Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.083
Πόντοι
606
Οσοι ξερουν καταλαβενουν τωρα γ τ αλλους ασκανε δισκοσαρια για καπιες που τις περναμε μ ενα 30αρι ..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.377
Πόντοι
1.446

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.377
Πόντοι
1.446
Αυτό το νούμερο με το ψεύτικο μουνί που ζητάει 1000 το είδατε ; Γράφω δε σχόλια επί 3 μέρες από κάτω κοροϊδεύωμτας την τιμή και τα σβήνει , ούτε δύο ώρες δεν κρατάνε...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.536
Πόντοι
446
Λμαο 1000 δε ζητούσε (βασικά ούτε τα μισά αλλά πολύ κάτω) η Kitana Lure, όταν ήλθε πριν μερικούς μήνες στην Ελλάδα. Και μιλάμε για κανονική πορνοστάρ μουνάρα με κανονικό μουνί. Όχι το μπαζούκι με το ψεύτικο.

GeorgeKa

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
35
Πόντοι
0
Κάποια γνώμη για αυτες τις δύο; Φαίνονται καλές περιπτώσεις:

Moreno

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Κριτικές
13
Like
484
Πόντοι
290
Η isabella είναι πραγματική δύναμη και σωστή επαγγελματίας, είναι πολύ σημαντικό να εμπνέει εμπιστοσύνη η άλλη σε ότι και να θες να δοκιμάσεις!!! Οι αυξημένες τιμές πιστεύω ότι είναι δικαιολογημένες. Στο τέλος ότι πληρώνεις παίρνεις...
Σωστη επαγγελματιας; Εμενα μια φορα με εστησε γιατι ηταν απασχολημενη με αλλο πελατη την ωρα που ειχαμε συμφωνησει. Μου συστησε μια κολητή της για να μην περιμενω. Μετα απο δυο ωρες με την κολητη της ζητησε να με δει. Εγω ομως ειχα τελειωσει για τη βραδια και ειπα «οχι, ευχαριστώ». Οταν ξαναηρθε στην Ελλαδα μερικους μηνες αργοτερα, θελησα να την δω ομως αυτη μου το κράτησε μανιάτικο και αρνηθηκε να με ξαναδει. Αυτη ειναι η Ισαμπελα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.377
Πόντοι
1.446
Σωστη επαγγελματιας; Εμενα μια φορα με εστησε γιατι ηταν απασχολημενη με αλλο πελατη την ωρα που ειχαμε συμφωνησει. Μου συστησε μια κολητή της για να μην περιμενω. Μετα απο δυο ωρες με την κολητη της ζητησε να με δει. Εγω ομως ειχα τελειωσει για τη βραδια και ειπα «οχι, ευχαριστώ». Οταν ξαναηρθε στην Ελλαδα μερικους μηνες αργοτερα, θελησα να την δω ομως αυτη μου το κράτησε μανιάτικο και αρνηθηκε να με ξαναδει. Αυτη ειναι η Ισαμπελα.
Δίνεις σημασία τώρα και συ στον καθένα που επαινεί τον ξανθό μπετατζή ;...

Moreno

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Κριτικές
13
Like
484
Πόντοι
290
Δίνεις σημασία τώρα και συ στον καθένα που επαινεί τον ξανθό μπετατζή ;...

Οχι, καθολου, απλα πλάϊ στα εγκωμια των αλλων, καταθετω και τη δικη μου εμπειρία. Θα με συγχωρεσετε που δεν εκθειαζω τον επαγγελματισμό της.

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
328
Πόντοι
21
Οχι, καθολου, απλα πλάϊ στα εγκωμια των αλλων, καταθετω και τη δικη μου εμπειρία. Θα με συγχωρεσετε που δεν εκθειαζω τον επαγγελματισμό της.
321 σελιδες το νήμα, εκτός απο την τιμή είναι το πρωτο αρνητικό σχόλιο που θα διαβάσεις. Δεκτό αλλα ειναι σταγόνα στον ωκεανό

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.536
Πόντοι
446
Έχει κάνει κάτι μικροαναπροσαρμογές στις πρακτικές της βλέπω πάντως. Δηλώνει πια Βραζιλιάνα (που ανέκαθεν είχα δεδομένο πως είναι), έβαλε WhatsApp (που απέφευγε αυστηρά) κλπ. Συμβατικά πράγματα πλέον. Την έφαγε κι αυτή η ισοπέδωση.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.083
Πόντοι
606
Ρε βάτραχε ποια ξενη πηρες με 30€ δηλαδή? Εκτός αν αναφέρεσαι σε προ 20ετιας που και πάλι τοσο χαμηλά δεν νομίζω οτι ηταν
καλα καποιοι ξερουν οτυ δεν τ βγαζω απο μιαλο μου και ειναι πραγματηκοτητα αυτα που λεω και δεν αναφερομαι σε ξενες που και μ αυτες εχω παρει αρκετες μ 50 αρικο ..ντξ η αληθεια ειναι οτυ εχουμε πεσει
σε παιριοδο δυσκολη .

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.377
Πόντοι
1.446
Έχει κάνει κάτι μικροαναπροσαρμογές στις πρακτικές της βλέπω πάντως. Δηλώνει πια Βραζιλιάνα (που ανέκαθεν είχα δεδομένο πως είναι), έβαλε WhatsApp (που απέφευγε αυστηρά) κλπ. Συμβατικά πράγματα πλέον. Την έφαγε κι αυτή η ισοπέδωση.
Ποιά ισοπέδωση; Δεν βλέπω καμμιά ΑΤΑ . Απεναντίας βλέπω αυξήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom