ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.060
- Πόντοι
- 1.056
Και αξιζει να σημειωθει οτι ο @baros ειναι ο μοναδικος που ανταποκρινεται σε προφιλ με ενα μηνυμα ,που ζητανε υλικο. Αυτοι οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας. Τα καλα να λεγονται και να επισημενονται.Ειναι ο μονος που ανταποκρινεται παντα . Ολοι οι αλλοι μονο λογια . Αν ειχε εκλογες το σαητ θα τον ψηφιζα μονοκουκι . Βιντεο, φωτος , πληροφοριες για αγοραιο ερωτα παντα εκει 1ος στην ενημερωση με πμ νυχτα μερα . Τον ευχαριστω με δακρυα στα ματια?
φιλε εγω εχω λογο...σε ευχαριστησα που μου το εδωσες και δεν το δινω πουθενα το γραφω ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι εχω κατι πμ..εσυ δωσε το οπου θες..μηπως το εχει ο νιπλης?πρεπει τα παιδια να το παρουν αδικια ειναι να το κρατας για παρτη σου.
Και αξιζει να σημειωθει οτι ο @baros ειναι ο μοναδικος που ανταποκρινεται σε προφιλ με ενα μηνυμα ,που ζητανε υλικο. Αυτοι οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας. Τα καλα να λεγονται και να επισημενονται.
το εχω σβησει αδικος κοπος,μοιραστε το εσεις αντι εμου.φιλε εγω εχω λογο...σε ευχαριστησα που μου το εδωσες και δεν το δινω πουθενα το γραφω ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι εχω κατι πμ..εσυ δωσε το οπου θες..
Ο Χαρτοπολεμος εχει Τουνη σιγουρα...
ενταξει φιλαρακι καταλαβα...σε οσους το εστειλες το εστειλες δεν θες να σε ζαλιζουν...θεμιτο...και παλι ευχαριστωτο εχω σβησει αδικος κοπος,μοιραστε το εσεις αντι εμου.
εδγω φιλε δεν το εχω παντως σορρυ.ρε μαγκες ποιος μπορει να δωσει το βιντεο και σε εμας που δεν το εχουμε δει ???
Intermission στις πουστιές και γράψτε όλοι σας πόσα μηνύματα πήρατε.Και αξιζει να σημειωθει οτι ο @baros ειναι ο μοναδικος που ανταποκρινεται σε προφιλ με ενα μηνυμα ,που ζητανε υλικο. Αυτοι οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας. Τα καλα να λεγονται και να επισημενονται.
ρε μουνι σου ζητανε το βιντεο και δεν το δινεις,ντροπη σου.ενταξει φιλαρακι καταλαβα...σε οσους το εστειλες το εστειλες δεν θες να σε ζαλιζουν...θεμιτο...και παλι ευχαριστω![]()
ΔΕΝ σε προδιδω φιλερε μουνι σου ζητανε το βιντεο και δεν το δινεις,ντροπη σου.
γιατι δεν το δινεις ρε φιλε ....ΔΕΝ σε προδιδω φιλε
και να το ειχα δηλαδη θα το εδινα σε ενα αγνωστο;ασε που δεν ειναι καλες οι συγκυριες και το εσβησα asapτο βιντεο ολοι λενε οτι εχεις το βιντεο με την ραλλη
αδερφε εχεις το βιντεο ?Μετά από 13 συνεχόμενες![]()
![]()
δεν αισθάνομαι τίποτα πια....
![]()
Και να το έχει, μην τον εμπιστεύεσαι αυτόν.αδερφε εχεις το βιντεο ?