Νέα

Ladose Helppppp

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.324
Κριτικές
15
Like
110
Πόντοι
2.007
ρε μεγάλε είσαι σοβαρός??????????????
κάθεσαι κ συζητάς με τον κάθε ανίδεο κάτι που σου σύστησε ένας φαντάζομαι ειδικευμένος ιατρός. Αν θέλεις μια άλλη γνώμη πάνε και σε κάποιον άλλον ιατρό. Μην ξεχνάς οτι παίζεις με την υγεία σου το πολυτιμότερο αγαθό!!!!!!!
Ο καθένας απο μας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του και στην τελική το μόνο σίγουρο είναι οτι εσύ θα βγείς ζημιώμενος.
Η υγεία είναι πολύπλευρη και ο συνιστώντας προφάνως, θέλω να πίστευω, οτι έλαβε όχι μόνο τις επιφανειάκες ενδείξεις και τις βαθύτερες για να σου τ προτείνει.
Και οι υπόλοιποι οι ΕΞΥΠΝΟΙ που ξέρετε το πραγματίκο πρόβλημα? και το χειρότερο λέτε ανεύθυνα οτι λέτε!!! μπορείτε να του προκαλέσετε μεγαλύτερο κακό με αυτόν τον τρόπο, και σε αυτόν και στους γύρω του.
Κάθεστε κ συζητάτε στο καφενείο και κάνετε του κεφαλιού σας και μετά να τα εγκεφαλικά, να τα καρδιακά και γω δε ξέρω τι άλλο. Και σα να μην φτάνει αύτο βγαίνουν μέτα κ οι υπόλοιποι με την δίαγνωση έτοιμη οτι δεν είχε τίποτα. Και πως πέθανε ρε νταλάρα????? απο το τίποτα?  αλλά καλά να πάθουν, όπου στρώσεις θα κοιμήθεις!!!
δεν είμαστε σοβαροί!!!!
Πάνε επίσκέψου και άλλους ιατρούς να δεις τι θα σου πουν και μην ακούς τον κάθε άσχετο.
 
OP
OP
S

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
48
Πόντοι
606
Εχω ρωτησει γιατρους και εχω παρει την αποφαση μου απλα μαζευω προσπαθω μαλλον να μαζεψω εμπειριες απο χρηστες για να ξερω τι με περιμενει!!!
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Προσφατα ο γιατρος μου προτεινε ladose για να μετριασω το ανχος μου, θα ηθελα πληροφοριες απο οποιον πιθανα το εχει παρει εστω και με pm ευχαριστω

Γινε ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ........ αλλιως πεθανε!
 
OP
OP
S

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
48
Πόντοι
606
Λιγη βοηθεια please
 

chrisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε εγω το ladose το επαιρνα 2 χρόνια..πολυ καλο φαρμακο αλλα αν εχεις κρισεις πανικου δεν βοηθαει και τοσο πολυ γιατι μεχρι να βρεισ την σωστη δοση περναει πολυς καιρος...Στο σεξουαλικο δεν εππηρεαζει καθολου ουτε τις ορεξεις ουτε τις στυσεις και εγω αυτο φοβομουν..αντιθετως το ευχαριστιεσαι ακομα ποιο πολυ γιατι καθυστερει την εκσπερματωση αρκετα και για μενα τουλαχιστον ηταν απολαυση..κρατασ εως και το διπλασιο απο το κανονικο...
Τωρα οτι αλλο θες να μαθεις ρωτα τον γιατρο σου γιαυτο πας σε ψυχιατρο για να του τα λες ολα..αν δεν ειναι κανας λεφτομανης και θελει οντως να σε βοηθησει προχωρα μην φοβασαι..ξερω ποσο δυσκολο ειναι ...τα περασα και γω τα αγχη..
 

Επισκέπτης
κριμα που σταματησαν τα αρνταν.αυτα θα σου κανανε δουλεια τυπε :2funny:
 
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Μηνύματα
1.574
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα εγω οταν το επερνα μου προκαλουσε πονοκεφαλο... σεξουαλικα δε με επιρεασε... αντιθετα με εκανε πιο ορεξατη... καλο φαρμακο αλλα θελει καιρο να λειτουργηση  ;) ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom