Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
έχεις δοκιμάσει....αμα δωσετε 120 γι αυτην θα σαστε ποοοοολυ μαλακες....
έχεις δοκιμάσει....
[/quoteΕισαι καλα ρε συ?
120 δεν εχω δωσει ποτε μου για γυναικα
Ναι ρε παίδες....έχει δίκιο ο συνάδελφος!Ρε παιδια γιατι τοση κακια και κακομοιρια
ας ειναι απο οπου θελει ,ας ζηταει οσα νομιζει ,ας ειναι καλη κακη μετρια
ομορφη ασχημη αν θελεις τα χωνεις και εχεις αποψη αν οχι το προσπερνας
αν ελεγε 50 θα κανατε ουρες ελεος ο ελληνας και σε μονιμη βαση οτι δεν θελει η δεν μπορει
να προσπαθει να το θαψει ,αναρωτησου γιατι φθασαμε σαν λαος εκει που ειμαστε.
Και βεβαια δικαιωμα σου ειναι κουκλαρα μου να δημοσιευεις το προσωπο σου.ΥΓ οσο για το γιατι δημοσιευω το προσωπο μου, αυτο ειναι δικη μου επιλογη και σιγουρα δεν ειναι λογος να πιστευετε οτι ψευδομαι ;)
καλησπερα σε ολους! και σας ζηταω συγγνωμη απλα για προσωπικους λογους δεν μπορουσα να δημοσιευσω καποια απαντηση. απο τωρα ειμαι διαθεσιμη. καταλαβαινω οτι ισως σε καπιους η τιμη φαινεται υπερβολικη απλα το να παιρνεις ενα call girl δεν ειναι "ειδος πρωτης αναγκης" αλλα ειναι για διασκεδαση κι απο καθαρη επιλογη. Σας υποσχομαι οτι δεν θα μετανιωσετε ουτε ενα σας ευρω μετα το προγραμμα μου. Στα 120 θα κανω τα παντα ολα (εκτος πρωκτικου) .
Αυτη ειναι αλλη μια φωτογραφια μου. Επιβεβαιωνω οτι ειμαι 19 και σπουδαζω Αθηνα. ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
ποσα να θελει για να ερθει σε μια ΠΑΡΤΟΥΖΑ με 20 αντρες????

πήρες?ναι στην Iris 19 BabyDoll![]()
![]()
![]()
Για καποιο ανεξηγητο λογο.. εσενα σκεφτηκα οταν ανοιξε αυτο το νημα special meetings..λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεγαλυτερη φωτο δν μπορουμε να δουμε???
Για καποιο ανεξηγητο λογο.. εσενα σκεφτηκα οταν ανοιξε αυτο το νημα special meetings..

Προσον ειναι αυτο η μειονεκτημαΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
Τι σπουδαζει ξερουμε?Οντως 19 οντως Ελληνιδα οντως φοιτητρια οντως παρα πολυ φρεσκαδουρα