Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
303
Πόντοι
21
Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
118
Πόντοι
0
Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη
Αν πας Μιλάνο και δεν βρεις την Yuli, πήγαινε Keylla Marques. Είναι απλά φοβερή.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Yuli πότε έρχεται γνωρίζει κανείς;
Μάλλον δεν θα έρθει φέτος. Δεν πέρασε καλά πέρυσι(δεν είχε αρκετούς πελάτες μάλλον). Έτσι μου είπε τουλάχιστον πριν κάνα μήνα που τη ρώτησα, μακάρι να αλλάξει γνώμη.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
118
Πόντοι
0
Παρατήρησα ότι στην κριτική για την Κατερίνα, έφαγα πολύ κράξιμο, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Οι εμπειρίες στους ανθρώπους είναι διαφορετικές. Εγώ πέρασα πολύ καλά με βάση τα στοιχεία που ήθελα, αλλός μπορεί όχι. Δεν αποζητούμε όλοι τα ίδια πράγματα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας άναλογα την τσέπη του και ανάλογα τα γούστα του κοιτάζει τι μπορεί να αγοράσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom