Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 4.696
Τραγουδάω "νινανα μωρό μου νινανάι νάι"
Καλέ μου φίλε john 100: Εκτός ότι λες λάθος το τραγούδι εισαι και φάλτσος Χα χα χα χα χα χαΤραγουδάω "νινανα μωρό μου νινανάι νάι"
Φέρτα 5-6 γαργάρες και ξανά φτύστα μου στη μπούτσαΚαι αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Είναι οι στιγμές εκείνες δύσκολεςΚαλέ μου φίλε john 100: Εκτός ότι λες λάθος το τραγούδι εισαι και φάλτσος Χα χα χα χα χα χα![]()
Εγω φωναχω ΧΥΝΩΩΩ.Χυνω πουταναρα μου..Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Έτσι πρέπει , παρακαλετό και μετά στην μάπα με απαξίωση χωρίς κουβένταΕγω ζηταω να μου πει να την χύσω. Ωραίο να ακούς να σε λέει "χύσε με"![]()
Ναι, απαγγέλω εδάφια από το "Τάδε έφη Ζαρατούστρα".Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Χύνωωωω!!! μωρή καριόλαΉθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Με κατακάβλωσες ..Εγώ μάνα μου ψελνω το τροπάριο της αμαρτωλής @verasub:
Βέρα, μοιχαλιδα και ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις, περιπεσοῦσα γυνή,
δεξαι τὴν εμου χυσην από τας πηγας των μυροφορων όρχεων μου, καταφιλησων και αποσμηξων αυτών μέχρι της τελευταίας ρανιδος....
(Ήχος πλάγιος δεύτερος).
@verasub , θα εκπονησεις ανθολογιο υβριστικων εκφρασεων κατα την εκσταση;Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Ρε φίλε, τι κατάντια είναι αυτή φέτος;;; Ούτε ένα κωλαράκι;;;; ούτε ένα Brazil μαγιώ;;;;Εγώ την ώρα του ξεμπουκώματος βάζω να δώ Survivor για να μπώ στο κλίμα. Τι μόνο τα σπέρματα θα παίζουν.