Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Βρέθηκα χθες και με την Mafer που δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα, και το βράδυ για να ρεφάρω βρέθηκα με Tracy, που κυριολεκτικά ήταν απίθανη!!

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Από τα έγχώρια προιοντα αξίζει τίποτα? Είμαι ανάμεσα σε αυτά..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446
Από τα έγχώρια προιοντα αξίζει τίποτα? Είμαι ανάμεσα σε αυτά..
Ο επιμένων Ελληνικά... γιά όσους θυμούνται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρέθηκα χθες και με την Mafer που δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα, και το βράδυ για να ρεφάρω βρέθηκα με Tracy, που κυριολεκτικά ήταν απίθανη!!
Πολύ απασχολημένος βλέπω

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Ο επιμένων Ελληνικά... γιά όσους θυμούνται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ απασχολημένος βλέπω
Πέρα από την Κατερίνα που εγώ προσωπικά πέρασα πολύ καλά, καταλαβαίνω ότι οι συγκεκριμένες δεν έχουν ανάλογα προσόντα, αλλά αν γαμιούνται καλά, δεν με χαλάει να τις περάσω ένα χεράκι...

Για το απασχολημένος, έχω να πω, ανάλογα τα κέφια!

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446

Sexpire

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
103
Πόντοι
0

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
587
Πόντοι
3.235
Αδερφε μου λες λιγες λέτομερειες ; Τι την κανει απιθανη ; Ειναι ενεργητικη παθητικη ; Τι ;
Ψωλαρα ; Κωλαρα ;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
587
Πόντοι
3.235

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Αδερφε μου λες λιγες λέτομερειες ; Τι την κανει απιθανη ; Ειναι ενεργητικη παθητικη ; Τι ;
Ψωλαρα ; Κωλαρα ;
Είναι απ'ολα.. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς αντέχουν οι παθητικοί μαζί της.. Αλλά και σωματικά, είναι φοβερή! Εγώ επειδή έχω πιο παχύ από εκείνη, δεν ξέρω γιατί, αλλά με άφησε και την γάμησα λίγο και έχυσε πάνω μου μια χαρά! Αλλά έχω να πω κάτι σημαντικό για την Tracy. H κοπέλα δεν είναι ρομπότ, αλλά ούτε και κακός άνθρωπος, αλλά μην περιμένετε όλοι με 100 ευρώ να σας τα κάνουν όλα. Είπα και πιο πριν το σπορ είναι ακριβό,εφόσον ζητάς πράγματα. Σίγουρα υπάρχουν και κοπέλες που μπορεί να κάνουν με αυτό το ποσό, αλλά αν δώσεις αυτό που θέλουν, θα νιώσουν και εκείνες πιο άνετα. Και τελευταίο και σημαντικό.... ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!! Είμαστε Έλληνες,όχι Πακιστανοί!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
135
Πόντοι
0

Τιμήθηκε το παραπάνω "κορίτσι" στο παθητικό κομμάτι της κυρίως για μια ωρίτσα, είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.... Αν και στα μηνύματα μιλούσε κομπλέ αγγλικά από κοντά ξέρει λιγότερα αλλά μπορείτε να βγάλετε ακρη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μωρό γουστάρει φουλ να το γλύφεις και δίνει κάργα γλωσσοφιλα , δεν βιάστηκε ποτέ ούτε ένιωσα ότι ήθελε να με ξεπεταξει, γενικά θα έλεγα ότι είναι μια καλή περίπτωση σίγουρα όχι η καλύτερη, το οικονομικό είναι στα 120 ευρώ η ώρα 80 η μισή ,σιγουρα θα ξαναπάω να δω εάν θα είναι έτσι και την επόμενη. Η περιοχή που μένει έχει πρόβλημα στο πάρκιγκ οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom