Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παντα ψαχνουμε αλλα εσυ τι εισαι?γεια σας,παιδια. ψαχνετε ακόμα? στειλτε μου μνμ και μπορει να βγει κάτι καλό. φιλάκια!
Γιατί να παιδεύεσαι με μνμ? Κάνε μια επίσημη ανακοίνωση υπηρεσιών/τιμών για αρχή..γεια σας,παιδια. ψαχνετε ακόμα? στειλτε μου μνμ και μπορει να βγει κάτι καλό. φιλάκια!
εχει δικιο ο φιλος.Γιατί να παιδεύεσαι με μνμ? Κάνε μια επίσημη ανακοίνωση υπηρεσιών/τιμών για αρχή..
γεια σας,παιδια. ψαχνετε ακόμα? στειλτε μου μνμ και μπορει να βγει κάτι καλό. φιλάκια!
οντως αυτος ο τροτζος η μαρτα ειναι. ξανα βαφτιστηκε σε βαλεντινα.Την Μαρτα την μασατζου
200 χωραει.Cristiano αν δεν σου κάνει κόπο, τη θες να πεις με το *μουφα φωτο*?
παιδιά, δεν ξερω τι επιτρέπεται και τη όχι στο σαιτ...για αυτο δεν γράφω τα πράγματα που μου ζητάτε.
βασικά θα απαντήσω σε ολους, αλλα σημερα ελειπα ολο το απόγευμα και εχει φτάσει 100 μνμ, οπότε απο μία στιγμή και μετά αμα εστειλε κάποιος,δεν εχω λάβει.
Cristiano αν δεν σου κάνει κόπο, τη θες να πεις με το *μουφα φωτο*?
παιδιά, δεν ξερω τι επιτρέπεται και τη όχι στο σαιτ...για αυτο δεν γράφω τα πράγματα που μου ζητάτε.
βασικά θα απαντήσω σε ολους, αλλα σημερα ελειπα ολο το απόγευμα και εχει φτάσει 100 μνμ, οπότε απο μία στιγμή και μετά αμα εστειλε κάποιος,δεν εχω λάβει.
Βαλε καμιά μούφα φωτο για δόλωμα! Θα ψαρέψεις καλά!
http://[URL unfurl="true"]www.apn.gr/wp-content/uploads/2010/07/psarema.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτο ειναι που λενε...δεν γαμας....δεν πας για ψαρεμα!!!!!!

δεν χωρανε 200. εφτασε 100 και μου λεει ότι ειναι 100% πλήρος.
σβηνω αλλα δεν προλαβαίνω.
μαλλον εχουν δίκιο τα παιδια..εχω φαει 3 ωρες τωρα στα μνμ.. ο πότε για αρχηκες πληροφορειες...
70/ωρα, 100 διωρο. ειμαι milf. 174 και 65 κιλα.
Kαλησπερα σου και καλως ηρθες στο σαιτ...ελπιζω τωρα να εχτιμηθει η κινηση σου να βαλεις τις τιμες εδω...δεν χωρανε 200. εφτασε 100 και μου λεει ότι ειναι 100% πλήρος.
μαλλον εχουν δίκιο τα παιδια..εχω φαει 3 ωρες τωρα στα μνμ.. ο πότε για αρχηκες πληροφορειες...
Milf λεγοντας?Ποσο χρονων δλδ?????Εθνικοτητα???Περιγραφη?? Προγραμμα?δεν χωρανε 200. εφτασε 100 και μου λεει ότι ειναι 100% πλήρος.
Δεν σε βρισκω στο fb..!Ναι το καταλαβα μετα χι χιοποις ενδιαφέρεται, ειμαι στο facebook Nadia Rosaki, εχω 2 φωτο προς το παρον εκει.
apoc ,προγραμμα φουλ,εθνικότητα θα'πρεπει να εχεις καταλάβει απο νικ
οποις ενδιαφέρεται, ειμαι στο facebook Nadia Rosaki, εχω 2 φωτο προς το παρον εκει.
Oυτε σε μεναΣτο search δεν βγαζει κατι...
den vlepei kardia mou tipota....οποις ενδιαφέρεται, ειμαι στο facebook Nadia Rosaki, εχω 2 φωτο προς το παρον εκει.