Όχι βέβαια. Να του καταστρέψω τη κρίση θέλω. Αν τους πεις πήδα απ το γκρεμό και πηδήξουν δεν φταιςΕξακριβωμενο ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με καβλώνει η καθαρίστρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.605
- Πόντοι
- 10.131
Για να το εμαθε ο Αλβανος σημαίνει οτι τον εδωσε η καθαρίστρια, οποτε ειτε δε γούσταρε η τυπισσα ειτε ο συνάδελφος την έπεσε ασχημα.Με καθαρίστρια την πάτησε και ένας συνάδελφος εργένης μέχρι που το έμαθε ο τηγανοκέφαλος σύζυγος της και ο συνάδελφος άλλαξε γειτονιά.
BobDalton
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Γούσταρε και παραγούσταρε η μανδάμ και ο συνάδελφος έτρωγε καλά όσο καιρό κράτησε το σκηνικό. Απλά ο συνάδελφος βγήκε λίγο αγαπούλης και άρχισε τα δωράκια, κάπου εκεί τον πήρε πρέφα ο Τεφάλ.Για να το εμαθε ο Αλβανος σημαίνει οτι τον εδωσε η καθαρίστρια, οποτε ειτε δε γούσταρε η τυπισσα ειτε ο συνάδελφος την έπεσε ασχημα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Αν έχει κάνα κενό στείλτε μου με π.μ. τηλεφωνάκι. Με το κιάλι τις ψάχνουμε πλέον τι καθαρίστριες.
Σε αλλες χωρες...
www.bourdela.com
Γυμνή καθαρίστρια - bourdela.com forum
https://instanews.gr/77209/kosmos/paratise-ti-doyleia-tis-gia-na-ginei-mia-poly-idiaiteri-katharistria.html Η Βικτώρια Μέρφι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, είναι μια 25χρονη γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι όμορφη, έχει υπέροχα ξανθά μαλλιά, και ένα κορμί που κάνει τους...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.235
- Πόντοι
- 2.636
Αν ο φίλος νηματοθέτης τελεί σε κατάσταση έγγαμου βίου είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Καλύτερα αν νιώθει καυλωμένος να ξεσπαθώσει σε κάποιο μπουρδέλο ή σε χοτελάκι με call girl για να μην πω τίποτα πιο "ακραίο".Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
(Το "ακραίο" είναι να μάθει να σέβεται τη γυναίκα του και αν δεν έχει καλή σεξουαλική ζωή να το δουλέψει μαζί με τη γυναίκα του σε ειδικούς ή αν βλέπει ότι δεν πάει άλλο να τη χωρίσει κύριος και να παίξει μπάλα ελεύθερος ωραίος με όποια θέλει, είτε καθαρίστρια είτε ό,τι γουστάρει. Αυτή τη νοοτροπία και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη ποτέ δεν τη κατάλαβα - όχι ότι μου πέφτει λόγος απλά μια διαπίστωση κάνω.)
τις δειχνεις με τροπο οτι την γουσταρεις, δυτερο βημα αν δεις οτι ανταποκρινεται στις ματιες σου γελακια κλπ, της ανεβαζεις το μεροκαματο κ...ολα θα ερθουν απο μονα τους. αν δεν γινει πιο διαχυτικη την αγνοεις. αλλανθαστη δοκιμασμενη μεθοδοςΕχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Vyzarou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 2.256
Σε συμπάθησα πολύ εσένα.Αν ο φίλος νηματοθέτης τελεί σε κατάσταση έγγαμου βίου είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Καλύτερα αν νιώθει καυλωμένος να ξεσπαθώσει σε κάποιο μπουρδέλο ή σε χοτελάκι με call girl για να μην πω τίποτα πιο "ακραίο".
(Το "ακραίο" είναι να μάθει να σέβεται τη γυναίκα του και αν δεν έχει καλή σεξουαλική ζωή να το δουλέψει μαζί με τη γυναίκα του σε ειδικούς ή αν βλέπει ότι δεν πάει άλλο να τη χωρίσει κύριος και να παίξει μπάλα ελεύθερος ωραίος με όποια θέλει, είτε καθαρίστρια είτε ό,τι γουστάρει. Αυτή τη νοοτροπία και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη ποτέ δεν τη κατάλαβα - όχι ότι μου πέφτει λόγος απλά μια διαπίστωση κάνω.)
για τον τρόπο σκέψης σουSilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων». Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.Σε συμπάθησα πολύ εσένα.για τον τρόπο σκέψης σου
Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας(ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων» εχει μπερδέψει το φορουμ που βρίσκεται. Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.Σε συμπάθησα πολύ εσένα.για τον τρόπο σκέψης σου
Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας (ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος
Τελευταία τροποποίηση:
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 940
- Πόντοι
- 446
Ελεύθερος ή παντρεμένος. Μάλλον ελεύθερος γιατί μόνο αυτοί θα έδιναν τέτοιες συμβουλές!!!Αν ο φίλος νηματοθέτης τελεί σε κατάσταση έγγαμου βίου είναι μία κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου. Καλύτερα αν νιώθει καυλωμένος να ξεσπαθώσει σε κάποιο μπουρδέλο ή σε χοτελάκι με call girl για να μην πω τίποτα πιο "ακραίο".
Vyzarou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 2.256
Διακρίνω μια αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος;;Φαίνεται πως ο φίλος βιώνει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στον «Γκουρού των Σχέσεων» και τον «Θαμώνα των Studio και ανωμαλιάρηδων». Είναι σαν να πηγαίνεις σε strip club και ο πορτιέρης, αντί για "καλή διασκέδαση", να σου κάνει κήρυγμα για το πώς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στον γάμο σου μέσα από τον διάλογο και την ενσυναίσθηση.
Δείξε του λίγο το πλούσιο μπουστο σου, κοριτσάρα μας(ακα βυζάρες ειμαι και gentlaman o εθισμένος), να δούμε εκεί οι αρχές του κυρίου πόσο θα αντέξουν. Γιατί ο "gentleman" μας, ο μπαγάσας, από τη μία μας κάνει κήρυγμα για τη γυναίκα του και τους συμβούλους γάμου, αλλά από την άλλη, αν δει λίγο δέρμα, θα ξεχάσει και το όνομά του και τη συμβουλευτική μαζί
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Δεν υπαρχεί αντιπάθεια,ουτε καν, απλως εδω στο μπου τα επίτιμα μέλοι δεν μπαινουν για να βελτιωσουν τον γαμο τους και την σχεση τους μπαινουν για αλλους λογους. Χιόυμορ του κανω που μπερδευτηκε: thats all. Δεν ηταν τοσο καλο το αστειο μου εεε?Διακρίνω μια αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος;;![]()
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.235
- Πόντοι
- 2.636
Ναι ελεύθερος. Και παντρεμένος να ήμουν έτσι θα έλεγα. Έτσι είναι ο πατέρας μου 45 χρόνια - έτσι είναι και ο αδερφός μου που είναι παντρεμένος 15 χρόνια.Ελεύθερος ή παντρεμένος. Μάλλον ελεύθερος γιατί μόνο αυτοί θα έδιναν τέτοιες συμβουλές!!!
Δεν έχει να κάνει με το ελεύθερος αυτό. Έχει να κάνει με το μενταλιτέ και με τα βιώματα.
Εγώ δεν το έχω να δουλεύω τον άλλον. Δεν μου βγαίνει.
Δεν θέλω και τη γυναίκα και την γκόμενα. Θέλω είτε την πίτα ολόκληρη είτε το σκύλο χορτάρι - όχι και τα δυο.
Σέβομαι τις αποφάσεις που πήρα κάποτε και αναλαμβάνω το κόστος τους. Δεν μου φταίει κανένας άλλος να ταλαιπωρείται επειδή θέλω να αλλάξω σύντροφό. Απλά αν αλλάξω λέω: Χωρίζω και πάμε παρακάτω.
Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν. Δηλαδη όσους γαμάνε στη γωνία τις "καθαρίστριες" ή ακόμα και ιερόδουλες όντας παντρεμένοι και το βράδυ με τη συζυγο.... Εγώ δε μπορώ. Το θεωρώ έξω από τις δικές μου αξίες.
Τελευταία τροποποίηση:
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 456
Δε μας δειχνεις κανα βυζι αυμφωνα με το nickname σου;Διακρίνω μια αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος;;![]()
Vyzarou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 2.256
ΌχιΔε μας δειχνεις κανα βυζι αυμφωνα με το nickname σου;
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Πέρα από την πλάκα, ωραία τα λες για τις αξίες και συμφωνώ μαζί σου κανονικά έτσι πρέπει να είναι η πραγματική ζωή. Αλλά εδώ, εδώ είμαστε: όλα τα διεστραμμένα μυαλά δύσκολο να επιτευχθεί αυτό. Εδώ κυκλοφορούν ζόμπι που ψοφάνε για σάρκα και εχει και πρωταθλητες εθισμένους στο σιτε. Η φαντασιωση αυτη του νηματοθετη ειναι κατι που οι περισσοτεροι εχουμε και δεν ειναι μονο αυτη.Ναι ελεύθερος. Και παντρεμένος να ήμουν έτσι θα έλεγα. Έτσι είναι ο πατέρας μου 45 χρόνια - έτσι είναι και ο αδερφός μου που είναι παντρεμένος 15 χρόνια.
Δεν έχει να κάνει με το ελεύθερος αυτό. Έχει να κάνει με το μενταλιτέ και με τα βιώματα.
Εγώ δεν το έχω να δουλεύω τον άλλον. Δεν μου βγαίνει.
Δεν θέλω και τη γυναίκα και την γκόμενα. Θέλω είτε την πίτα ολόκληρη είτε το σκύλο χορτάρι - όχι και τα δυο.
Σέβομαι τις αποφάσεις που πήρα κάποτε και αναλαμβάνω το κόστος τους. Δεν μου φταίει κανένας άλλος να ταλαιπωρείται επειδή θέλω να αλλάξω σύντροφό. Απλά αν αλλάξω λέω: Χωρίζω και πάμε παρακάτω.
Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν. Δηλαδη όσους γαμάνε στη γωνία τις "καθαρίστριες" ή ακόμα και ιερόδουλες όντας παντρεμένοι και το βράδυ με τη συζυγο.... Εγώ δε μπορώ. Το θεωρώ έξω από τις δικές μου αξίες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.235
- Πόντοι
- 2.636
Σε ευχαριστώ. Καλημερα.Σε συμπάθησα πολύ εσένα.για τον τρόπο σκέψης σου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)