assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Μόνο ripperbahn... San pauli !
Όποιος έχει πάει θα καταλάβει
Όποιος έχει πάει θα καταλάβει
Για Λατίνα ρώτησε ο @Pleasurechaser , δηλαδή Λατινοαμερικάνα.Εσύ λογικά εννοείς την Ρουμάνα τη Σόνια που είδα απόψε στο κλείσιμο της στο Golden Lips,που δουλεύει και δίπλα στο Red Diamond.Ίσως μπερδεύτηκες από την μελαμψή επιδερμίδα της γιατί είναι τσιγγάνα.Συμπαθητική εμφάνιση πάντως,με αυτά που είχα διαβάσει περίμενα χειρότερο πρόσωπο.Πιο μινιόν πάντως από τις φωτογραφίες,πετίτ είναι.Σονια ρεντ νταιανοντ
Ναι,ναι και ναι.για λίγο θα ναι.όσοι προλάβουν
μιλησα μαζι της.
Κάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε
Με κανα space cake, ισως φαινονται ποιο ομορφες...ομως.!!!!!!Σκληροί καριόληδες εδώ στο Άμστερνταμ
Πραγματικά η πρωινή βάρδια τους στη red light district συναγωνίζεται σε μπάζα της δικής μας στη σαλονικα![]()
Τρίτη φορά κ ακόμη χειρότερα ....κάποτε είχε 100+ βιτρίνεςΜε κανα space cake, ισως φαινονται ποιο ομορφες...ομως.!!!!!!![]()
εννοεις ειναι η ιδια και εχει γινει χαλια σε εμφανιση και υπηρεσιες ή ειναι αλλη κοπελα;Κάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε
Από τότε η κοπέλα μπορεί να διαφοροποίησε τις τιμές. Δεν ξέρω. Μόνο η ίδια μπορεί να σε ενημερώσει έγκυρα. Ίσως κάμω και λάθος αλλά θυμάμαι ότι όλα ήταν κάπως τσιμπημένα. Αλλά η γυναίκα αξίζει και το τελευταό σεντ.Τσιμπημένο ναι, η μόνη που έδωσα 150 ήταν η Αμπέρ για 1 ωρα ομωσ ,έτσι και ξανά γυρίσει κάποια στιγμή θα τα πούμε, καλό κορίτσι και απίστευτη πιπα της κρατούσα και τα χέρια πίσω όσο χοροπηδουσε από πάνω!
Οντως περασα να την δω και ειδα ενα σκιαχτρο του παλιου ευατου της.Μιλφ θεια,πολυ σπασμενη στο προσωπο και αρκετη κοιλιτσα.Και δεν κανει ακαποτη πιπα και προγραμμαΚάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε
Οντως περασα να την δω και ειδα ενα σκιαχτρο του παλιου ευατου της.Μιλφ θεια,πολυ σπασμενη στο προσωπο και αρκετη κοιλιτσα.Και δεν κανει ακαποτη πιπα και προγραμμα
απο 50 70 100 και 150.Αντε γεια!!

Σαν να έγραφα εγώΠολυ ντορος για την Καντυ.......... εγω ακομα και οταν ηταν στα ντουζενια της δεν την ειχα παρει, ποτε δεν μ εκανε κλικ να περασω και προτιμουσα Μαντυ και Αντριαννα.
Σιγά ρε μεγάλε που τον έτρωγαν ακαποτα...αυτά πες τα σε όσους το 2010 έβλεπαν Πόκεμον.τελικά συναγωνιστή η Κάντυ η παλιά γνωστή είναι;
Πάντως παλιά η Αντριάννα και η Κάντυ τον έτρωγαν ακάποτα
τώρα πως από το ακάποτο πέρασε στο άλλο άκρο και τα κάνει όλα με σκούφο
δεν έχω λόγια
οι τιμές χρέωσης πάντως μιλάνε καθαρά για αρπαχτή
Ναι αλλα, Η Λαρα οταν γυρισει μετα απο χρονια δεν θα ειναι τοσο σπασμενη και ξεπετα!Φαντασου οταν δουλευε, η Λαρα ηταν μια τριχα απο το φρεσκοξυρισμενο μουνι της....
![]()
Απο αυτην τη φουρνια, αλλη που ηταν ηχηρο ονομα τον ετρωγε ακαποτα! πλεον εχει σταματησει κι αυτη.τελικά συναγωνιστή η Κάντυ η παλιά γνωστή είναι;
δεν έχω λόγια
Για πες για πες.Απο αυτην τη φουρνια, αλλη που ηταν ηχηρο ονομα τον ετρωγε ακαποτα! πλεον εχει σταματησει κι αυτη.
Τζεσυ πηγαινα και την επερνα σε τζακουζι και ηταν ΤΡΕΛΑ! εμφανησιακα μιλωντας ηταν η πιο ομορφη πουτανα που εχει περασει εβερ απο τα στουντιο!Σαν να έγραφα εγώ
Ακριβώς τα ίδια ρε παίχτη.
Μάντυ, Αντριάννα και Τζέσυ (μουναρος αλλά κομοδίνο)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά ρε μεγάλε που τον έτρωγαν ακαποτα...αυτά πες τα σε όσους το 2010 έβλεπαν Πόκεμον.
Ποιες μέρες όμως ρ μπροKarina ιs working now Π.Ερημιτη 3Β στο κόκκινο ανανεωμένη με υπέροχα boobs!
Η παλια καντυ ειναι,την γνωρισα.Ηρθε μαλλον για τα τελευταια ενσημα ,ή για τελευταια αρπαχτη.τελικά συναγωνιστή η Κάντυ η παλιά γνωστή είναι;
δεν έχω λόγια
Παρασκευή ξεκίνησε.Λογικα σήμερα θα δουλεύει.Ποιες μέρες όμως ρ μπρο