενδιαφέρεται
ο κοκλωνης,η σκορδα,η αννα μαρια λογοθετη,ο σαραβακος,ο παρασκευας(βας βας),η ρωπα,ο μανατζερ ραγκμπυ(με ενα τραυματισμο),η σταη,4 ναυτες(τυχαιοι),ενας καπετανιος(κοτερο),ο μπονοβας και το μελος @Eraser.. σε μια πολυθρονα..οπα ρε παικτη 3ωρο? με δυο λογια ποιοι εμφανιζονται ?
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?Ανταλλάσω με Σαπφώ Νοταρά άκρως συλλεκτικές.
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?
Ασε τα σαπια ρε. Γιατι δεν λες οτι παιζει και ο Αναστοπουλος και ολο το σκηνικο θυμιζει γερμανικη τσοντουλα 80's με ιδρωμενα μουστακια και μασχαλες;;;;ο κοκλωνης,η σκορδα,η αννα μαρια λογοθετη,ο σαραβακος,ο παρασκευας(βας βας),η ρωπα,ο μανατζερ ραγκμπυ(με ενα τραυματισμο),η σταη,4 ναυτες(τυχαιοι),ενας καπετανιος(κοτερο),ο μπονοβας και το μελος @Eraser.. σε μια πολυθρονα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπαρχει και υλικο βιντεο η μονο φωτογραφιες εχετε?
Δεν εχεις ιδεα απο ποιοτητα!!!Ο Αναστοπουλος παιζει στην παρτουζα της Μαλεσκου!!Ο Αναστοπουλος δεν ειναι πλεμπαιος να παιζει με τους λαικαντζες...ειναι του κολωνακιου!!!Σιγα μην επαιζε σε τσοντα που βλεπει ο καθε λιγουρης και φτωχος(πχ αθηναιος)..Ασε τα σαπια ρε. Γιατι δεν λες οτι παιζει και ο Αναστοπουλος και ολο το σκηνικο θυμιζει γερμανικη τσοντουλα 80's με ιδρωμενα μουστακια και μασχαλες;;;;
Ενταξει,ενταξει δεκτο!!!Δεν εχεις ιδεα απο ποιοτητα!!!Ο Αναστοπουλος παιζει στην παρτουζα της Μαλεσκου!!Ο Αναστοπουλος δεν ειναι πλεμπαιος να παιζει με τους λαικαντζες...ειναι του κολωνακιου!!!Σιγα μην επαιζε σε τσοντα που βλεπει ο καθε λιγουρης και φτωχος(πχ αθηναιος)..