Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν νομιζω...αν οσοι κοιταγανε τις βιτρινες ψωνιζανε και απο τα μαγαζια δεν θα υπηρχε η υφεση τωρακανε ενα κοπο και θα δεις αν και βλεπω να ειναι κλεισμενη για κανενα μηνα τωρα που να σας ξεπεταξει ολους!
δεν εχεις αδικο αλλα νομιζω στελνει φοτοσ οποτε περιπου ξερεις τι θα συναντησεις ..........Δεν νομιζω...αν οσοι κοιταγανε τις βιτρινες ψωνιζανε και απο τα μαγαζια δεν θα υπηρχε η υφεση τωρα
καμμια φωτο?
δεν εχεις καλή μυτηΔεν καναμε καλη αρχη...μουφια μυριζει το θεμα...
αυτο εχεις καταλάβει απο το νικ, εξυπνο μου αγόρι?κρητικια εισαι?![]()
το ιδιο μπορω να πω και σε καποιους αλλους εδω μεσα.να ρωτησω κατι το μουσι δεν το ξυριζεις ...και μην βιαστεις να απαντησεις αν δεν το καταλαβες ....
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος και δεν εχω καν κανονίσει τπτ με αυτους που εχω στους φίλους εδω μεσα. αν και δεν νομίζω οτι σε αφορα ποιον εχω στους πελάτες μου.Ρε Νάντια κλείδωσε το να μην φαίνονται αυτοί που σε έχουν κάνει add είναι τραγικές μερικές από τις φάτσες μου πέφτει και μόνο που τις βλέπω. Στο μεταξύ έχεις τον Κασιδιάρη πελάτη;;;;![]()
![]()
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος και δεν εχω καν κανονίσει τπτ με αυτους που εχω στους φίλους εδω μεσα. αν και δεν νομίζω οτι σε αφορα ποιον εχω στους πελάτες μου.
δεν ξερω ποιος ειναι αυτος και δεν εχω καν κανονίσει τπτ με αυτους που εχω στους φίλους εδω μεσα. αν και δεν νομίζω οτι σε αφορα ποιον εχω στους πελάτες μου.