Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.778
Πόντοι
201
Χρόνια Πολλά με υγεία!! Να είσαι γερή να μοιράζεις χαλάρωση και ηδονή!!

josefhat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
143
Πόντοι
0
Την Ιριδα την ειχα γνωρισει λιγο πριν φυγω γ Κορεα εκτος δουλειας και μου αρεσε η down to earth προσωπικότητα της και η ηρεμια που σου βγαζει, η γλυκύτητα της και η ποιοτητα της που φενεται μολις την συναντας απο τις μικρες λεπτομέρειες μεχρι το ποσο αγαπαει την δουλεια της. Την συναντησα εχθες επιτελους για να μου κανει μασαζ μετα απο προτροπή πελατη μου ο οποιος μου εκανε αυτο το δωρακι μιας κ παραπονιόμουν οτι ειμαι παρα πολυ πιασμενη. Χωρις να ειμαι προετοιμασμένη γ αυτο που θα επακολουθήσει διοτι μασαζ εχω κανει απειρα κ θεωρησα οτι θα ειναι κατι αντιστοιχο οπου ειναι λιγο χαδι λιγο πατημα κ δ θα ειναι κατι το ιδιαιτερο ειχα μικρές προσδοκίες αλλα πραγματικα η κοπελα πρεπει ν ειναι απο τις καλυτερες η καλυτερη! Εγω στην αρχη μ το εσωρουχο την περιμενα γτι δν ηξερα τι φαση,ερχεται μ λεει βγαλτα ολα.. επι 2,5 ωρες με ετριβε μ ολο της το σωμα ασταματητα , ακουραστη ..ουτε λεπτο δ σταματησε .. μ τις πατουσες με τον κωλο σα το γατοπαρδο γυριζε πανω μου, η αισθηση φοβερη κ μετα με γυρισε ανασκελα κ εκει τα ειδα ολα. Την συνιστώ σε ζευγαρια καθως κατεχει το θεμα , εγω τη ρωτησα αν μπορω ν τελειωσω καθως πηγε μ πολυ ομορφο τροπο προς το γατακι μου κ μ αυτα π μ εκανε μ απαλες κινησεις βγηκε εντελώς αυθορμητο. Κ μετα με εκανε μπανιο μου ελουσε τα μαλλια με σκουπισε με πετσέτα κ με χτενισε .. ηταν οτι καλύτερο εχω ζησει σαν εμπειρια μασαζ. Σαν μια neo geisha που σου δινει ολη τη ζεστασια κ τη σημασια. Τρομερη απλα . Ενα τροπαιο π υπαρχει στη πολη μας. Σ ευχαριστώ πολυ Ιριδα εισαι πολύ αξιοπρεπής σε ολα σου πολυ ωραιο σωμα κ πεντακαθαρη , το νεο βιντεο παρακαλω πολυ @Odin_ θ εχει εμενα κ την Ιριδα. Ευχαριστώ πολυ κ τον πελατη μου π μ εκανε δωρο το δικο μου happy ending ❤️
Το κάνω εικόνα και πραγματικά καυλώνω απίστευτα.. Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; έπαιξες μόνη και τελείωσες ή ασχολήθηκε η ίδια με το γατάκι σου;

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.529
Πόντοι
1.056
Χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα. :sunglasses:
1000009211.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.331
Πόντοι
1.071
Δηλώνω και ενεργοποιω πλήρως στο 100 % τις θερμότερες ευχές μου για υγεία ευεξία ευδαιμονία και θετική αφθονία σε όλους τους τομείς και σε όλες τις καταστασεις με αγάπη και θετικότητα στο εδώ και τώρα που βιώνεις. Χρόνια αχρονα μοναδικά και ευλογημένα ίριδα.

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
35.748
Το κάνω εικόνα και πραγματικά καυλώνω απίστευτα.. Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; έπαιξες μόνη και τελείωσες ή ασχολήθηκε η ίδια με το γατάκι σου;
Ασχοληθηκε η ιδια εγω δν εκανα τπτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα. :sunglasses:
1000009211.jpg
Νομιζα ειχα σβησει το φεισμπουκ

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.678
Πόντοι
1.046
Πολύχρονη Irida

Πάντως μια συνεργασία με Νικόλ που θα συνδυαζει μασάζ και σεξ θα έχει πολύ ζήτηση γιατί η καθεμία θα δίνει αυτό που είναι expert και θα μαζέψετε όλο το χαρτί κορίτσια

Σκεφτείτε το. Εγώ θα το πάρω το πακέτο πάντως με την πρώτη ευκαιρία
Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom