You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.831
- Πόντοι
- 216
Κι εγώ πάω σε μασατζίδικο και με 120 κάνω μια ώρα με 2 γκόμενες και όσες φορές αντέχωΑς μου βρει ο αζαζελ σαν την τσαρινα παρομοια στην Αθηνα. Με κωλο πετρα. Υπηρεσιες στα 120ε (καθομαι μεσα περιπου 45 λεπτα με 1 ωρα χωρις ενοχλησεις και δεν θα μπω σε λεπτομερειες για τις υπηρεσιες απλα θα πω οτι τα κανει ολα) που ουτε σε call girl δεν εχει και θα του βγαλω το καπελο. Εχω γαμησει και εγω σε στουντιο στην αθηνα την ζανετ και ενα ωραιο μουνι την αλισα που διαφημιζεται πολυ εδω δεξια στα μπανερ. Οι υπηρεσιες τους καμμια σχεση. Μετρια πραματα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Μπορείς να μου στείλεις σε p.m τι εννοείς τα πάντα? Γιατί μάλλον λάθος πρόγραμμα παίρνω.
Οποιος καταλαβε, καταλαβε. Εχει γραφτει και σε κριτικη το τι κανει. Εσυ τι προγραμμα περνεις δηλαδη?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Κι εγώ πάω σε μασατζίδικο και με 120 κάνω μια ώρα με 2 γκόμενες και όσες φορές αντέχω
Για ποιο λες? Γιατι τα περισσοτερα δεν εχουν και τις καλυτερες υπηρεσιες και ουτε εμφανισιακα εχω δει κανεναν να λεει τα καλυτερα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Κι εγώ πάω σε μασατζίδικο και με 120 κάνω μια ώρα με 2 γκόμενες και όσες φορές αντέχω
Δεν πιστευω να μιλας για θεσνικη γιατι εδω τοση ωρα λεμε οτι πρεπει να γαμαμε αθηνα γιατι εδω δεν εχει τιποτα συμφωνα με τον αζαζελ
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.281
- Πόντοι
- 39.777
Δεν πιστευω να μιλας για θεσνικη γιατι εδω τοση ωρα λεμε οτι πρεπει να γαμαμε αθηνα γιατι εδω δεν εχει τιποτα συμφωνα με τον αζαζελ
Δεν είπα ότι δεν έχει τίποτα,είπα ότι εδώ έχουμε κοπέλες Μεταξουργείου κατά 60-70% και πληρώνουμε υπερβολικά σε σχέση μ'αυτό που μας πουλάνε,δεν κάνεις καλή ανάγνωση σ'αυτά που γράφω.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
γιατί εχει;που;ποιες;ποτε;Θεσσαλονίκη μενω;Δεν πιστευω να μιλας για θεσνικη γιατι εδω τοση ωρα λεμε οτι πρεπει να γαμαμε αθηνα γιατι εδω δεν εχει τιποτα συμφωνα με τον αζαζελ
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι με Ξένια στο paradise 1. Πολύ τούμπανο η κοπέλα με πολύ χαμόγελο και πολύ ευγενική. Την συνιστώ!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
azazel ο GAMEOVER που γαμησε ειναι μαλακας ε? επρεπε να ειχε παει Αθηνα να γαμησει γιατι εδω δεν εχει τιποτα. Τεσπα επιθυμητο ειναι ο καθενας να εχει τις αποψεις του αλλα πραγματικα εχει καταντησει βαρετο να λεγοντε τα ιδια και τα ιδια.
Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι δεν έχει τόση μεγάλη σημασία αν είναι τα 20 ή τα 30 ευρώ που θα δώσεις, όσο η καλή προετοιμάσια, η σωστή ενημέρωση και η άξια κρίση των δεδομένων των παρεχομένων υπηρεσιών. Οπως και να το κάνουμε στην εποχή του bourdela.com έχουμε ανέβει επίπεδο.
Με τα σημερινά λοιπόν δεδομένα, υπάρχουν στην πόλη καθαροί χώροι, έχεις πετσέτα και μπανάκι πριν και μετά την συνεύρεση, και υπηρεσίες από ορισμένες κοπέλες άριστες στην τιμή των 30 ευρώ.
Αναφέρω ενδεικτικά με τυχαία σειρά, Τσαρίνα, Βικτώρια-Φρίξου, Ελένη, Μαρία Μολδαβή, Άννια, Λουίζα και άλλες που έχουν όλο το παραπάνω πακέτο στην τιμή των 30 ευρώ.
Υπάρχουν και άλλες που κατά περίπτωση στον καθένα μας ανάλογα με την χημεία του ταιριάζουν λιγότερο ή περισσότερο.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Πάνε φιλιππιδου στη τζοανα η βριλησσου στη Στέλλα με 20€ μισή ώρα με γυμνό στοματικό,69,cim και γλωσσοφιλα μέσα και έλα μετά να μου πεις για υπηρεσίες και ομορφιά κοπέλας!!!
Εγω Αθηνα 2-3 φορες που πηγα εχω να θυμαμαι μια Σονια στη Φυλης και μια Ειρηνη στη Φωκαιας, και οι 2 πολυ ομορφες στο 20αρικο. Αυτες τις 2 ειναι ιδιου επιπεδου;;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.306
- Πόντοι
- 3.346
Σας διαβαζω που κανετε συγκριση μεταξυ της Αθηνας και της Θεσσαλονικης πανω στο κομματι του αγοραιου ερωτα. Καλο θα ηταν η συζητηση να τελειωσει και να μην συνεχιστει αλλο διοτι δεν οδηγει πουθενα. Τζαμπα σπαμαρουμε το νημα της ενημερωσης για τα στουντιο.
για να το κλεισουμε εδω το θεμα της συγκρισης Αθηνας-Θεσσαλονικης θα αναφερω και εγω την αποψη μου
η Αθηνα κατα την γνωμη μου πανω στον αγοραιο ερωτα οσο αφορα τις τιμες την ποιοτητα και την πληθωρα των επιλογων στις γυναικες σε ολα τα ειδη του αγοραιου ερωτα call girls, strip clubs, μπουρδελα, studio, city tours, κωλομπαρα, μασατζιδικα κ.τ.λ. ειναι η καλυτερη πολη σε ολη την Ευρωπη. Για εμενα αν καποιος παει να γαμησει μονο πουτανες (δλδ να κανει μονο καθαρο σεξοτουρισμο) χωρις να το συνδιασει με καποιο αλλο ειδος εναλακτικου τουρισμου (αξιοθεατα, και ομορφες τοποθεσιες με βουνα και λιμνες) σε αλλη ευρωπαικη πρωτευουσα εκτως της Αθηνας ειναι τσαμπα χαμενος χρονος και χρημα. Πουθενα σε ολοκληρη την ευρωπη για να μην πω σ' ολο τον κοσμο δεν θα βρεις να γαμησεις με 10 ευρω λευκη γυναικα οπως στο μεταξουργειο. το τονιζω λευκη γυναικα διοτι η λευκη σαρκα ειναι πιο ακριβη. αλλο να γαμας μαυρη και αλλο λευκη γυναικα δεν επιδεχεται συγκριση.
Το μονο πραγμα που δεν εχει η Αθηνα ειναι FKK αν ειχε και αυτο το εναλακτικο ειδος πανω στον αγοραιο ερωτα, δεν θα υπηρχε λογος να φυγει καποιος σεξοτουριστας απο την Αθηνα για να παει σε καποιο γερμανικο ή αυστριακο FKK.
για να το κλεισουμε εδω το θεμα της συγκρισης Αθηνας-Θεσσαλονικης θα αναφερω και εγω την αποψη μου
η Αθηνα κατα την γνωμη μου πανω στον αγοραιο ερωτα οσο αφορα τις τιμες την ποιοτητα και την πληθωρα των επιλογων στις γυναικες σε ολα τα ειδη του αγοραιου ερωτα call girls, strip clubs, μπουρδελα, studio, city tours, κωλομπαρα, μασατζιδικα κ.τ.λ. ειναι η καλυτερη πολη σε ολη την Ευρωπη. Για εμενα αν καποιος παει να γαμησει μονο πουτανες (δλδ να κανει μονο καθαρο σεξοτουρισμο) χωρις να το συνδιασει με καποιο αλλο ειδος εναλακτικου τουρισμου (αξιοθεατα, και ομορφες τοποθεσιες με βουνα και λιμνες) σε αλλη ευρωπαικη πρωτευουσα εκτως της Αθηνας ειναι τσαμπα χαμενος χρονος και χρημα. Πουθενα σε ολοκληρη την ευρωπη για να μην πω σ' ολο τον κοσμο δεν θα βρεις να γαμησεις με 10 ευρω λευκη γυναικα οπως στο μεταξουργειο. το τονιζω λευκη γυναικα διοτι η λευκη σαρκα ειναι πιο ακριβη. αλλο να γαμας μαυρη και αλλο λευκη γυναικα δεν επιδεχεται συγκριση.
