barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.649
- Πόντοι
- 5.506
Ρε κορίτσια...... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ρε κορίτσια...... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Ε γι ' αυτό είναι "θέα" για μόνο να την βλέπεις ..!!Άντε να κρατηθείς και να μην το βάλεις και ...δεξιά , με αυτή τη θέα!!!
Μπορω ομως να γευστω και να "φαω" !!!!Ε γι ' αυτό είναι "θέα" για μόνο να την βλέπεις ..!!![]()
Επιφυλάσσομαι προσεχως να ανταποδωσω δια ζωσης, οπου βρω……χειλακιαΣου στέλνω ζούμερο φιλάκι![]()
Δεν σας το λέω για να ζηλέψετε προς θεού!! Εγώ πάντως το δεξί το έχω κατά γαμήσει στο prive δυο φορές;
εισαι σιγουρος ????Δεν σας το λέω για να ζηλέψετε προς θεού!! Εγώ πάντως το δεξί το έχω κατά γαμήσει στο prive δυο φορές;
Θυμησε μου γιατί εγώ αυτό δεν το θυμάμαι.Δεν σας το λέω για να ζηλέψετε προς θεού!! Εγώ πάντως το δεξί το έχω κατά γαμήσει στο prive δυο φορές;
Ακόμα κ να έχει συμβεί αυτό, πραγματικά χρειαζόταν η δημόσια αναφορά;;; Πολλές φορές κάποιος μπορεί να έχει "κερδίσει" με την συμπεριφορά του ή με την "χημεία" που μπορεί να έχει με μια κοπέλα, κάποια έξτρα "υπηρεσία". Μην το καις κ μην εκθέτεις με τόσο μεγάλη ευκολία τον άλλο... Φιλική συμβουλή πραγματικάΔεν σας το λέω για να ζηλέψετε προς θεού!! Εγώ πάντως το δεξί το έχω κατά γαμήσει στο prive δυο φορές;
Όχι φίλε ,μαθήματα μαγειρικής κάνουν τα κορίτσια....Το πρόγραμμα με @Nicole περιλαμβάνει και σεξ;
Πονηρές οι αλυσιδούλες στα πόδια. Στο μασάζ τις φοράς ή ενοχλούν?![]()
Ένα όμορφο βράδυ να έχουμε με αγάπη και ομονοια, μακρυά από έχθρες και μιση. Φιλιά
![]()
Ανευ παρεξηγήσεως, δεν είναι πρέπουσα αυτή η αναφορά όταν η κυρία έχει γράψει -εξ' αρχής και ξεκάθαρα- ότι δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία.Δεν σας το λέω για να ζηλέψετε προς θεού!! Εγώ πάντως το δεξί το έχω κατά γαμήσει στο prive δυο φορές;
Η μία μου κόπηκε , η άλλη ..η αλήθεια σε κάποιες κινήσεις ακουμπάει και δεν είναι πολύ ωραίο. Όταν ανεβαίνω με τα γόνατα στην πλάτη, εκεί στο γύρισμα κάπου ακουμπαει. Προσπαθώ να το αποφύγω όσο γίνεται.... Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην τη φοράω...αλλά μου αρέσει.......Πονηρές οι αλυσιδούλες στα πόδια. Στο μασάζ τις φοράς ή ενοχλούν?![]()
Ακόμα κ να έχει συμβεί αυτό, πραγματικά χρειαζόταν η δημόσια αναφορά;;; Πολλές φορές κάποιος μπορεί να έχει "κερδίσει" με την συμπεριφορά του ή με την "χημεία" που μπορεί να έχει με μια κοπέλα, κάποια έξτρα "υπηρεσία". Μην το καις κ μην εκθέτεις με τόσο μεγάλη ευκολία τον άλλο... Φιλική συμβουλή πραγματικά
Το Prive hotel βρίσκεται στο Μεταξουργείο στην Αθήνα. Η αναφορά συνεπώς δεν αφορά την Θεσσαλονίκη.Ανευ παρεξηγήσεως, δεν είναι πρέπουσα αυτή η αναφορά όταν η κυρία έχει γράψει -εξ' αρχής και ξεκάθαρα- ότι δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία.