Χθες ειχα την πρωτη γνωριμια μου με την περιφημη Μαρλεν στο Ιγκουανα.πραγματι ειναι πολυ καυλιαρα και τιμαει τα λεφτα που αφηνει ο πελατης.ελευθερα δαχτυλακια στο πριβε,ενας μικρος φραπες,σφαλιαρες στα κωλομερια.τι αλλο θελετε δηλαδη??Τριτη βραδυ και το μαγαζι ηταν γεματο.την εχετε φαει την κοπελα και νομιζω οτι ορισμενοι απο εσας αναπαραγετε μαλακιες χωρις να ξερετε κατι συγκεκριμενο.Η κοπελα ειναι σωστη επαγγελματιας.αυτο ειναι το συμπερασμα...
Φιλε μου μαλλον εσυ δεν γνωριζεις τι εστι Μαρλεν,αλλωστε πρωτη φορα την γνωρισες,αυτα που γραφονται εδω γιατην Μαρλεν ειναι λιγα,εσυ μπορει να τα χαρακτηριζεις μαλακιες.
Προσωπικα την γνωριζω απο τοτε που ηρθε πριν χρονια στην Ελλαδα.
Πρωτη φορα δουλεψε στην Δραμα,στο μαγαζι με τα κουρτινακια στα πριβε,Κολετζ ,νομιζω.
Ξερεις ποσοι χασανε τον υπνο τους εκει?
Κατοπιν Πλατινουμ ,4 χρονια περιπου,8-10 μηνες Καλιγουλα,τωρα Ιγκουανα.
Εχω δει πολλα που εχει κανει ,γιατι ειμαι τακτικος θαμονας σε αυτα τα μαγαζια,εχω γραψει σε αλλα ποστ.
Ουτε πανικο θελω να διαδωσω ουτε τιποτα αλλο,απλα λεω την αληθεια για το τι συμβαινει ,Ξερεις φιλε οτι χορευτης που εκανε ζωντανο στο Πλατινουμ μαζι της ,σταματησε το live show ,γιατι πηρε παρασημο απο την εν λογω?
Και αλλοι φιλοι εχουνε γραψει για την Μαρλεν .
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γραφουμε μαλακιες ειναι δικαιωμα σου να το πιστευεις