Το μονο πραγμα που δεν εχει η Αθηνα ειναι FKK αν ειχε και αυτο το εναλακτικο ειδος πανω στον αγοραιο ερωτα, δεν θα υπηρχε λογος να φυγει καποιος σεξοτουριστας απο την Αθηνα για να παει σε καποιο γερμανικο ή αυστριακο FKK.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.281
- Πόντοι
- 39.777
Εγω Αθηνα 2-3 φορες που πηγα εχω να θυμαμαι μια Σονια στη Φυλης και μια Ειρηνη στη Φωκαιας, και οι 2 πολυ ομορφες στο 20αρικο. Αυτες τις 2 ειναι ιδιου επιπεδου;;
Η Σόνια είναι σήμα κατατεθέν για τη φυλής,αυτές που ανέφερα είναι ίδιου επιπέδου,ίσως και καλύτερες

kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 7.195
εδω να δωσω μια διεκρινηση al, δεν φταιει η κοπελα αλλά η προβληματικη τσατσα.
αυτη η τσατσα πρεπει να παρει ποδι αμεσως διοτι αναλογα τον πελατη ανακοινωνει και διαφορετικο προγραμμα.
τα ειπε και τζιμιαδης οτι ζητησε προγραμμα με μπανιο και η τσατσα του ειπε ε μπες κανε μπανιο την την θελεις την κοπελά στο μπανιο μαζι σου.
μιλαμε για απολυτη καμμενη υπηρεσια.
εγραψα και προς τους ιδιοκτητες του οικου (φριξου 12) να την βαλουν την τσατσα χερι, διοτι το κοριτσι (παολα) δεν φταιει σε τιποτα.
τα τιμαει τα χρηματα της με το παραπανω
ετσι ακριβώς....μας περνάνε για τόσο μα@@κες...Μάλιστα την ρώτησα τόσες φορές"..πίπα δεν????με το 40ρι ????"όχι..."και στο 60ρι?? πάλι δεν έχει πίπα????"
Στο τέλος εκνευρίστηκα ,αλλα πάλι κρατήθηκα....
οχι η παολα δεν φταίει...άλλωστε αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει τι της λέει η τσατσά....για αυτό άλλωστε προφανώς και κάνει πίπα με το 40ρι.......γιατί δεν καταλαβαίνει λέξη απο τις πα@@ριες που της λέει η θείτσα
Όποιος έχει δοκιμάσει κάποια από αυτά τα κορίτσια???
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.295
- Πόντοι
- 5.646
Προσυπογράφω!Σας διαβαζω που κανετε συγκριση μεταξυ της Αθηνας και της Θεσσαλονικης πανω στο κομματι του αγοραιου ερωτα. Καλο θα ηταν η συζητηση να τελειωσει και να μην συνεχιστει αλλο διοτι δεν οδηγει πουθενα. Τζαμπα σπαμαρουμε το νημα της ενημερωσης για τα στουντιο.
Νομιζω οχι , μεχρι 2 γυναικες επιτρεπεται σε καθε μπουρδελο/στουντιο που εχει αδεια
ουτε μπορω να φανταστω 50 μαζεμενες σε ενα χωρο με ελληνες πελατες
κολαση χαχα
το μεγαλυτερο αριθμο που εχω πετυχει σε FKK ητανε προπερσι στο Golden Time στη Ρηνανια - Βεστφαλια ,περιπου 80 νομιζω
Artemis στο Βερολινο που πηγα σχεδον μολις ειχε ανοιξει (2007) ειναι καλυτερο σαν χωρος αλλα με λιγοτερες εργαζομενες ...
ουτε μπορω να φανταστω 50 μαζεμενες σε ενα χωρο με ελληνες πελατες
το μεγαλυτερο αριθμο που εχω πετυχει σε FKK ητανε προπερσι στο Golden Time στη Ρηνανια - Βεστφαλια ,περιπου 80 νομιζω
Artemis στο Βερολινο που πηγα σχεδον μολις ειχε ανοιξει (2007) ειναι καλυτερο σαν χωρος αλλα με λιγοτερες εργαζομενες ...
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
αααχ η ξενιτιά θα μας φάει για να δούμε τέτοια γούστα ....από τιμές πως είναι τώρα εκεί;;; Αυτήν η χώρα τρώει τα παιδιά τηςΝομιζω οχι , μεχρι 2 γυναικες επιτρεπεται σε καθε μπουρδελο/στουντιο που εχει αδεια
ουτε μπορω να φανταστω 50 μαζεμενες σε ενα χωρο με ελληνες πελατεςκολαση χαχα

Στο Golden Time η εισοδος ηταν στα 80€ , και δεν αφηνουν τουρκους να μπουνε μεσα γιατι στα αλλα τα μικροτερα που ειναι στις πολεις εχει γεμισει απο αυτους ... αυτο ειναι εξω στην υπαιθρο κοντα στα συνορα με Ολλανδιααααχ η ξενιτιά θα μας φάει για να δούμε τέτοια γούστα ....από τιμές πως είναι τώρα εκεί;;;
Ειχα παρει μια ξανθουλα λιθουανο-γερμανιδα απο οτι μου ειπε ,50 το απλο + 25 για τελειωμα στο στομα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις