Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη
Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη
Μάλλον δεν θα έρθει φέτος. Δεν πέρασε καλά πέρυσι(δεν είχε αρκετούς πελάτες μάλλον). Έτσι μου είπε τουλάχιστον πριν κάνα μήνα που τη ρώτησα, μακάρι να αλλάξει γνώμη.
Παρατήρησα ότι στην κριτική για την Κατερίνα, έφαγα πολύ κράξιμο, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Οι εμπειρίες στους ανθρώπους είναι διαφορετικές. Εγώ πέρασα πολύ καλά με βάση τα στοιχεία που ήθελα, αλλός μπορεί όχι. Δεν αποζητούμε όλοι τα ίδια πράγματα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας άναλογα την τσέπη του και ανάλογα τα γούστα του κοιτάζει τι μπορεί να αγοράσει.