Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (9 μέλη και 66 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.869
Πόντοι
37.562
αλλά ρε φακιρη και εσυ πας και πηδας τις γριες του club με 150αρια.

κατεβα μια αθηνα να περσαεις καλα με ποιοτικα μωρα.

παρε για αρχη το DUO βαλερια και κατερινα

δοκιμασε και την Cristy μετα

τι καθεσαι και πλωρωνεις τις γεροντισσες του club  :think:

μηπως εχεις σκοντο στις τιμες;
Δεν μπορουμε ολοι να κατεβουμε Αθηνα,καποιοι εχουμε υποχρεωσεις εδω..

Εγω δεν γκρινιαζω..συνεχεια..

Εκπτωσεις κλπ..παλια ειναι αυτα..πεταξε το πουλακι..
Αλλωστε δεν παω ΜΟΝΟ στο ΚΛΑΜΠ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
Δεν μπορουμε ολοι να κατεβουμε Αθηνα,καποιοι εχουμε υποχρεωσεις εδω..

Εγω δεν γκρινιαζω..συνεχεια..

Εκπτωσεις κλπ..παλια ειναι αυτα..πεταξε το πουλακι..
Αλλωστε δεν παω ΜΟΝΟ στο ΚΛΑΜΠ..

εγω μονο αθηνα παιρνω call girls

στην θεσσαλονικη τα θεωρω πεταμενα λεφτα. μονο αν υπαρχουν εξεραιτικες περιπτωσεις πραγμα σπανιο.

μονο στουντιο στην θεσσαλονικη, call girls ουτε με σφαιρες δεν εχω λεφτα για καψιμο.

την μονη που πηρα τωρα τευλευταια

ηταν η ουκρανεζα το αλογο 1.90 απο σαφαρι

δεν χρειαζεται να σου θυμησω τι λαικο προσκυνημα υπηρχε και τι αγαπουληδες την κουνουσαν το μαντιλι του αποχωρισμου στο SKG  :2funny: :2funny:

Υ.Γ. απο αυτες που παιζουν τωρα μονο στην σασα θα πηγαινα διοτι μου αρεσει  καυλωφατσα της και το σωμα της για μιση ωρα οχι παραπανω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.869
Πόντοι
37.562
O καθενας παιρνει οτι του αρεσει για τα γουστα και τη τσεπη του..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
O καθενας παιρνει οτι του αρεσει για τα γουστα και τη τσεπη του..

εγω να σου πω θα πληρωσω για ολονυχτιο ραντεβου για το DUO βαλερια και κατερινα.

στην θεσσαλονικη δεν με συγκινει καποια για να κανω ολονυχτιο ρε αδερφε φακιρη.

το πολυ μιση ωρα με την Σασα απο ολες αυτες που παιζουν τωρα στην πολη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.869
Πόντοι
37.562
Οτι νομιζεις κανε..

Δεν ζητησα να απολογηθεις για κατι..
Μονο στον ΑΖΑΖΕΛ να δινεις αναφορα..

Αυτος ειναι ο επιλοχιας εδω στο ΜΠΟΥ και
κρινει τον καθενα αν πραττει σωστα η οχι..

Σε λιγο καιρο θα αρχισει να επιβαλλει και ποινες..
ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ κλπ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
Οτι νομιζεις κανε..

:2funny: :2funny:

ειναι ωραιος ο Αζα.

εντομεταξυ ακου πλακα, ειμασταν πριν κανενα μηνα σε μπουρδελοτσαρκα την ιδια ωρα και δεν βρεθηκαμε και να φανταστεις γυρισαμε και τα ιδια σπιτια  :headbang:

και η πλακα ειναι ο φιλος με τον οποιο εκανα τσαρκα μαζι ξεχασε εξω απο το παρανταις την μαλαματινα του και μετα την εψαχνε  :jerking:

ειχε ξεχασει και με ρωτουσε πως τι λενε αυτη πως τη  λενε την αλλη την ειδαμε αυτη την ειδαμε την αλλη για γερο καψιμο μιλαμε  :happy:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
να κατεβασουν τις τιμες τουλαχιστον στο 30αρι σε ολα αλλα θα γινει της ξεπετας το καγκελο και στο 5λεπτο θα σου λεει πρεπει να χυσεις οπωσδηποτε.......ειδικα εμεις που ειμαστε απο επαρχια και πληρωνουμε βενζινες εχουμε ενα λογο παραπανω για τις υψηλες τιμες,το 30ευρω το βγαζουμε στο 10ωρο και ιδιοκτητες,ιεροδουλες και τσατσαδες θελουν να το παρουν αντε στο 10 λεπτο,με 30€ επρεπε να σ'αφηνει μεγιστο 30 λεπτα μεσα αν δεν εχεις χυσει...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Οτι νομιζεις κανε..

Πάνε μάθε πρώτα που πέφτει η Αθήνα και μετά έλα να πάρεις και την ποινή σου από το ταμείο  :birdman:
Όσο περισσότερο κάθεσαι σ'αυτή την πόλη και την χώρα ο εγκέφαλος σου γίνεται πουρες και στο τέλος το μόνο που θα ξεστομιζεις είναι το μπαουγκ ουγκ ουγκ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.869
Πόντοι
37.562
Πάνε μάθε πρώτα που πέφτει η Αθήνα και μετά έλα να πάρεις και την ποινή σου από το ταμείο  :birdman:
Όσο περισσότερο κάθεσαι σ'αυτή την πόλη και την χώρα ο εγκέφαλος σου γίνεται πουρες και στο τέλος το μόνο που θα ξεστομιζεις είναι το μπαουγκ ουγκ ουγκ
Μη ξεχασεις να μας πεις και για τη διαφορα τιμων  και με τη ΤΑΥΛΑΝΔΗ..

Εχεις καιρο να μας πεις και μας λειπει ειναι η αληθεια...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Μη ξεχασεις να μας πεις και για τη διαφορα τιμων  και με τη ΤΑΥΛΑΝΔΗ..

Εχεις καιρο να μας πεις και μας λειπει ειναι η αληθεια...

Πάνε γάμα τις καλόγριες με τις ζαρες στις κοιλιές του κλαμπ η τις Γεωργιανες που στο παίζουν ότι είναι απο Μόσχα και Αγία Πετρούπολη και άσε μας που κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας,που ζούμε και που ξέρουμε να ζούμε να γαμαμε σ'όλα τον κόσμο και να μπορούμε να κάνουμε κριτική για κάθε χώρα!!!

Όχι σαν εσένα το ταγάρι που το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις κάνει είναι μέχρι το ρετζικι...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.869
Πόντοι
37.562
Πάνε γάμα τις καλόγριες με τις ζαρες στις κοιλιές του κλαμπ η τις Γεωργιανες που στο παίζουν ότι είναι απο Μόσχα και Αγία Πετρούπολη και άσε μας που κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας,που ζούμε και που ξέρουμε να ζούμε να γαμαμε σ'όλα τον κόσμο και να μπορούμε να κάνουμε κριτική για κάθε χώρα!!!

Όχι σαν εσένα το ταγάρι που το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις κάνει είναι μέχρι το ρετζικι...
Ωραια ονειρα εχεις τυπε...
Να γαμησεις στο Μεταξι....

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε??

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766
Ρε τύπε συγκινείς Αθήνα με εδώ πέρα μόνο από τα μπουρδέλα και τις ιερόδουλες πήγαινε μείνε Αθήνα που οι 8 στους 10 που θα δεις είναι Πακιστανοι  και άλλες φυλές ..χαλαρώστε λίγο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Ρε τύπε συγκινείς Αθήνα με εδώ πέρα μόνο από τα μπουρδέλα και τις ιερόδουλες πήγαινε μείνε Αθήνα που οι 8 στους 10 που θα δεις είναι Πακιστανοι  και άλλες φυλές ..χαλαρώστε λίγο

Ενώ εδώ είσαι γεμάτο Έλληνες,κάνε μια βόλτα στη Ναβαρίνου με Ροτόντα η την Αριστοτέλους το πρωί και μια το βράδυ και έλα να μου πεις πόσοι μιλάνε ελληνικά εκεί πέρα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.782
Πόντοι
32.165
Ενώ εδώ είσαι γεμάτο Έλληνες,κάνε μια βόλτα στη Ναβαρίνου με Ροτόντα η την Αριστοτέλους το πρωί και μια το βράδυ και έλα να μου πεις πόσοι μιλάνε ελληνικά εκεί πέρα.

