Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.331
- Πόντοι
- 4.646
proctosynalar αγάπη μουΑιμορροΐδες bro μου..!
proctosynalar αγάπη μουΑιμορροΐδες bro μου..!
καλη καρδια .......οπως το ειπες...''παντα θα υπαρχουν''...Αυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Τελειωμένοι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν θα υπάρχουν πάντα, δυστυχώς για εμας που κοιτάμε τι κάνουμε στην δική μας ζωή...
Βρείτε βρε καρμοίριδες καμιά ασχολία, κανα νόημα στην αδιάφορη ζωη σας που μοναδικός καημός σας είναι πως θα προσβάλετε!!!
Σας λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι για την μιζέρια σας!
Εύχομαι φέτος να βρείτε ψυχική υγεία μέσα από την καρδιά μου...
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
Υπαρχουν κ αυτοί δυστυχώς..Αυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Τελειωμένοι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν θα υπάρχουν πάντα, δυστυχώς για εμας που κοιτάμε τι κάνουμε στην δική μας ζωή...
Βρείτε βρε καρμοίριδες καμιά ασχολία, κανα νόημα στην αδιάφορη ζωη σας που μοναδικός καημός σας είναι πως θα προσβάλετε!!!
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
εδω μεσα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποικαλη καρδια .......οπως το ειπες...''παντα θα υπαρχουν''...
εφόσον υπάρχουν τέτοιοι άρα πας καλά ΑΓΆΠΗ ,προχωρά κ όσοι πιστοί προσελφετεΑυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
Άλλο το έχω πορεία, άλλο να γράφουν ψεύδη...Καλησπέρα Μελίνα, η αλήθεια είναι έχεις μια πορεία στον χώρο αξιοσέβαστη ( θα πέσει κράξιμο τώρα) και δεν κρύβεις κάτι. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν. Πάμε παραπέρα, μην πτοείσαι. Σου έχω στείλει ένα απλό πμ. Φιλιά κορμάρα.![]()
απίστευτο ε??εδω μεσα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι![]()
Άλλο το έχω πορεία, άλλο να γράφουν ψεύδη...
Είναι προφανές οτι κάποιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσβάλει εδώ κ κάποιες μέρες.
Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω!
Όπως είπα, εύχομαι περαστικά στην ψυχούλα του...
Καμιά φορά είναι άτομα που κρύβονται καλά...δηλαδη υπαρχουν και σκατοψυχοι
δεν το πιστευω
![]()
Ισχύειεχει και προσωπαρα![]()
ξεχασες πριν λιγες εβδομαδες που εγραφε ο αλλος ...''στους γιατρους να τα φας''...σορυ κοριτσαρα αλλα αυτοι οι τυποι ειναι για λυπηση...δηλαδη υπαρχουν και σκατοψυχοι
δεν το πιστευω
![]()
αυτος ο μαλακας που λες εχει φτιαξει 850 προφιλ μεχρι και καρκινους ευχοντανξεχασες πριν λιγες εβδομαδες που εγραφε ο αλλος ...''στους γιατρους να τα φας''...σορυ κοριτσαρα αλλα αυτοι οι τυποι ειναι για λυπηση...
Κομπλεξικοι με ανασφάλειες που γραφουν ψεμματα για να αναδείξουν τον ανδρισμός τους.Για αυτό και πρόσθεσα Μελίνα ότι δεν έχεις να κρύψεις κάτι. Όπως σου είχα γράψει και τότε χιουμοριστικά, τι του έκανες του ανθρώπου καλέ;Πέρα από το αστείο που δεν είναι, το να γράφονται ψεύδη όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλες κοπέλες, δείχνει το ποιόν του καθενός και τι προσπαθούν να κερδίσουν. Δεν χρειάζεται νομίζω να το αναλύσω παραπάνω.
Συνέχισε να απολαμβάνεις αυτό που ΜΑΣ κάνεις και θα σου συμπεριφερόμαστε όπως σου αξίζει, με σεβασμό και καυλες, πολλές καύλες.
![]()
Όλες τελικά έχουμε και κάποιον θαυμαστή! Μην χαλιέσαι, δεν σε ακουμπάει κανΑυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
γραφτους στην μουναρα σου και μην ασχολεισαιΑυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
Καιρό έχουμε να δούμε κάτι από εσένα... Και βασικά καιρό έχω να σε συναντήσω....Αυτό που αντιλαμβάνομαι τελευταία είναι ότι κυκλοφορεί κάποιος πικραμένος που με ένα σωρό προφίλ προσπαθεί να βγάλει κάποια φήμη ντε και καλα... (όχι δεν είναι τυχαίο το "ψωνάρα" προ ημερών)
Φιλάκια ρουφιχτά![]()
Θα δείτε σύντομα..Καιρό έχουμε να δούμε κάτι από εσένα... Και βασικά καιρό έχω να σε συναντήσω....
Mind ur own business bro..Μονοπώλιο το έχεις κάνει.
Ζω για την στιγμή που θα την <απατήσεις> ρε μπαγάσα
Πριν απαντήσεις, η Μελίνα δεν ανήκει σε κανέναν μας,αλλά μας χώρα όλους τους καλούς.![]()