tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.139
- Πόντοι
- 19.250
Εξαρτάται πόσα λεφτά έχεις να χαλάσεις .Καλησπέρα σε όλους, βλεπω σε όλα τα σάιτ τι υπάρχει στην αθηνα( σε αντίθεση με την Θεσσαλονίκη που επικρατεί ξεραΐλα σε όλους τους τομείς). Θα ήθελα να ρωτήσω όσους μένουν αθηνα ή έχουν γνώση πάνω στο θέμα περίπου το κόστος να ξεκινήσει κάποιος από Θεσσαλονίκη και να κατέβει Αθήνα για ένα ταξίδι σεξοτουρισμου. Δηλαδη ένα φτηνό rbnb τα φαγητά του( χωρίς τα γαμησια γιατί αυτά εξαρτάται από τον καθένα). Αν μπορούσε κάποιος που το έχει κάνει ή που γνωρίζει πάνω κάτω να πει μια γνώμη για ένα κόστος θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ
Εγώ αυτό που κάνω συνήθως α και έρχομαι από νότο και όχι από βορά , έχω δικό μου σπίτι , αν δεν είχα θα έβρισκα ένα ωραίο Airbnb με πράσινο και ήσυχα που μου αρέσει κόστος με 40- 60 ευρώ ανά ημέρα βρίσκεις κάτι πολύ τίμιο , δεν χρειάζεται να είναι και κέντρο …
Τα κορίτσια είτα παραγγέλνεις σπίτι ή πας να τα βρεις …
2 φαγητό εγώ έτρωγα ντελίβερι κάθε μέρα για 1 μήνα .
Όχι σουβλάκια και μαλακιες , ότι καυλωνα , salmon balls , σούσι , pizza , ινδικό , ψάρια , γλυκά παγωτά κτλ κτλ
3 γαμαγα 4-6 κοπέλες ανά βδομάδα πλην μιας που έκανα ρεπό στο καυλί μου , μόνο εσκορτ.
Συνολικά χάλασα 7.500 σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα .
Μαζί με κάτι μικρά έξοδα σπιτιού , λογαριασμοί νερα .
Αλλά γαμησα ότι κυκλοφορούσε , άμα έβλεπα κάτι που κου άρεσε το έπαιρνα καπάκια και ερχόταν σπίτι .
Πολλά κορίτσια ήμουν τον πρώτο ραντεβού .
Στο δια ταύτα .
Πέρασα καλά , έβγαλα γούστα σε φαΐ και μουνι .
Αλλά καλύτερα με αυτά τα λεφτά αν πήγαινα πόλη , ή Πολωνία για λιγότερες μέρες θα πέρναγα καλύτερα .
Το καλύτερο ταξίδι δε , ταυλανδη .
Άλλη κουλτούρα άλλη φιλοσοφία , άλλη ιστορία , άλλος πολιτισμός .
Εκεί αξίζει καργα .
Οπου και να πας να περάσεις καλά .
Υγ τον Χρήστο άμα τον ξαναβρίσκεις θα σου γαμησω την Παναγία