Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
81
Πόντοι
0

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.135
Πόντοι
47.917

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Σκληροί καριόληδες εδώ στο Άμστερνταμ
Πραγματικά η πρωινή βάρδια τους στη red light district συναγωνίζεται σε μπάζα της δικής μας στη σαλονικα:confused:
Αδερφε πάνε και στη Χάγη εκεί είναι φθηνότερα,η Ολλανδία είναι γεμάτη πουτανες,η χαρά του άντρα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.943
Πόντοι
3.846
Σονια ρεντ νταιανοντ
Για Λατίνα ρώτησε ο @Pleasurechaser , δηλαδή Λατινοαμερικάνα.Εσύ λογικά εννοείς την Ρουμάνα τη Σόνια που είδα απόψε στο κλείσιμο της στο Golden Lips,που δουλεύει και δίπλα στο Red Diamond.Ίσως μπερδεύτηκες από την μελαμψή επιδερμίδα της γιατί είναι τσιγγάνα.Συμπαθητική εμφάνιση πάντως,με αυτά που είχα διαβάσει περίμενα χειρότερο πρόσωπο.Πιο μινιόν πάντως από τις φωτογραφίες,πετίτ είναι.

Με τη Λίντα που ήταν και απόψε στο Venus έχω περάσει καλά.Ο @Illuzion έχει αναφέρει ότι η Crystal είναι ίσως η μοναδική Λατίνα που ιδρώνει τη φανέλα.Λογικά εννοεί αυτήν που ήταν πριν λίγες εβδομάδες στο Poison και έχει φωτό της ακόμα στο ινκολ.γρ,σωστά @Illuzion ?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.943
Πόντοι
3.846
Βραδινή "περιπολία" απόψε μετά από λίγες εβδομάδες.Πέρασα από όλα σχεδόν που ήταν ανοιχτά,οπότε θα γράψω τις διαφοροποιήσεις.Πρώτα από το Free House που κλείνει νωρίς.Στο No1 χωρίς τσα² μεγάλης ηλικίας (μάλλον θεία Τάνια;),στο no2 η τσα² με πληροφόρησε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.Στο Bella Donna η υποτονική στο σαλόνι Βανέσα,χωρίς τσα²,που αναφέρει δύο προγράμματα,το ένα στα 50 και το άλλο στα 150 το μισάωρο.Αδικαιολόγητα πανάκριβη,δεν τρελάθηκα με το πρόσωπο της.Και στο φαιντ γκερλς που εξυμνούν ακόμα και φόλες,αυτήν τη θάβουν,φαντάσου!

Αφού η Βικτώρια πήγε στη Μινωταύρου 3,άδειασε τη γωνιά δίπλα στην Ερημίτη 3Β για την περίφημη εντυπωσιακή Καρίνα.Ήταν συνεχώς σε μεγάλα προγράμματα και απλά την είδα στο σαλόνι.Next time κάποια καθημερινή με λίγη κίνηση.Παραδίπλα στο Eros η Λατίνα Νικόλ 25-30 ετών με μέτριο πρόσωπο.Δίπλα στο Love η μέτρια τρελο-Καταλίνα.Απέναντι στην Ερημίτη 2Α η πολύ skinny Ρουμάνα Έμμα.Τόσο αδύνατη ΔΕΝ!Venus 2 στη Μινωταύρου χωρίς τσα² η μετριότατη Ελληνίδα Μαρίνα με καλούτσικο σώμα, μαζί με τη Νικόλ που μιλάει σπαστά ελληνικά.Συμπαθητικό πρόσωπο με τσουπωτό κορμί.Στην ίδια πλευρά,Μινωταύρου με Ν.Ουρανού σέξι Εύα με υαλουρονικό στα χείλη,όχι πάρα πολύ ευτυχώς.Επίσης χωρίς "manager".

Παραδίπλα στο στούντιο Life της Ν.Ουρανού ένα όμορφο λάτιν πιπίνι τούμπανο ονόματι Σοφία.Στο Belarus πολύ μέτριες Βραζιλιάνα Γκαμπριέλα και Ισπανίδα με πολύ αρτσούμπαλο κορμί Λουίζα που κάνουν και τρίο.Villa Erotica μια ακόμα λατίνα Καταλίνα,αυτή με φτιαχτό κώλο που είναι γενικά ντεκαβλέ γιατί φαίνεται πολύ ψεύτικος.Red Diamond με το ασανσέρ μέτρια Αλίνα Ρουμάνα.Δίπλα στο Red Night η περίφημη Πολωνή Candy.Εντυπωσιακή αλλά δεν πέρασα επειδή έμπαινε σε πρόγραμμα.Το απλό ξεκινάει από 50.Τι σου είναι η φήμη!Studios Paradise δεξιά μια χαμογελαστή λατίνα με ωραίο κορμί Ρόξι.

Φρίξου 14Β AKA Inside όμορφο λάτιν πιπίνι Λάουρα με φυσική κωλάρα.Δίπλα στο Sex and the City δύο επίσης καλούτσικα λάτιν πιπίνια: skinny Βραζιλιάνα Cindy και τσουπωτή Κολομβιανή Σοφία.Στο Poison Λουίζα με φτιαχτό κώλο που τείνει να γίνει μάστιγα στις λατίνες.Λίγα μέτρα πιο πέρα στα τρίδυμα Casa D'amore μόνο το μεσαίο ανοιχτό:πολύ μέτρια milf Καλλιόπη Ελληνίδα αλλά πρόσχαρη και ομιλητική.Ακόμα πάντως δεν έχω πετύχει βράδυ μια εμφανίσιμη στα τρίδυμα!

Επιστροφή στη Φρίξου αλλά στους μονούς αριθμούς.Στούντιο Έφη μέτρια Αλεξάνδρα Ρουμάνα.Παραδίπλα για τους λάτρεις του τρίο η τσιγγανο-Ρουμάνα Τζιορτζίνα με τη φίλη της τη Μολδαβή τη μετριότατη,το παρέχουν.Incognito με την κλασική χαμογελαστή τσιγγανο-Βουλγάρα Άννα,μιας μέτριας εμφάνισης ονόματι Καμίλα.Μπήκα αποφασισμένος παραδίπλα στο Blue Dreams.Απουσίαζε η φιλική Νταίζη αλλά η ευγενέστατη τρανς ή κρος τσα² μου παρουσίασε τη Σουζάνα που είχα βάλει στο μάτι.Σίγουρα μέσα στις 3 πιο όμορφες σε πρόσωπο και σε κορμί της βραδινής βάρδιας,το τσιγγανάκι πιπίνι εκ Βουλγαρίας με τα άπταιστα ελληνικά.Πεταχτή καλοσχηματισμένη φυσική κωλάρα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας,από τις κορυφαίες.Πέρασα καλούτσικα και ας μην ήταν σούπερ.Στα 40 το απλό δικαιολογείται βάση εμφάνισης.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του οίκου...

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Ναι,ναι και ναι.για λίγο θα ναι.όσοι προλάβουν

Κάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε
The Big Lebowski What GIF by MOODMAN

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Σκληροί καριόληδες εδώ στο Άμστερνταμ
Πραγματικά η πρωινή βάρδια τους στη red light district συναγωνίζεται σε μπάζα της δικής μας στη σαλονικα:confused:
Με κανα space cake, ισως φαινονται ποιο ομορφες...ομως.!!!!!! :D:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.135
Πόντοι
47.917
Με κανα space cake, ισως φαινονται ποιο ομορφες...ομως.!!!!!! :D:
Τρίτη φορά κ ακόμη χειρότερα ....κάποτε είχε 100+ βιτρίνες
Τώρα με το ζόρι 30 βιτρίνες κ το πρωί άντε είκοσι
Επίσης πολλά Κόφι ΣΟΠ κλειστά ...
Καλύτερα στο μύλο που τρως κ σουβλάκια μετά :confused:

Μπρυζ πάλι τις έκλεισαν όλες τις βιτρίνες .
Στο τέλος θα κλείσει η ευρωπαϊκή Ένωση κ το μύλο μας κ θα γαμαμε κούκλες :cry:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.275
Πόντοι
10.555
Κάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε
εννοεις ειναι η ιδια και εχει γινει χαλια σε εμφανιση και υπηρεσιες ή ειναι αλλη κοπελα;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.611
Πόντοι
456
Τσιμπημένο ναι, η μόνη που έδωσα 150 ήταν η Αμπέρ για 1 ωρα ομωσ ,έτσι και ξανά γυρίσει κάποια στιγμή θα τα πούμε, καλό κορίτσι και απίστευτη πιπα της κρατούσα και τα χέρια πίσω όσο χοροπηδουσε από πάνω!
Από τότε η κοπέλα μπορεί να διαφοροποίησε τις τιμές. Δεν ξέρω. Μόνο η ίδια μπορεί να σε ενημερώσει έγκυρα. Ίσως κάμω και λάθος αλλά θυμάμαι ότι όλα ήταν κάπως τσιμπημένα. Αλλά η γυναίκα αξίζει και το τελευταό σεντ.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Πολυ ντορος για την Καντυ.......... εγω ακομα και οταν ηταν στα ντουζενια της δεν την ειχα παρει, ποτε δεν μ εκανε κλικ να περασω και προτιμουσα Μαντυ και Αντριαννα. Χθες εκανα κ εγω την τσαρκα μου. Περασα το πρωι απο την Σονια. Ειχε εναν πριν απο μενα στο δωματιο ο οποιος ειχε προγραμμα 30 λεπτο. Σπαστικο που η τσατσα (πρωτη φορα εβλεπα την συγκεκριμενη) εκλεισε σε καποια φαση την μουσικη μαλλον για να δωσει σημα οτι ο χρονος τελιωσε. Αυτο για μενα ειναι μεγαλη μαλακεια γιατι μπορει ο αλλος να ειναι στο τελιωμα και να αγχωθει ακομα περισσοτερο. Σε μενα προσωπικα δεν μ εχει συμβει αλλα οταν καταλαβα τι παιχτηκε τον λυπηθηκα τον αλλον. Οσο για την Σονια τα εχω γραψει πολλακις. Περασα με το 70αρι με γυμνο 69 και περασα για αλλη μια φορα σουπερ.

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
346
Πόντοι
20
Αυτη που είναι στο ποισον βραδυνη βαρδια με τεραστιο κωλο, την έχει πάρει κανενας;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
558
Πόντοι
290
Οντως περασα να την δω και ειδα ενα σκιαχτρο του παλιου ευατου της.Μιλφ θεια,πολυ σπασμενη στο προσωπο και αρκετη κοιλιτσα.Και δεν κανει ακαποτη πιπα και προγραμμα
απο 50 70 100 και 150.Αντε γεια!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Οντως περασα να την δω και ειδα ενα σκιαχτρο του παλιου ευατου της.Μιλφ θεια,πολυ σπασμενη στο προσωπο και αρκετη κοιλιτσα.Και δεν κανει ακαποτη πιπα και προγραμμα
απο 50 70 100 και 150.Αντε γεια!!

τελικά συναγωνιστή η Κάντυ η παλιά γνωστή είναι; :think:
Πάντως παλιά η Αντριάννα και η Κάντυ τον έτρωγαν ακάποτα
τώρα πως από το ακάποτο πέρασε στο άλλο άκρο και τα κάνει όλα με σκούφο
δεν έχω λόγια :dunno:
οι τιμές χρέωσης πάντως μιλάνε καθαρά για αρπαχτή

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.668
Πόντοι
8.295
Πολυ ντορος για την Καντυ.......... εγω ακομα και οταν ηταν στα ντουζενια της δεν την ειχα παρει, ποτε δεν μ εκανε κλικ να περασω και προτιμουσα Μαντυ και Αντριαννα.
Σαν να έγραφα εγώ

Ακριβώς τα ίδια ρε παίχτη.
Μάντυ, Αντριάννα και Τζέσυ (μουναρος αλλά κομοδίνο)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά ρε μεγάλε που τον έτρωγαν ακαποτα...αυτά πες τα σε όσους το 2010 έβλεπαν Πόκεμον.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.526
Πόντοι
1.346
Φαντασου οταν δουλευε, η Λαρα ηταν μια τριχα απο το φρεσκοξυρισμενο μουνι της....

Sexy Johnny Depp GIF
Ναι αλλα, Η Λαρα οταν γυρισει μετα απο χρονια δεν θα ειναι τοσο σπασμενη και ξεπετα!
Joshua Jackson Sunglasses GIF

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.526
Πόντοι
1.346
Απο αυτην τη φουρνια, αλλη που ηταν ηχηρο ονομα τον ετρωγε ακαποτα! πλεον εχει σταματησει κι αυτη.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Απο αυτην τη φουρνια, αλλη που ηταν ηχηρο ονομα τον ετρωγε ακαποτα! πλεον εχει σταματησει κι αυτη.
Για πες για πες.
Michael Jackson Popcorn GIF

Σαν να έγραφα εγώ

Ακριβώς τα ίδια ρε παίχτη.
Μάντυ, Αντριάννα και Τζέσυ (μουναρος αλλά κομοδίνο)

Σιγά ρε μεγάλε που τον έτρωγαν ακαποτα...αυτά πες τα σε όσους το 2010 έβλεπαν Πόκεμον.
Τζεσυ πηγαινα και την επερνα σε τζακουζι και ηταν ΤΡΕΛΑ! εμφανησιακα μιλωντας ηταν η πιο ομορφη πουτανα που εχει περασει εβερ απο τα στουντιο!
και για οσους δεν την ειχαν δει εμοιαζε πολυ με αυτην:

1760885534351.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom