Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα σε ολους!
1ο μου ποστ στο φορουμ σας (το οποιο γαμει κυριολεκτικα και μεταφορικα)
Η Ναdia εβαλε το αριθμο της στο προφιλ, χτες που εστειλα πμ δεν ητανε εκει..

ειδες που το κοριτσι δεν χαλαει χατηρι?![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα

επειδη οταν εγραψα κριτικη για τη ναντια με εβρισε και μου ειπε οτι θα επρεπε να ντρεπομαι επανερχομαι.διαβασα δυο απανωτες κριτικες σε διπλανο site που αναφερουν δυσοσμια στοματος,το λιπωμα στη σουφρα,τα πεσμενα βυζια και τη χαλαρη κοιλια.αντε γιατι θα μας βγαλουν και τρελους μερικοι εδω μεσα.σε τετοιες εποχες τετοια μπαζα που δεν σεβοντε τον εαυτο τους πρωτα και μετα τους πελατες οχι 70 αλλα ουτε για 7 στο μεταξι δεν κανουν.
μπαζο,που θα μου πεις να ντραπω και ολας.
δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω link απο τις κριτικες στο αλλο site...
δεν ξέρω αν είσαι τρελός..αλλα κομπλέξικός σύγουρα!επειδη οταν εγραψα κριτικη για τη ναντια με εβρισε και μου ειπε οτι θα επρεπε να ντρεπομαι επανερχομαι.διαβασα δυο απανωτες κριτικες σε διπλανο site που αναφερουν δυσοσμια στοματος,το λιπωμα στη σουφρα,τα πεσμενα βυζια και τη χαλαρη κοιλια.αντε γιατι θα μας βγαλουν και τρελους μερικοι εδω μεσα.σε τετοιες εποχες τετοια μπαζα που δεν σεβοντε τον εαυτο τους πρωτα και μετα τους πελατες οχι 70 αλλα ουτε για 7 στο μεταξι δεν κανουν.
μπαζο,που θα μου πεις να ντραπω και ολας.
δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω link απο τις κριτικες στο αλλο site...

δεν ξέρω αν είσαι τρελός..αλλα κομπλέξικός σύγουρα!
μηνες έχουν περάσει από τότε, δεν μπορείς να ξεχάσεις![]()
όταν πετάς μιά κουβέντα, πρέπει να έχεις αποδείξεις(έτσι κάνουν οι άνδρες. έχεις ακουστά?) για δείξε μας που ακριβώς σε έβρισα!
εγω στα σχόλια έγραψα ότι είναι ψέμα αυτα που ειπες για τα δόντια μου. Αν δεν καταλαβαίνεις καλα ελληνικά, θα σου κανω μαθήματα, σε φιλική τιμη,κατανοώντας την οικονομική σου κατάσταση, αφου το μεγαλο μέρος του εισοδίματός σου, ,σύμφωνα με τις κριτικές σου, παει στις πουτάνες.Αναγαστικά, βέβαια, γιατι χωρίς λεφτά ούτα στα ονειρά σου δεν έχεις γαμήσει έστω και *μπάζο* σαν κι'μενα.
το ότι αφορά το *αλλο σαιτ*, όλοι ξέρουν πως είναι πουλημένο,δεν έχω ασχολήθεί μαζί τους και δεν σχεδιάζω να το κάνω.
4Οσον αφορα το πεσμενο στηθος, το θεωρω φυσικο ηλικιακο αποτελεσμα. Αναμενομενο. Απο μιλφ ανευ σιλικονης μονο η κατερινα40 μπορει ανετα να κυκλοφορηση εξω με μακο χωρις σουτιεν, αλλα μεγεθος 1 μισο και οχι 3-4 της ναντιας

Θεωροντας το σχολιο σου για εμενα προσβλητικο θα σε παρακαλουσα να το διορθωσης-ανακαλεσης. Καλο θα ειναι να μην δημιουργεις οξυτητες.μονο στην ελλαδα μια τετοια ρωσιδα(αν ειναι) που στην χωρα της θα πληρωνε να πανε μαζι της στην ελλαδα την πληρωνουνε! οχι ρε παιδια! βεβαια καπως πρεπει να γαμανε και αυτοι,που ποτε δεν θα μπορουσανε να εχουν μια κανονικη γυναικα(asimazeftos) αλλα 70 ευρω μια γιαγια μονο ο ελληνας θα πληρωνε! θλυβερο ρε παιδια τοσο αγαμιτοι φτασαμε σαν λαος? καλα τα λεει ο πορνομεταναστης τελικα! η κυρια καλα κανει αφου οπως κοβω θα εχει κονομισει τουλαχιστον κανα 25 αρι χιλιαδες ευρο τοσο καιρο εδω μεσα (ολα μαυρα) απο την αγαμια του ελληναρα!
Ενταξει μην το δενεις κομπο το "γιαγια"....που σου γραψανε!!!!....Το "θειτσα" πως σου φαινεται;;Stathis_theoxaris εσύ απο πού φύτρωσες? :o με ξέρεις που με λες γιαγια? στην ηλικία μου, αγάπη μου, οι ελληνίδες κάνουν το πρώτο τους παιδί!
δεν ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοι ανδρες που τους αρέσουν οι milf? εσυ τη ζόρι τραβας? με τη δήλωσή σου τους προσβάλεις όλους! τον asimazefto τον γνωρίζεις για να μπορείς να έχεις γνώμη? αμα δεν μπορει να βρει εκείνος, που απο συμπεριφορά καταλαβαίνεις το επίπεδο του ανθρώπου, τότε μερικοί άλλοι εδω δεν μπορούν να βρουν ούτε γάτα να μαμήσουν!
για το θεμα της Ρωσίας, δεν έχει ζησει κανείς σας εκεί. οπότε οι γνώμες είναι ακυρες.αλλωστε εγω έχω μιση ζωη εδώ, ο πότε όσω ρωσίδα, αλλο τόσο ελληνίδα είμαι!