Μελίνα magicgirls...
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.780
καλημερα ντιβα![]()

καλημερα ντιβα![]()
Ετοιμος για το δευτερο φωτο session..Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..
Μην πτοεισαι . Υπαρχει κ αυτος ο κοσμος.
Πιπα απο τον τοπο σου κι ας ειναι και με cim XAXAAXΣαν τις ιταλικές δεν έχει...![]()
Σνομπάρεις τις Ελληνικές δηλαδή για τις ξένες. Δεν στο είχα..Σαν τις ιταλικές δεν έχει...![]()
Θα δούμε κάτι όμορφο από εσένα εδώ;Καλό μεσημέρι σε όλους!
Έχει φέρει κάτι σούπερ απ το Μιλάνο!!Θα δούμε κάτι όμορφο από εσένα εδώ;
Υπομονή. Κάτι θα,έρθει ..Θα δούμε κάτι όμορφο από εσένα εδώ;
Καλό μεσημέρι όμορφη! Μείνε αυτό που είσαι! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο!!!!Καλό μεσημέρι σε όλους!
Τέτοια να γράφετε, να μου ζητάνε κώλο μετά!2ωρακι εχθες κ την πιο πολύ ώρα ασχολήθηκα με το υπέροχο κωλαράκι της με διαφορους τρόπους,.
Βαλτε την Φαντασια σας να οργιάσει.
Αυτα έτσι για να ξυπνήσουν τα αιματα.
Καλό απόγευμα κ να προσέχετε το κορίτσι.
Τέτοια να γράφετε, να μου ζητάνε κώλο μετά!![]()
Σου άρεσε κουφαλίτσα;
ψεμματα δεν λεωΣου άρεσε κουφαλίτσα;
Μη δεις την λέξη "κώλο" εσύ, έρχεσαι σε οίστρο![]()
Δεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).Τέτοια να γράφετε, να μου ζητάνε κώλο μετά!![]()
εχει και προσωπαραΔεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).
Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!Δεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).
μπορεις να μας εξηγησεις το γιατι δεν τον δινεις αν θες?Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Χρειάζεται να μας εξηγήσει η Μελίνα ή ή οποιαδήποτε κοπέλα γιατί δεν κάνει κάτι;;μπορεις να μας εξηγησεις το γιατι δεν τον δινεις αν θες?