τι επαθες???Πωωωω είδα την φωτό με την μάσκα που φαίνονται τα μάτια κι έπαθα!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι επαθες???Πωωωω είδα την φωτό με την μάσκα που φαίνονται τα μάτια κι έπαθα!
τι επαθες???
λογικο!!Πωωωω είδα την φωτό με την μάσκα που φαίνονται τα μάτια κι έπαθα!
Κ που να την δεις χωρίς μάσκα.Πωωωω είδα την φωτό με την μάσκα που φαίνονται τα μάτια κι έπαθα!
κορίτσαρος!!!Κ που να την δεις χωρίς μάσκα.
Κ πολυ εξηγημενο ατομο.κορίτσαρος!!!
Έτσι, όπως τα λες φίλε μου. Επαγγελματίας και καλό παιδί με μεγάλη ψυχή!Καμία σχέση η συγκεκριμένη. Από τις πιο επαγγελματίες του χώρου. Ότι θέματα και να έχει με το που μπει στο δωμάτιο τα αφήνει όλα εξω από την πόρτα.
Και είναι και πολύ όμορφη, πεντακαθη και ίσως με τον πιο στρογγυλό πωπο που έχω δει
2ωρακι εχθες κ την πιο πολύ ώρα ασχολήθηκα με το υπέροχο κωλαράκι της με διαφορους τρόπους,.Έτσι, όπως τα λες φίλε μου. Επαγγελματίας και καλό παιδί με μεγάλη ψυχή!
Σε ποιά αναφέρεσαι φίλε;
νόμιζα ότι μπερδεύτηκε...γιατί δεν εχει δώσει τέτοια δείγματα το κορίτσι!!Για ποια μιλάμε? Την Μελινα..
Ως ψώνιο ×3 έκανα τα ψώνια μου τις πίπες μου κ γύρισα...Επ!! Γύρισες απ το Μιλανα και τα Παρισια;;![]()
Ελπίζω να μην ξέχασες να μου φερεις την φανέλα της ΙντερΩς ψώνιο ×3 έκανα τα ψώνια μου τις πίπες μου κ γύρισα...
Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;Ως ψώνιο ×3 έκανα τα ψώνια μου τις πίπες μου κ γύρισα...
Εδώ τις εξαφάνισε όλες.............Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Σαν τις ιταλικές δεν έχει...Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Τι ψώνιο θα ήταν αν δεν σνομπαρε της Αθηναϊκές πίπες για της ΜιλανεζικεςΨώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Κ πολυ εξηγημενο ατομο.
Κανω συχνες συναντήσεις κ έχουμε αναπτύξει μια καλή φιλία..
Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..Πες μου ψψψυχούυυλα μου τι σε βασανίζει....
Ίσως βρούμε λύση στο πρόβλημα σου!...
Θα με γνωρίσουν όσοι έχουν την ικανότητα να σέβονται!Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..
Μην πτοεισαι . Υπαρχει κ αυτος ο κοσμος.