Νέα

Σεξοτουρισμος αθηνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιακουμης!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Καλησπέρα σε όλους, βλεπω σε όλα τα σάιτ τι υπάρχει στην αθηνα( σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη που επικρατεί ξεραΐλα σε όλους τους τομείς). Θα ήθελα να ρωτήσω όσους μένουν αθηνα ή έχουν γνώση πάνω στο θέμα περίπου το κόστος να ξεκινήσει κάποιος από Θεσσαλονίκη και να κατέβει Αθήνα για ένα ταξίδι σεξοτουρισμου. Δηλαδη ένα φτηνό rbnb τα φαγητά του( χωρίς τα γαμησια γιατί αυτά εξαρτάται από τον καθένα). Αν μπορούσε κάποιος που το έχει κάνει ή που γνωρίζει πάνω κάτω να πει μια γνώμη για ένα κόστος θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ
Εξαρτάται πόσα λεφτά έχεις να χαλάσεις .
Εγώ αυτό που κάνω συνήθως α και έρχομαι από νότο και όχι από βορά , έχω δικό μου σπίτι , αν δεν είχα θα έβρισκα ένα ωραίο Airbnb με πράσινο και ήσυχα που μου αρέσει κόστος με 40- 60 ευρώ ανά ημέρα βρίσκεις κάτι πολύ τίμιο , δεν χρειάζεται να είναι και κέντρο …
Τα κορίτσια είτα παραγγέλνεις σπίτι ή πας να τα βρεις …

2 φαγητό εγώ έτρωγα ντελίβερι κάθε μέρα για 1 μήνα .
Όχι σουβλάκια και μαλακιες , ότι καυλωνα , salmon balls , σούσι , pizza , ινδικό , ψάρια , γλυκά παγωτά κτλ κτλ

3 γαμαγα 4-6 κοπέλες ανά βδομάδα πλην μιας που έκανα ρεπό στο καυλί μου , μόνο εσκορτ.

Συνολικά χάλασα 7.500 σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα .

Μαζί με κάτι μικρά έξοδα σπιτιού , λογαριασμοί νερα .

Αλλά γαμησα ότι κυκλοφορούσε , άμα έβλεπα κάτι που κου άρεσε το έπαιρνα καπάκια και ερχόταν σπίτι .
Πολλά κορίτσια ήμουν τον πρώτο ραντεβού .

Στο δια ταύτα .
Πέρασα καλά , έβγαλα γούστα σε φαΐ και μουνι .

Αλλά καλύτερα με αυτά τα λεφτά αν πήγαινα πόλη , ή Πολωνία για λιγότερες μέρες θα πέρναγα καλύτερα .

Το καλύτερο ταξίδι δε , ταυλανδη .
Άλλη κουλτούρα άλλη φιλοσοφία , άλλη ιστορία , άλλος πολιτισμός .
Εκεί αξίζει καργα .

Οπου και να πας να περάσεις καλά .

Υγ τον Χρήστο άμα τον ξαναβρίσκεις θα σου γαμησω την Παναγία

OP
OP
Γιακουμης!

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Εξαρτάται πόσα λεφτά έχεις να χαλάσεις .
Εγώ αυτό που κάνω συνήθως α και έρχομαι από νότο και όχι από βορά , έχω δικό μου σπίτι , αν δεν είχα θα έβρισκα ένα ωραίο Airbnb με πράσινο και ήσυχα που μου αρέσει κόστος με 40- 60 ευρώ ανά ημέρα βρίσκεις κάτι πολύ τίμιο , δεν χρειάζεται να είναι και κέντρο …
Τα κορίτσια είτα παραγγέλνεις σπίτι ή πας να τα βρεις …

2 φαγητό εγώ έτρωγα ντελίβερι κάθε μέρα για 1 μήνα .
Όχι σουβλάκια και μαλακιες , ότι καυλωνα , salmon balls , σούσι , pizza , ινδικό , ψάρια , γλυκά παγωτά κτλ κτλ

3 γαμαγα 4-6 κοπέλες ανά βδομάδα πλην μιας που έκανα ρεπό στο καυλί μου , μόνο εσκορτ.

Συνολικά χάλασα 7.500 σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα .

Μαζί με κάτι μικρά έξοδα σπιτιού , λογαριασμοί νερα .

Αλλά γαμησα ότι κυκλοφορούσε , άμα έβλεπα κάτι που κου άρεσε το έπαιρνα καπάκια και ερχόταν σπίτι .
Πολλά κορίτσια ήμουν τον πρώτο ραντεβού .

