annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις παθει ποτε καταθλιψη για να ξερεις?και αν εχεις παθει θα ηταν ελαφριας μορφης.οποιος δεν εχει παθει βαρια καταθλιψη δε ξερει τι αποτελεσματα μπορει να φερει.
πιστεψε με ξερω
εχεις παθει ποτε καταθλιψη για να ξερεις?και αν εχεις παθει θα ηταν ελαφριας μορφης.οποιος δεν εχει παθει βαρια καταθλιψη δε ξερει τι αποτελεσματα μπορει να φερει.
Προσφατα ο γιατρος μου προτεινε ladose για να μετριασω το ανχος μου, θα ηθελα πληροφοριες απο οποιον πιθανα το εχει παρει εστω και με pm ευχαριστω

και εγω συμφωνω ουτε λαντοζ ουτε ζαναξ ουτε τιποτα αρχιδιλικια ειναι ολα απλα εχεισ ενα πεσιμο στο μυαλο μασ ειναι ολα εισαι μια χαρα ντουροσ!!!!Μα το παληκαρι ειναι μια χαρα, δεν εχει τιποτα τετοιο, ειναι λιγο πεσμενος ρε παιδια τι λεμε τωρα,
συζηταμε χωρις λογο, αν ειναι να αρχισουμε κ για παραισθησιογονα
Φαε αγορινα μου 2 εβδομαδες 50-100γρ μαυρη σοκολατουλα, προτεινω green n black 85% ειναι λιγο ακριβη, αλλα τα σπαει
πηγαινε κ σε ενα φαρμακειο κ παρε L-Tyrosine k μουρουνελαιο (αν δεν παιρνεις αντιπυκτικα για το αιμα) κ αν δεν εχεις αλλεργια στη γυρη, παρε κ ενα κουταλακι γυρη την ημερα.
και σε 2 εβδομαδες αν εχεις ακομα κακη διαθεση, το συζηταμε
και εγω συμφωνω ουτε λαντοζ ουτε ζαναξ ουτε τιποτα αρχιδιλικια ειναι ολα απλα εχεισ ενα πεσιμο στο μυαλο μασ ειναι ολα εισαι μια χαρα ντουροσ!!!!
δεν ειναι απλα στο μυαλο σου ρε συ αν εχεις καποια διαταραχη της σεροτονινης! εκει χρειαζεται φαρμακο να επανελθεις
δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο που εκανε το θρεντ, δεν ξερω ποιο το προβλημα του, αυτο θα το κρινει ο γιατρος οχι εμεις
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαστε γιατροι απλα δεν θα τον βαλουμε στο κολπο αυτο να δοκιμαζει την καθε παπαρια.μεσ στο μυαλο ειναι ακουμε.λιγη τονωση θελει το παιδι απο οτι εχω καταλαβει.οι γιατροι οτι και να τουσ πεισ φαρμακα θα σου γραψουνδεν ειναι απλα στο μυαλο σου ρε συ αν εχεις καποια διαταραχη της σεροτονινης! εκει χρειαζεται φαρμακο να επανελθεις
δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο που εκανε το θρεντ, δεν ξερω ποιο το προβλημα του, αυτο θα το κρινει ο γιατρος οχι εμεις
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαστε γιατροι απλα δεν θα τον βαλουμε στο κολπο αυτο να δοκιμαζει την καθε παπαρια.μεσ στο μυαλο ειναι ακουμε.λιγη τονωση θελει το παιδι απο οτι εχω καταλαβει.οι γιατροι οτι και να τουσ πεισ φαρμακα θα σου γραψουν
να πανε να γαμηθουνε και οι δυοο ψυχολογος δεν γραφει φαρμακα, ο ψυχιατρος μονο

ωραΙΟ θρεντακι κλωνακο.....ετσι θα δεις ποιοι εδω μεσα παιρνουν ψυχοφαρμακα για να τους κραζεις μετα.....το εχει παρει κανεις τελικα? Ανναμρια???
εμ και εγω τα λεω απο χθεσ μαλιασε η γλωσσα μουθα στο πω οσο απλουστερα γινεται και δεν κανω πλακα φιλε μου.
λοιπον NO LADOSE
γκεγκε?
εμ και εγω τα λεω απο χθεσ μαλιασε η γλωσσα μου
τα ξερω φιλαρακι μου 3 χρονια το παρασκευαζα το συγκεκριμενο και ειχα γινει αλιενη συνταγογράφηφη αυτής της κατηγορίας γίνεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες ως έσχατη λύση.διάβασε το χαρτάκι στις παρενέργειες και θα καταλάβεις