Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
διακοπές διακοπές??παιδιά, έλειπα λίγες μέρες, εχω λάβει αρκετα πμ, θα απαντήσω σε ολους τώρα που επέστρεψα.
φιλάκια! :-* :-*
ε, ναι.τέλιωσε το καλοκαιράκι, δυστυχως. :'(διακοπές διακοπές??![]()
ε, ναι.τέλιωσε το καλοκαιράκι, δυστυχως. :'(
ε, ναι.τέλιωσε το καλοκαιράκι, δυστυχως. :'(
Επειδή δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες του θρεντ σου, μού λες σε παρακαλώ αν δίνεις κώλο;
φακερ, σου απάντησα με πμ.
Που να σου μείνει χρόνος;όλο με την nayomi ασχολείσαι και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.
κάτσε ρε μεγάλε εσύ εδω και 15 μέρες εχεις 100 μηνύματα που θάβουν τη ναομι..μήπως και εσύ δεν θα έπρεπε να ήσουν τόσο προκλητικός και τόσο εριστικος;Από τις 30/7 μέχρι σήμερα, έχεις 15 μηνύματα στο φόρουμ από τα οποία τα 7 έχουν να κάνουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με τη Nayomi. Μιλάμε για ποσοστό 46.7%. Στη θέση σου, δεν θα ήμουν τόσο προκλητικός.
κάτσε ρε μεγάλε εσύ εδω και 15 μέρες εχεις 100 μηνύματα που θάβουν τη ναομι..μήπως και εσύ δεν θα έπρεπε να ήσουν τόσο προκλητικός και τόσο εριστικος;
αν θες χωρίς παρεξήγηση αν εχεις όπως λες αυτοσεβασμό θα έλεγες αυτα που ήθελες και τέλος.τα είπες όποιος κατάλαβε κατάλαβε.το να βρίζεις και κουράζεις αλλα και δεν βγάζεις άκρη και ας εχεις δίκιο.αυτά.για μένα μην ξαναγράψεις τιποτα.Νομίζεις ότι έχω όρεξη να ασχολούμαι με το κάθε call girl β' κατηγορίας, όπως η Nayomi; Από ανάγκη ασχολήθηκα/ασχολούμαι, εξαιτίας των ύβρεων και των συκοφαντιών της λεγάμενης προς εμένα. Ξέρεις, έχουμε και έναν αυτοσεβασμό.
Το προφιλ σου στο fb το εχεις?παιδιά, έλειπα λίγες μέρες, εχω λάβει αρκετα πμ, θα απαντήσω σε ολους τώρα που επέστρεψα.
φιλάκια! :-* :-*
Εγώ στη θέση σου θα συμβουλευομουν το δικηγόρο μου και θα προχωρουσα σε μηνύσεις.Από τις 30/7 μέχρι σήμερα, έχεις 15 μηνύματα στο φόρουμ από τα οποία τα 7 έχουν να κάνουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με τη Nayomi. Μιλάμε για ποσοστό 46.7%. Στη θέση σου, δεν θα ήμουν τόσο προκλητικός.
Εγώ στη θέση σου θα συμβουλευομουν το δικηγόρο μου και θα προχωρουσα σε μηνύσεις.