Στο δια ταύτα .
Πέρασα καλά , έβγαλα γούστα σε φαΐ και μουνι .

Αλλά καλύτερα με αυτά τα λεφτά αν πήγαινα πόλη , ή Πολωνία για λιγότερες μέρες θα πέρναγα καλύτερα .

Το καλύτερο ταξίδι δε , ταυλανδη .
Άλλη κουλτούρα άλλη φιλοσοφία , άλλη ιστορία , άλλος πολιτισμός .
Εκεί αξίζει καργα .

Οπου και να πας να περάσεις καλά .

Υγ τον Χρήστο άμα τον ξαναβρίσκεις θα σου γαμησω την Παναγία
Ευχαριστώ για τη. Απάντηση σου

ΥΓ φασόλια να φας

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.266
Πόντοι
11.146
Καλησπέρα σε όλους, βλεπω σε όλα τα σάιτ τι υπάρχει στην αθηνα( σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη που επικρατεί ξεραΐλα σε όλους τους τομείς). Θα ήθελα να ρωτήσω όσους μένουν αθηνα ή έχουν γνώση πάνω στο θέμα περίπου το κόστος να ξεκινήσει κάποιος από Θεσσαλονίκη και να κατέβει Αθήνα για ένα ταξίδι σεξοτουρισμου. Δηλαδη ένα φτηνό rbnb τα φαγητά του( χωρίς τα γαμησια γιατί αυτά εξαρτάται από τον καθένα). Αν μπορούσε κάποιος που το έχει κάνει ή που γνωρίζει πάνω κάτω να πει μια γνώμη για ένα κόστος θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ
....το λοιπον αρχοντα,
Υπολογισε μεταφορικα , τραινο περιπου 70ευρω (μετ'επιστροφης), αεροπλανο περιπου 150-160ευρω (μετ'επιστροφης).
Για διαμονη θα σου προτεινα να μην ψαξεις Airbnb γιατι τα φθηνα (40-60) ειναι συνηθως σε κωλοπεριοχες και ειναι σε χαλι μαυρο. Οποτε καλυτερα βρες ενα ξενοδοχειο καθαρο 3αστερο (60-70ευρω), με τις παροχες του (πρωινο, καθαριοτητα, πετσετες, room service), καπου κεντρο κοντα σε Μετρο ωστε να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες επιλογες σου απο κοπελες θα μπορουν να ερθουν (Ομονοια, Μεταξουργειο, Μοναστηρακι, Συνταγμα κτλ). Επισης να θυμασαι οτι πολλες ανεξαρτητες δν πηγαινουν πρωτη φορα σε σπιτια ή airbnb!
Απο διατροφη υπολογισε ΜΟ κανα 50ευρω την ημερα (φαγητο-καφεδες) και εισαι οκ.
Τελος υπολογισε και κανα 15ευρω την ημερα για μετακινηση (μετρο-ταχι κτλ).
Τα παραπανω ολα ειναι τεσταρισμενα κ τα κανω συνεχως οταν κατεβαινω Αθηνα.
:hi:

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.145
Πόντοι
201
10-20 ευρώ για sex 1/2 φορές τη μέρα
4 ευρώ περίπου το 1 σουβλάκι
2-5 ευρώ μία μπύρα
50 ευρώ διαμονή τη μέρα
Νερό δωρεάν από την τουαλέτα του σπιτιού

Εναλλακτικά μπορείς να παίξεις και πορνοκινηματογράφο που με ένα μικρό ποσό δεν χρειάζεται να δεις και την πόλη

Κάνε υπολογισμούς και το έχεις για κάνα Σ/Κ!

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.573
Πόντοι
446
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
ποιος σεξοτουρισμός ρε παιδιά έχετε δει τι γίνεται Μοναστηράκι και Ψυρρή
από διαθέσιμες πεινασμένες
τουρίστριες που διψάνε για greek
sperm??? βγείτε για μια γύρα μετά τις 23:00 και δεν υπάρχει πιθανότητα να μην ψαρέψετε κάτι!

OP
OP
Γιακουμης!

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
ποιος σεξοτουρισμός ρε παιδιά έχετε δει τι γίνεται Μοναστηράκι και Ψυρρή
από διαθέσιμες πεινασμένες
τουρίστριες που διψάνε για greek
sperm??? βγείτε για μια γύρα μετά τις 23:00 και δεν υπάρχει πιθανότητα να μην ψαρέψετε κάτι!
Κομμάτι δύσκολο αυτό που λες φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom