Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
64
Πόντοι
0
εχει στο τουιτερ της να τον παιρνει ακαποτο.
Κάνει ακαποτο….εχει ανεβάσει και στο distintas κατά καιρούς ανάλογο βίντεο…βέβαια να πω ότι την έχω πάρει σαν ενεργητικός εγώ τρομερό κωλαρι…ήταν σε μια φάση από πάνω μου γλωσσόφιλα και έπαιζε με τον πουτσο μου και πήγε να τον καβαλήσει έτσι…κρατήθηκα και της είπα για καποτα…αλλά τρομερό κωλαρι σαν παθητικια είναι πολύ καλή
Δεν έχω πηδήξει ποτέ trans, θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά όταν διαβάζω πως όλες κάνουν ακάποτα με αποτρέπει από το να δοκιμάσω. Την συγκεκριμένη την είχα βάλει στο μάτι για δοκιμή, διότι είναι όμορφη και έχει κωλάρα, αλλά τώρα που μου είπατε για ακάποτα μου φαίνεται πως δεν θα το επιχειρήσω.

Gecon

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις 2 Αργεντίνες;

Μένουν μαζί (λογικά.. ρώτησα την κάθε μία χωριστά και μου έδωσαν ίδια διεύθυνση στο κέντρο, κοντά Χαρ. Τρικούπη) και μου είπαν 200 ευρώ την μία ώρα και 150 ευρώ την μισή. Μάλιστα η πρώτη δεν δέχτηκε παζάρι στα 100. Αν και φαίνονται καυλιάρικα μωρά, τα 150 μου φαίνονται πολλά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
559
Πόντοι
21
Δεν έχω πηδήξει ποτέ trans, θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά όταν διαβάζω πως όλες κάνουν ακάποτα με αποτρέπει από το να δοκιμάσω. Την συγκεκριμένη την είχα βάλει στο μάτι για δοκιμή, διότι είναι όμορφη και έχει κωλάρα, αλλά τώρα που μου είπατε για ακάποτα μου φαίνεται πως δεν θα το επιχειρήσω.
Οι μόνες που είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν ακαποτα είναι η Angeles CID, η queen athina και η Elena sunrise

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446

Stories

Νέο!