Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 216
Οι δύο κυρίες μπορούν να έρθουν και στο δικό μας χώρο?
ΝαιΟι δύο κυρίες μπορούν να έρθουν και στο δικό μας χώρο?
Το γνωρίζω καλά. Απλώς δεν ήταν δόκιμο το σχόλιο του συναγωνιστή στον παρόντα χώρο.Το Prive hotel βρίσκεται στο Μεταξουργείο στην Αθήνα. Η αναφορά συνεπώς δεν αφορά την Θεσσαλονίκη.
Ναι. Έχεις δίκιο και το καταλαβαίνω απόλυτα.Το γνωρίζω καλά. Απλώς δεν ήταν δόκιμο το σχόλιο του συναγωνιστή στον παρόντα χώρο.
ΚαλημέραΚαλημέρα Ίριδα πως μπορώ να στείλω μήνυμα σε εσένα και στην Νικόλ από εδώ ;
Αυτό το ποστ αποκτά σημαδιακό χαρακτήρα για μενα, καθώς με εκανε να δημιουργήσω λογαριασμό.![]()
IRiS & Nicole Signature Massage
(Nuru με λάδι & αιθέρια ελαια) γίνεται με γυμνά σώματα και περιλαμβάνει όλα τα παρακατω:
Μασάζ κεφαλής (Head Massage)
Μυοχαλαρωτικό μασαζ
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Shower together
Sex (Vagina Sex - Nicole), with Handjob, Blowjob & Lesbian (Iris & Nicole)
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
90' / 250€
120' / 300€
Πληροφορίες:
Εξυπηρετουμε Θεσσαλονίκη, σε Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
Κάθε μέρα από τις 14:00 έως τις 0:00
(Late night μετά τις 23:00 +20€)
Για περιοχές μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης +30€
IRiS Massage - Find & Love your inner self
@Nicole & photo by @Odin_
Οφείλω να προαπαιτούμενα και όχι δεν μπορούν εύκολα να υπάρξουν μιας και τα δύο κορίτσια είναι ξεκάθαρα στις υπηρεσίες που προσφέρουν και ιδίως στις παροχές των έξτρα . Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται . Πιστεύω πως πέρασες καλά μύστη.Μετά τη προχθεσινή συνεύρεση με Ίριδα και Nicole, έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές την κριτική μου γιατί ομολογώ ότι πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.
Θα σταθώ μόνο στην ζεστασιά της ίριδας που έβλεπα πρώτη φορά (με την γκέισα είχαμε συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, ούτως ή άλλως ο χαρακτήρας της είναι σημείο αναφοράς για τον χώρο) που με έκανε να αισθανθώ τόσο οικεία.
Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν όχι , δεν υπήρχαν πρέπει, δεν προσπάθησε κανένα μέλος της παρέας να βρει τη βάση του ουράνιου τόξου.
Λεπτομερή περιγραφή δεν θα κάνω τώρα γιατί υπάρχουν χρωστούμενα για την επομένη φορά .
Έτσι δεν είναι ;
Το κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι πιο βολικό από το κρεβάτι του μασάζ, διότι το κρεβάτι του μασάζ είναι στενόμακρο και δυσκολεύει τις nuru κινήσεις. Και είναι και ψηλό, οπότε ...γίνεται αλλά πιο δύσκολα. Αυτό για το solo. Τώρα duo ... Με λίγη προσπάθεια μπορεί και αυτό ίσως να γίνει ... @Nicole ; Τι λες;Να κάνω μια ερώτηση για κάτι που δεν έχω καταλάβει... αυτά όλα γίνονται στο κρεβάτι του ξενοδοχείου; Δεν είναι λίγο άβολο αυτό; Κανονικά χρειάζεται κρεβάτι μασάζ, όχι;
Περισσότερο σκεφτόμουν το nuru, που κανονικά θέλει κάτι αδιάβροχο από κάτω αντί για το βαμβάκι που ρουφάει το τζελ. Για να το δουλεύεις κάτι ξέρεις απλά μου έκανε εντύπωση.Το κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι πιο βολικό από το κρεβάτι του μασάζ, διότι το κρεβάτι του μασάζ είναι στενόμακρο και δυσκολεύει τις nuru κινήσεις. Και είναι και ψηλό, οπότε ...γίνεται αλλά πιο δύσκολα. Αυτό για το solo. Τώρα duo ... Με λίγη προσπάθεια μπορεί και αυτό ίσως να γίνει ... @Nicole ; Τι λες;
Μύστη nuru gel μόνο η κοπέλα στην Αγίου Δημητρίου χρησιμοποιεί,για την οποία επίσης υπάρχει νήμα.Και για αυτόν τον λόγο σε ξαπλώνει σε στρώμα.Η Ίριδα χρησιμοποιεί λαδάκι.Οπότε ουσιαστικά είναι body to body massage αλλά όχι nuru.Υπέροχο μεν,αλλά όχι γνήσιο nuru massage.Το καθένα έχει τη χάρη του.Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο με λάδι,γιατί το τζελ γλιστράει πολύ και αφαιρεί λίγο τον αισθησιασμό.Περισσότερο σκεφτόμουν το nuru, που κανονικά θέλει κάτι αδιάβροχο από κάτω αντί για το βαμβάκι που ρουφάει το τζελ. Για να το δουλεύεις κάτι ξέρεις απλά μου έκανε εντύπωση.
Ποιο ξενοδοχείο βολεύει περισσότερο από άποψη δωματίων; Το Ανδρομέδα;
Βεβαίως ! Κ το επόμενο βημα ειναι ν κανω σεξ κ σε δοκό ισορροπίαςΤο κρεβάτι του ξενοδοχείου είναι πιο βολικό από το κρεβάτι του μασάζ, διότι το κρεβάτι του μασάζ είναι στενόμακρο και δυσκολεύει τις nuru κινήσεις. Και είναι και ψηλό, οπότε ...γίνεται αλλά πιο δύσκολα. Αυτό για το solo. Τώρα duo ... Με λίγη προσπάθεια μπορεί και αυτό ίσως να γίνει ... @Nicole ; Τι λες;
Μην το δει ο @Μέγας Παπατζής αυτο...ΚλαιωωωωΒεβαίως ! Κ το επόμενο βημα ειναι ν κανω σεξ κ σε δοκό ισορροπίας