Εγω παντως πακιστανους εδω στα στουντιο δεν εχω δει ποτε μου. Και καλα σου λεει ο φακιρης φτανει πια το εμπεδωσαμε αλλα εδω ειναι νημα σχετικα με την θεσσαλονικη και οι τελευταιες σελιδες εχουν γεμισει με το κλασικο αζα φακιρη και το οτι πρεπει να γαμαμε αθηνα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Καθίστε γαμηστε Θεσσαλονίκη με 30 το απλό,40 γυμνό και πάει λέγοντας,στα παπαρια μου,μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ σας κορόιδα.
Άντε γεια και δεν ασχολουμε αλλο μαζί σας,κάντε τις επιλογές σας και συνεχίστε να την λέτε σε όποιον σας ανοίγει τα μάτια

Για τη Μαρία τη μολδαβη που στην Αθήνα κάνει το γυμνό στοματικό με 20€ και εδώ ζητάει 40€ τσιμουδιά κανένας δεν είπε τίποτα,πραγματικά είστε άξιοι της μοίρας σας

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
Και στην ταιλανδη γαμας με μια τυροπιτα ολο το βραδυ, να συγγρινουμε και την ταιλανδη με την Θεσσαλονικη.???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Εγω παντως πακιστανους εδω στα στουντιο δεν εχω δει ποτε μου. Και καλα σου λεει ο φακιρης φτανει πια το εμπεδωσαμε αλλα εδω ειναι νημα σχετικα με την θεσσαλονικη και οι τελευταιες σελιδες εχουν γεμισει με το κλασικο αζα φακιρη και το οτι πρεπει να γαμαμε αθηνα.
Έτσι είναι... Και με την απλή λογική αν η ταριφα ήταν 15 ευρώ πχ όπως κάποιοι ονειρευονται, για να βγάλει μια ιεροδουλη ένα αξιοπρεπές μεροκάματο θα'πρεπε να πάρει 15πελάτες τη μέρα... Με 35 σπίτια που έχουμε εμείς εδώ για να φτάσει αυτόν τον αριθμό εννοείται ότι θα έβαζε μέσα και πακιστανους, και γυφτους και μαύρους και ο,τι άλλη σαβούρα κυκλοφορεί.
Θα θέλαμε κάτι τέτοιο ??Εγώ πάντως όχι...

Η ελάχιστη τιμή διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές επίπεδο εργασίας στην ιεροδουλη και διασφαλίζει θεωρητικά και ένα αξιοπρεπές επίπεδο υπηρεσιών στον πελάτη.
από κει και πέρα αν διαβάζω ότι η άλλη ζητάει 40ε και δεν κάνει και πίπα ε τότε ναι είναι κοροϊδία και υποτιμηση της νοημοσύνης μας

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Σήμερα πρέπει να πηδηξω οπωσδήποτε. Το θέμα είναι που θα το δώσουμε. Στο μυαλό μου έχω Μιρελα και Ήρα, ενώ διαβάζω καλά σχόλια για αυτή την Παολα. Κάτι άλλο όμορφο έχει έρθει στην πιάτσα; κριτιριο οπως πάντα η εμφάνιση και μονο!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Και στην ταιλανδη γαμας με μια τυροπιτα ολο το βραδυ, να συγγρινουμε και την ταιλανδη με την Θεσσαλονικη.???
και στη Βενεζουέλα αυτή την εποχή που πεινανε λογικά θα γαμιουνται και για 5 ευρώ... Άρα συμφέρει πιο πολύ από την Αθήνα άρα εγώ που έχω καύλες στην Πολίχνη να παίρνω το αεροπλάνο να πάω να γαμήσω εκεί...
Μα τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
από κει και πέρα αν διαβάζω ότι η άλλη ζητάει 40ε και δεν κάνει και πίπα ε τότε ναι είναι κοροϊδία και υποτιμηση της νοημοσύνης μας

εδω να δωσω μια διεκρινηση al, δεν φταιει η κοπελα αλλά η προβληματικη τσατσα.

αυτη η τσατσα πρεπει να παρει ποδι αμεσως διοτι αναλογα τον πελατη ανακοινωνει και διαφορετικο προγραμμα.

τα ειπε και τζιμιαδης οτι ζητησε προγραμμα με μπανιο και η τσατσα του ειπε ε μπες κανε μπανιο την την θελεις την κοπελά στο μπανιο μαζι σου.  :jerking:

μιλαμε για απολυτη καμμενη υπηρεσια.

εγραψα και προς τους ιδιοκτητες του οικου (φριξου 12) να την βαλουν την τσατσα χερι, διοτι το κοριτσι (παολα) δεν φταιει σε τιποτα.

τα τιμαει τα χρηματα της με το παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom