Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Με καθαρίστρια την πάτησε και ένας συνάδελφος εργένης μέχρι που το έμαθε ο τηγανοκέφαλος σύζυγος της και ο συνάδελφος άλλαξε γειτονιά.
Για να το εμαθε ο Αλβανος σημαίνει οτι τον εδωσε η καθαρίστρια, οποτε ειτε δε γούσταρε η τυπισσα ειτε ο συνάδελφος την έπεσε ασχημα.

BobDalton

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Για να το εμαθε ο Αλβανος σημαίνει οτι τον εδωσε η καθαρίστρια, οποτε ειτε δε γούσταρε η τυπισσα ειτε ο συνάδελφος την έπεσε ασχημα.
Γούσταρε και παραγούσταρε η μανδάμ και ο συνάδελφος έτρωγε καλά όσο καιρό κράτησε το σκηνικό. Απλά ο συνάδελφος βγήκε λίγο αγαπούλης και άρχισε τα δωράκια, κάπου εκεί τον πήρε πρέφα ο Τεφάλ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?

Αν έχει κάνα κενό στείλτε μου με π.μ. τηλεφωνάκι. Με το κιάλι τις ψάχνουμε πλέον τι καθαρίστριες. :confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.169
Πόντοι
506
Σε αλλες χωρες...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Αν ο φίλος νηματοθέτης τελεί σε κατάσταση έγγαμου βίου είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Καλύτερα αν νιώθει καυλωμένος να ξεσπαθώσει σε κάποιο μπουρδέλο ή σε χοτελάκι με call girl για να μην πω τίποτα πιο "ακραίο".

(Το "ακραίο" είναι να μάθει να σέβεται τη γυναίκα του και αν δεν έχει καλή σεξουαλική ζωή να το δουλέψει μαζί με τη γυναίκα του σε ειδικούς ή αν βλέπει ότι δεν πάει άλλο να τη χωρίσει κύριος και να παίξει μπάλα ελεύθερος ωραίος με όποια θέλει, είτε καθαρίστρια είτε ό,τι γουστάρει. Αυτή τη νοοτροπία και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη ποτέ δεν τη κατάλαβα - όχι ότι μου πέφτει λόγος απλά μια διαπίστωση κάνω.)

missak 43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Κριτικές
4
Like
232
Πόντοι
280
τις δειχνεις με τροπο οτι την γουσταρεις, δυτερο βημα αν δεις οτι ανταποκρινεται στις ματιες σου γελακια κλπ, της ανεβαζεις το μεροκαματο κ...ολα θα ερθουν απο μονα τους. αν δεν γινει πιο διαχυτικη την αγνοεις. αλλανθαστη δοκιμασμενη μεθοδος

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
8739346-shay-f.gif

Vyzarou

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
13.186
Πόντοι
2.256
Αν ο φίλος νηματοθέτης τελεί σε κατάσταση έγγαμου βίου είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Καλύτερα αν νιώθει καυλωμένος να ξεσπαθώσει σε κάποιο μπουρδέλο ή σε χοτελάκι με call girl για να μην πω τίποτα πιο "ακραίο".

(Το "ακραίο" είναι να μάθει να σέβεται τη γυναίκα του και αν δεν έχει καλή σεξουαλική ζωή να το δουλέψει μαζί με τη γυναίκα του σε ειδικούς ή αν βλέπει ότι δεν πάει άλλο να τη χωρίσει κύριος και να παίξει μπάλα ελεύθερος ωραίος με όποια θέλει, είτε καθαρίστρια είτε ό,τι γουστάρει. Αυτή τη νοοτροπία και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη ποτέ δεν τη κατάλαβα - όχι ότι μου πέφτει λόγος απλά μια διαπίστωση κάνω.)
Σε συμπάθησα πολύ εσένα. :respect:για τον τρόπο σκέψης σου

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων». Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.

Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας(ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος :cheesy:), να δούμε εκεί οι αρχές του κυρίου πόσο θα αντέξουν. Γιατί ο "gentleman" μας, ο μπαγάσας, από τη μία μας κάνει κήρυγμα για τη γυναίκα του και τους συμβούλους γάμου, αλλά από την άλλη, αν δει λίγο δέρμα, θα ξεχάσει και το όνομά του και τη συμβουλευτική μαζί

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων» εχει μπερδέψει το φορουμ που βρίσκεται. Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.

Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας (ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος :cheesy:), να δούμε εκεί οι αρχές του κυρίου πόσο θα αντέξουν. Γιατί ο "gentleman" μας, ο μπαγάσας, από τη μία μας κάνει κήρυγμα για τη γυναίκα του και τους συμβούλους γάμου, αλλά από την άλλη, αν δει λίγο δέρμα, θα ξεχάσει και το όνομά του και τη συμβουλευτική μαζί

Τελευταία τροποποίηση:

Mounimaster

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Like
940
Πόντοι
446

Ελεύθερος ή παντρεμένος. Μάλλον ελεύθερος γιατί μόνο αυτοί θα έδιναν τέτοιες συμβουλές!!!

Vyzarou

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
13.186
Πόντοι
2.256
Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων». Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.

Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας(ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος :cheesy:), να δούμε εκεί οι αρχές του κυρίου πόσο θα αντέξουν. Γιατί ο "gentleman" μας, ο μπαγάσας, από τη μία μας κάνει κήρυγμα για τη γυναίκα του και τους συμβούλους γάμου, αλλά από την άλλη, αν δει λίγο δέρμα, θα ξεχάσει και το όνομά του και τη συμβουλευτική μαζί
Διακρίνω μια αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος;;:think:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Διακρίνω μια αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος;;:think:
Δεν υπαρχεί αντιπάθεια,ουτε καν, απλως εδω στο μπου τα επίτιμα μέλοι δεν μπαινουν για να βελτιωσουν τον γαμο τους και την σχεση τους μπαινουν για αλλους λογους. Χιόυμορ του κανω που μπερδευτηκε: thats all. Δεν ηταν τοσο καλο το αστειο μου εεε? :think::think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Ελεύθερος ή παντρεμένος. Μάλλον ελεύθερος γιατί μόνο αυτοί θα έδιναν τέτοιες συμβουλές!!!
Ναι ελεύθερος. Και παντρεμένος να ήμουν έτσι θα έλεγα. Έτσι είναι ο πατέρας μου 45 χρόνια - έτσι είναι και ο αδερφός μου που είναι παντρεμένος 15 χρόνια.

Δεν έχει να κάνει με το ελεύθερος αυτό. Έχει να κάνει με το μενταλιτέ και με τα βιώματα.

Εγώ δεν το έχω να δουλεύω τον άλλον. Δεν μου βγαίνει.
Δεν θέλω και τη γυναίκα και την γκόμενα. Θέλω είτε την πίτα ολόκληρη είτε το σκύλο χορτάρι - όχι και τα δυο.

Σέβομαι τις αποφάσεις που πήρα κάποτε και αναλαμβάνω το κόστος τους. Δεν μου φταίει κανένας άλλος να ταλαιπωρείται επειδή θέλω να αλλάξω σύντροφό. Απλά αν αλλάξω λέω: Χωρίζω και πάμε παρακάτω.

Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν. Δηλαδη όσους γαμάνε στη γωνία τις "καθαρίστριες" ή ακόμα και ιερόδουλες όντας παντρεμένοι και το βράδυ με τη συζυγο.... Εγώ δε μπορώ. Το θεωρώ έξω από τις δικές μου αξίες.

Τελευταία τροποποίηση:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Ναι ελεύθερος. Και παντρεμένος να ήμουν έτσι θα έλεγα. Έτσι είναι ο πατέρας μου 45 χρόνια - έτσι είναι και ο αδερφός μου που είναι παντρεμένος 15 χρόνια.

Δεν έχει να κάνει με το ελεύθερος αυτό. Έχει να κάνει με το μενταλιτέ και με τα βιώματα.

Εγώ δεν το έχω να δουλεύω τον άλλον. Δεν μου βγαίνει.
Δεν θέλω και τη γυναίκα και την γκόμενα. Θέλω είτε την πίτα ολόκληρη είτε το σκύλο χορτάρι - όχι και τα δυο.

Σέβομαι τις αποφάσεις που πήρα κάποτε και αναλαμβάνω το κόστος τους. Δεν μου φταίει κανένας άλλος να ταλαιπωρείται επειδή θέλω να αλλάξω σύντροφό. Απλά αν αλλάξω λέω: Χωρίζω και πάμε παρακάτω.

Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν. Δηλαδη όσους γαμάνε στη γωνία τις "καθαρίστριες" ή ακόμα και ιερόδουλες όντας παντρεμένοι και το βράδυ με τη συζυγο.... Εγώ δε μπορώ. Το θεωρώ έξω από τις δικές μου αξίες.
Πέρα από την πλάκα, ωραία τα λες για τις αξίες και συμφωνώ μαζί σου κανονικά έτσι πρέπει να είναι η πραγματική ζωή. Αλλά εδώ, εδώ είμαστε: όλα τα διεστραμμένα μυαλά δύσκολο να επιτευχθεί αυτό. Εδώ κυκλοφορούν ζόμπι που ψοφάνε για σάρκα και εχει και πρωταθλητες εθισμένους στο σιτε. Η φαντασιωση αυτη του νηματοθετη ειναι κατι που οι περισσοτεροι εχουμε και δεν ειναι μονο αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom